Alper Tuncel'e ameliyat olanlar

Benimde 3 aya yaklaştı,iyi bir zamanda oldum,yaza kadar epey incelmiş olurum,iki kuzenimin düğünü olacak bu yaz ve istediğim elbiseleri giyebileceğim için çok mutluyum,çok motive oldum işlem sonrası beslenme şeklimi değiştirdim,düzenli spor da yapıyorum daha kısa sürede toparlanabilmek için.

Benimde 3 aya yaklaştı,iyi bir zamanda oldum,yaza kadar epey incelmiş olurum,iki kuzenimin düğünü olacak bu yaz ve istediğim elbiseleri giyebileceğim için çok mutluyum,çok motive oldum işlem sonrası beslenme şeklimi değiştirdim,düzenli spor da yapıyorum daha kısa sürede toparlanabilmek için.
yaza Kadar biraz daha incelirsin rahat rahat istedini giyersin :) senden kac Kilo yag alindi?? zaten spor sart beslenmeyede dikkat edince sonuc kesinlikle iyi olur...

Ben 10 haftayi geride biraktim...bende sonuçlar yavaş ilerliyo alinan yag orani dogerlerine gore cok azdi ondan olda gerek...ama fark var tabiki ödemler cok uzun sürdü bende..daha sonuc tam istedigim gibi degil ama zaten erken 6 ayda sonucun %80 i belli olcak dedi doktorum o yüzden sabirla bekliyorum ama göbegim düzlendi...simitler azaldi ic bacakta deri gerginleşti ve degisim yavasta olsa ilerliyo...bugun olsa yine yaptiririm...
merhaba cemrexx konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş ama memnun musun çok merak ediyorum .Seninle aynı durumdayım aslında benimde kilomda bir sorun yok ancak basen kısmında gitmeyen yağlar mevcut. Bende Alper beye lazer lipoliz yaptırmayı düşünüyorum ama biraz endişeliyim sarkma vs.herhangi bir sorun yok değil mi? Sence değer mi yaptırmalı mıyım?

X