Alper Tuncel lazerlipoliz hastaları

Sibella2014

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
90
39
18
43
Merhaba doğumsonrası bikini bölgemde ciddi bir yağ fazlalığı kaldı,iki haftalığına İstanbul'dayım,bu işlemi yaptırmam lazım,internet araştırmalarım sonucu Alper Tuncel 'de yoğunlşatım,forumda tek tek yorumları okumam çok zor,Alper Tuncel'e lazerlipoliz yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi lütfen?Çook teşekkürler...

Merhaba ,ben ağustos ayında basen bölgemden lazerlipoliz oldum Alper Tuncel'e,20 cm incelme oldu şu ana kadar,tabi mümkün olduğunca diyet ve yürüyüş de yaptım,ama sonuç beklediğimin çok ötesindedaha önce klasik lipo olmuştum ama maalesef pek bir işe yaramamıştı,dalgalanma olmuştu bacaklarımds,lazerlipoyla selülitli görün geçti,tabi belli bir kiloda olmak gerekiyor,yoksa mutsuz olabilirsiniz,benim kilom 65 ti,boyum da 1.68,şu anda 59 kiloyum,bölgesel fazlalıklarınız için kesinlikle tavsiye edeceğim bir teknik,sonrası da oldukça konforlu,ben memnun kaldım lazerlipo ve Alper Hocadan

Canim sen gobek bolgesine yaptirdinmi?
Bende dusunuyorum ama cok sarkar diye korkuyorum aslinda benil 163 boy 60 kiloyum bacaklarim kollarim ince bir gibek ve simit bolgesi rahatsiz ediyor beni

Ben sadece basenlerime yaptırdım canım,doğum yaptınmı?karın cildinde sarkıklık yoksa lazerlipo işe yarar bence,aşırı kilolu değilsin çünkü,zaten lazerliponun sıkılaştırma etkisi var,klasik lipo gibi değil.

3 dogum yaptim canim cildim de sarkiklik yok denilecek kadar birde cildime bagli heralde sarkip sarkmayacagi sanirim
Ben vaser lipo dusunuyorum daha cok yag alinmadi icin

Selam arkadaşlar çok hızlı bir araştırma sürecinden sonra bugün ameliyat oluyorumçoook heyecanlıyım ve birazcık ta korkuyorum,3 doktorla görüştüm ve Alper bey de karar kıldım,umarım doğru karar vermişimdir,benim durumumda olan hastalarının resimlerini gösterdi,bence çok başarılıydı,umarım benim ameliyatım da başarılı geçer,lazerlipoda giriş delikleri daha küçük oluyormuş ve vasere göre daha kontrollü bir yöntemmiş,sizi sonuçtan haberdar etmeye çalışacağım eğer elime bilgisayar alabilecek durumda olursam,lütfen benim için dua edin,hepimizi çok seviyorum,bu arada karar vermemde yardımcı olan tüm arkadaşlara selamlar,sevgiler

Simdiden gecmis olsun surecini cok merak ediyorum kendini iyi hissetigin an yaz lutfen
Hangi bolgelerden oladun ve kac litre yag cektiler cok merak ettim
Dualarim seninle insallah fazla agrin olmaz :)

Çook geçmiş olsun canım,inşallah istediğin sonucu elde edersin.

Tekrar merhaba,ameliyat sonrası yazamadım,bugün 6.günüm,hiç ağrım yok diyebilirim,ödem tabi ki var,bir an önce geçmesi için dua ediyorum,göbeğim ve alt tarafından toplamda 2 lt yağ almış dr bey,şu anda korse ve ödemden dolayı anlayamıyorum incelme olup olmadığını ama doktorum çok iyi olacağını söyledi.Ameliyatım 1,5 st civarı sürdü,uyandığımda pek bişey hissetmedim,drum istersem hastanede kalabileceğimi söyledi ama ben kendimi iyi hissettiğim için kalmadım,evde uzanıp tv seyrettimpek korkulacak bir işlem değil merak edenler için,sonuç için tabi ki erken,önümüzdeki aylarda sizi bilgilendirmeye çalışacağım canlar,şimdilik hoşçakalın

