• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt bacak için yağ enjeksiyonu mu silikon mu daha mantıklı?

kimbra

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
9
0
16
Adana
Arkadaşlar Mersin'de alt bacak için yağ enjeksiyonu veya silikon yaptırmak istiyorum. Hangi işlemi ve hangi doktoru önerirsiniz? Tecrübe ve görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)

Arkadaşlar Mersin'de alt bacak için yağ enjeksiyonu veya silikon yaptırmak istiyorum. Hangi işlemi ve hangi doktoru önerirsiniz? Tecrübe ve görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)

merhaba ben yaklaşık 4 ay önce silikon yaptırdım.istanbulda hasan fındık yaptı.sonuç mükemmel oldu.çoook memnunum.

merhaba ben yaklaşık 4 ay önce silikon yaptırdım.istanbulda hasan fındık yaptı.sonuç mükemmel oldu.çoook memnunum.
Soru yağmuruna hazır mısın? :) Sadece alt bacağına mı yaptırdın? Hiç şikayetin var mı? Fotoğraf ekleyebilir misin ya da gönderebilir misin? Ameliyat izi kaldı mı? Naturel durmadığını, zaman içinde aşağı doğru hareket edebileceğini söylediler bana. Kaslara da zarar verebilirmiş :( .

alt bacağıma yaptırdım.ben doktoruma çok güvendim.çokta başarılı oldu.fotograf koymayı başarabilirsem koyarım bir ara.diz arkasındaki çizgide 4 cm kadar bir çizgi var.kırmızı hala.bir yıl sonra yaklaşık kızarıklık geçermiş.iyi bir doktora yaptırmak çok önemli.çünkü konacağı yeri doğru belirlemek gerekiyor.benim çok doğal görünüyor.artık çok rahat elbise giyebiliyorum.bunun için çok mutluyum.iyiki yaptırdım diye düşünüyorum.ameliyattan sonra bir hafta ağrılı ve sıkıntılı bir süreç.yardımsız yürüyemedim.ondan sonra her geçen gün daha iyiye giden bir süreç geçirdim.ama çok istediğim için ve sonuçtan cok memnun olduğum için o sıkıntılar bile çok zor gelmedi.

Son düzenleme:
harika! çok sevindim senin için. darısı başıma. Ömür boyu kullanabilecek misin peki bir de püf noktası neymiş, kas altına mı yerleştiriliyor ve son olarak ücreti nedir?

harika! çok sevindim senin için. darısı başıma. Ömür boyu kullanabilecek misin peki bir de püf noktası neymiş, kas altına mı yerleştiriliyor ve son olarak ücreti nedir?

ömür boyu kullanacakmışım.kas altına yerleştiriyorlar.önce taş gibi duruyor.yaklaşık bir ay sonra rahatlıyor ve kasın altına iyice yerletiğini hissediyorsunuz.burda ücret yazmak doğru değil.ama dr.ilk muayenede para almıyor ve ben kısıtlı bütçem olduğunu anlatınca yardımcı oldu.umarım sende yaptırır ve mutlu olursun

ömür boyu kullanacakmışım.kas altına yerleştiriyorlar.önce taş gibi duruyor.yaklaşık bir ay sonra rahatlıyor ve kasın altına iyice yerletiğini hissediyorsunuz.burda ücret yazmak doğru değil.ama dr.ilk muayenede para almıyor ve ben kısıtlı bütçem olduğunu anlatınca yardımcı oldu.umarım sende yaptırır ve mutlu olursun
Teşekkürler! Umarım :) özelden mesaj atabilir misin ücretini? Bütçemi ayarlarım hiç olmazsa. Çok teşekkürler her şey için :)

a+b+d gibi :) oldukça yaratıcısın...
Ehehe :) 9000 tl mı? İnanamıyorum şu anda. Sanırım bu konu benim için kapandı :) O şanslı zümreden değilim. Zor ve az para kazanıyorum. Yine de çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Kiss :)

Merhabalar bende bacak operasyonu düşünüyorum bu yaz ins, Ama doktor konusunda cok kararsızım, Hasan Findik'mi, Ibrahim Askar'mi, Ahmet Karacalar'mi karar veremedim, ama kıyafet özgürlüğüm icin bu ameliyat şart :(( ibrahim Askardan kimse memnun degil cok şikayet var, Hasan Findik ise diger doktorlara göre 2 katı pahali ama once saglık tabi doğru doktoru bulmak şart, offff ameliyata karar vermek zordu ama doktor secmek daha zormus :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yağ enjeksiyonu çok acılı diye duydum tatlım , yine de iyice araştır. dr. tayfun türkaslan işin uzmanı diye biliyorum millet söyleye söyleye ezberledim bende daha doğrusu , bakalım zamanla ben neler yaptırııcam. :)

Silikonun çok sağlıklı bişey olmadığını duymuştum bende,zamanla kasları eritiyormuş ve sakat kalma riski bile varmış,benimde altbacağım. Ok ince,sporla epey kalınlaştırdım ama devam etmem gerekiyor

Ehehe :) 9000 tl mı? İnanamıyorum şu anda. Sanırım bu konu benim için kapandı :) O şanslı zümreden değilim. Zor ve az para kazanıyorum. Yine de çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Kiss :)
9000 tl çökmüş gerçekten,taksit filan yaptımı bari?

Silikonun çok sağlıklı bişey olmadığını duymuştum bende,zamanla kasları eritiyormuş ve sakat kalma riski bile varmış,benimde altbacağım. Ok ince,sporla epey kalınlaştırdım ama devam etmem gerekiyor
Sporla kalınlaşır mı gerçekten?Hangi egzersizleri yaptınız. Lütfen benimde alt bacak ve bileğim çok orantısız bir şekilde vücuduma göre ince nasıl kalınlaştırabilirim

Silikon kanser yapıyor diye biliyorum

Back