• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt dudağımin asagi iki yan tarafinda kizarikliklar olusdu,gecmiyor

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
125
323
Diğer
Kizlar lutfen yardim edin.Alt dudagimin asagi yan taraflarinda coklu sayida kucuk sepgilerden olusan kizariklik peyda oldu.bir tarafdaki mart ayinin sonlarinda olusdu,simdiye kadar hala gecmedi.Diger tarafdakiysa yeni olusdu.Ben biri gecer diye dusunurken,digeri peyda oldu ya... :( Boyle sorunla karsilasip da kurtulan varsa paylassin lutfen.:14:

hımmmm doktora başvurdunuzmu peki hafif kaşıntı ve pullanma tarzıysa evde travazol yada travacort krem yada pomad varsa bikaç gün deneyin bakalım sorunlu bölgeye geçer muhtamelen kızarıklık fazla ve tahriş tarzıysa uçuk kremide kullanabilirsiniz ayyy aslında görmem lazım:D

bugun baktim,kizariklik gecmis.sonradan peyda olan kizariklik cok azdi,simdi kizariklik gitmis,ama kabarikliklar hala duruyor.eger gecmezse onere bileceginiz bir krem varmi,hani deneyipde memnun kaldiginizdan....bir sey daha eklemek istiyrum,benim yuzumde genelde hic sivilce olmaz,yuz derim problemli digil yani,bir tek alnimda bazen soyle kucuk sivilce gibi seyler peyda oluyor son zamanlar,ve baya zaman aliyor gecmesi,boyle puruzsuz yuz derimin olmasi icin ne yapa bilirim sizce?

hımmmm doktora başvurdunuzmu peki hafif kaşıntı ve pullanma tarzıysa evde travazol yada travacort krem yada pomad varsa bikaç gün deneyin bakalım sorunlu bölgeye geçer muhtamelen kızarıklık fazla ve tahriş tarzıysa uçuk kremide kullanabilirsiniz ayyy aslında görmem lazım:D

Canim ilgin icin tesekkurler.Evet hafif kasintilar oluyordu bazen.Ve evet,sanki biraz tahris olmus gibi.neyseki kizaariklik gecti.soylediginiz kremi almaya calisicam,tesekkur ederim:54:.bu arada doktormusunuz?

Back