• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi alt değiştirme ile ilgili

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

foransys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
269
2
96
Yozgat
merhabalar, bebeğim 1 aylık her alt değiştirmede ıslak pamuk ile siliyorum kuruluyorum ve zeytinyağı sürüyorum. sizler neler yapıyorsunuz her alt değiştirmede bişeyler sürüyormusunuz?

benim kızım 4 aylık.ilk zamanlarda ben de her değişimde sebamed pişik önleyici krem kullanıyordum,şimdi günde 2-3 defa sürüyorum.
yeni yeni ıslak mendil kullanmaya başladık.huggies organik ıslak pamuk mendil kullanıyorum.parfüm vs. yok.onu da sürekli değil,yine pamukla siliyorum.

merhabalar, bebeğim 1 aylık her alt değiştirmede ıslak pamuk ile siliyorum kuruluyorum ve zeytinyağı sürüyorum. sizler neler yapıyorsunuz her alt değiştirmede bişeyler sürüyormusunuz?

canım hiç uğraşma derim pamuk ve ıslak mendille, ''uni baby yenidoğan pamuk ve su bazlı olan ıslak mendil'' den kullanmanı tavsiye ederim, bebeğim doğduğundan beri kullanıyorum şu anda 11 aylık Allah a şükür kızarıklık bile olmadı hiç.. günde bir kez de hametan mavi renkli olan kremden sürebilirsn..

kizimin ilk 4-5 ayi uni baby yenidoğan pamuk ve su bazlı olan ıslak mendili kullandik cok memnun kaldik.Simdi ise herhangi bir islak mendili guzelce yikayip ilik su icinde tutarak temizligini yapiyo rum.Kisin altini islak mendille silerken kizimin irkildigini usudugunu fark ettim,bu yuzden hep ilik su altindan gecirip de kullaniyorum mendilleri,hem boylece icerigindeki sabun,krem vs de yikanip gitmis oluyor.

ben de doğduğundan beri uni baby yenidoğan kullanıyorum. evdeysem ılık suya batırıyorum. günde 1 kere de (çok fazla kakasını yaptıysa daha çok) bübchenin pişik kremini kullanıyorum. bir de kesinlikle çok bekletmiyorum, sık değiştiriyorum altını, şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadık...

eğer kaka yoksa uni baby yeni doğan yada uni baby kokusuz mendillle silip, bezliyorum.
ama kaka varsa ıslak mendil ile silip arkasından banyoda poposunu yıkıyorum.
tavsiye ederim.

bende doğumdan itibaren hep yıkadım her alt değiştirmede şimdi 9 aylık olmak üzere artık kaka yoksa ıslak mendille siliyorum şu uni baby nin,kaka varsa (ki günde en az 2 kere yapar) yine yıkıyorum hiç pişik olmadı çok şükür bugüne kadar..

Back