Alper Tuncel lazerlipoliz hastaları

arkadaslar ben aylardir arastiyorum fakat alper tuncel tarafindan karin germe estetigi olan bir arkadastan dr,un sezaryan dikisleri nasil genismi incemi, ben yurtdisinda yasiyorum sizler kadar sanli degilim istedigim zaman ongoruslere gitme luxsum yok. kardesim 3sene once ist gitti ve unlu 1dra lipo+full karingerme oldu fakat dikisler felaket mubarek resmen yorgan ignesi ile kizi dikmis. ben dikislere cok onem veriyorum cunku catlaklar kadar cirkin goruntusu oluyor bedenimizde.

Canım ben mayıs ayında karın germe oldum Alper Bey'e,istersen resimlerimi özelden gönderebilirim.

merhaba canim cok tsk ederimde ozelden nasil oluyor, cok sevinirim, ayrida size gecmis olsun, sizing adiniza cok sevindim, eminim cok guzel olmustur hocam alper den cok guzel duyumlar aldim ne yaptigini bilen bir kisiligi var.

Yeni arastirmaya basladim laserlipolizin liposuctiondan ciddi bir farki var mi? Yani benim basenler bildiginiz Turk kadinlari gibi dolgun ama bu ameliyattan sonra eskisini de aramak istemiyorum acaba dalgalanmayi laserlipolizin onledigi gercekten dogru mu?

ben basenlerimden yeni lazerlipoliz ameliyatı oldum. herhangi bir dalgalanma söz konusu değil ileride olur mu bilemem. peki çok inceldim mi derseniz ''HAYIR''. farklılık var muhakkak ama ''aman allahım 2 beden inceldim'' diyenlere de pek inanmamalı. belki bende böle etki gösterdi bilemiyorum. zaten henüz operasyon olalı 10 gün oldu ben de beklemedeyim. merak ettiğin bişi varsa cevaplarım.
sevgiler..

Kac gunde sen nuc alinabilecigi soylendi size? Yani 10 gun sanirim biraz erken degil mi? Sislikler vardir hala sanirim. Morluk oldu mu? Eger varsa cok fazla oluyor mu? Ben cok bilgi sahibi degilim ama liposuctiona gore daha az oluyor diyorlar. Bir de ayni gun hastaneden ciktiniz mi? Rahat dolasilabiliyor mu? Tesekkurler

2 ay deniyor cevap alma süresi. 3. haftama girmek üzereyim ben. çok hafif bi pozitif fark var diyebilirim 10 günlük halime kıyasla ama bu işlemde çok büyük mucizeler beklememek lazım benim görüşüme göre. kesinlikle liposuction a karşı artıları çok büyük bu girinti çıkıntı oluşumu asla yok ama çok fazla miktarda yağ alabiliyor mu derseniz hayır. çok beyaz tenli olmama rağmen hiç kayda değer bi morluğum olmadı benim ama tabi, ki kişiden kişiye fark gösterir diye düşünüyorum. operasyon yapıldı ve ben hemen operasyon sonucu istanbul dan bursaya evime döndüm. popo bölgem olduğu için 2-3 gün oturup kalkmakta çok zorlandım ama 4 günden itibaren hiçbir sıkıntım olmadı.

Canım seni gokte ararken burda buldum,bende Alper Beye ameliyat olmayı planlıyorum,canlı bir hastasını gordum,bayıldım,senınde resimlerin çok güzel gorunuyor,kemıkte işlem oldu mu senın?benım tıpplastı olacak büyük ıhtımalle.
Sibellacığım vallla iyi ki yaptırmışım. Çok memnunum. 3 ay olmasına rağmen resimlerde bile belli oluyor fark artık :)))Eki Görüntüle 1606288 Eki Görüntüle 1606289

Merhabauriyebal, post: 40760808, member: 623274"]Canım ben sana özelden yollayım benim resimleri,ben basen yaptırdım biliyorsun.[/QUOTE]
Merhaba.acaba benimde görmem mümkünmü..ve ne kadar ödediniz acaba.çok tesekkür ederim

Laserlipolizde iyilesme liposuctiona gore daha hizli oluyormus. Ne kadar surede sonuc aldiniz siz?

Evet bende sonyçları merak ediyorum,burun ameliyatımın üstünden 3 ay geçti,sırada fazlalıklarımdan kurtulmak var:)

Arkadaşlar uzun vadede incelme devam ediyor diyet ve sporla da desteklerseniz mülemmel sonuçlar alabilirsiniz,benim göbeğim çok iyi toparladı,önümüzdeki yıl hamilelik planlıyorum,inşallah o süreci de dağılmadan atlatabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…