Iyi geceler bebegim 40gunlukken sag kalca kemiginde kıtlamallar basladi nerdeyse 3. 4 aylik olana kadar devam etti. 53 gunlukken ozel bi hastanexe Kalca cikikligi testi yapildi ama sinuc temiz cikti. 2.5 3 aylikken devlet hastanesinde test yapildi sag kalcanin dereceleri farkli cikti. 1 sonra tekrar kontrol ettiler oturmus sorun yok dediler.
Simdi 5 aylik olduk 5 gun once
Bugun altini degistirirken belinden kendime dogru cekince sag ayagi bezine takilmis ve egilip yukarida kaldi bacagi. aninda kucagima aldim korktum bisi olir diye ama ne mimklerinde bi aci belirtiai vardi ne hareketlerinde bi sıkıntı.
Ama biraz once tekrar altini degistirirken sag bacagi kıtkadi birkac kez. Bi sorun olmusmudur dert oldu icime nolur bilgisi olan anlayan yardimci olsun nolur
Simdi 5 aylik olduk 5 gun once
Bugun altini degistirirken belinden kendime dogru cekince sag ayagi bezine takilmis ve egilip yukarida kaldi bacagi. aninda kucagima aldim korktum bisi olir diye ama ne mimklerinde bi aci belirtiai vardi ne hareketlerinde bi sıkıntı.
Ama biraz once tekrar altini degistirirken sag bacagi kıtkadi birkac kez. Bi sorun olmusmudur dert oldu icime nolur bilgisi olan anlayan yardimci olsun nolur