Ben kısa sürede incelmeyi fark etmiştim canım ama tabi diyet ve spor çok önemli,onları sa ihmal etme,yarım st yürüyüş bile yeter,ben kola,ekmek,makarna,pilavı kestim ve şimdi bu beslenme şekline alıştım

Ay canim ben herseyi keserim de makarnayi zor :)) kolay hemencecik pisiyo bende lipo olacagim ama sonrasi da dikkat etmek zorundayiz geri gelmesin o pis yaglar degilmi

Bende Alper Beye lazerlipo oldum bir ay önce,mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama benim için çok zor,hamurişi olmayan bir dünya benim için çok anlamsız,ama bunca emek de boşa gitsin istemiyorum,napçam bilmiyorum,korseyle ölçtüğümde 12 cm inceldi belim,çıkarınca ne olur bilmiyorum ama bu incelme beni çok motive ediyor,haftada 2 gün izin verdim kendime makarna,pizza için

Ay canim ben herseyi keserim de makarnayi zor :)) kolay hemencecik pisiyo bende lipo olacagim ama sonrasi da dikkat etmek zorundayiz geri gelmesin o pis yaglar degilmi
Walla yersek gelir canım,yağ hücreleri sayı olarak azalıyor ama geride kalanların sınırsız büyüyebilme özelliği varmış gıcık şeyler

Merhaba arkadaşlar ,bende 2 defa normal doğum yaptım ve bir süredir labiaplasti ameliyatı araştırıyorum,burdaki yorumları okuyunca yazdıklarınızın banada yararı olabilir diye düşündüm,bende pubis bölgemdeki yağlarla birlikte labiaplasti olmak istiyorum,lazerlipo istiyorum kesinlikle,olan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var,sabırsızlıkla bekliyorum sonuçlarınızı

Canım bikini bölgesi derken tam olarak nasıl bir sorunun vardı?bende hem yağlanma hem sarkmadan şikayetçiyim,sonucunu merak ediyorum.

Canım bikini bölgesi derken tam olarak nasıl bir sorunun vardı?bende hem yağlanma hem sarkmadan şikayetçiyim,sonucunu merak ediyorum.
Yağlanma için lazerliponun o bölgede çok etkili olduğunu biliyorum ama labioplasti hakkında hiçbir fikrim yok maalesef

Canım bende de yağ fazlalığı vardı,yani dr pantolon bile giyemiyordum o derece,bikini filan zaten hiç bahsetmiyorum bile,beraberinde labioplasti de oldum ben doğuma bağlı şikayetlerimden dolayı.

Selam kızlar,sizi takipteyim,kaşlarımı ekimiyle başladım bende,sıra yağlarıma da gelecek,yaz gelmeden kurtulmam lazım bu karın yağlarından,A.T. Lazerlipoda son derece başarılı bir doktor,bende konuyu görüştüm kendisiyle,bıkmadan tüm sorularıma cevap verdi sağolsun,hala da arada arayıp yada mail gönderip aklıma takılanları soruyorum,birkaç kilo vermeden yapmayalım dedi,şimdi sıkı bir diyetteyim bakalım ocak yada şubat gibi ameliyata uygun hale gelirim diye umut ediyorum

Canım bende de yağ fazlalığı vardı,yani dr pantolon bile giyemiyordum o derece,bikini filan zaten hiç bahsetmiyorum bile,beraberinde labioplasti de oldum ben doğuma bağlı şikayetlerimden dolayı.
Labioplasti sonradı çok zor mu canım?bir arkadaşım düşünüyor da yani idrar yapma vs sonrası çok sıkıntı oluyor mu?

Labioplasti sonradı çok zor mu canım?bir arkadaşım düşünüyor da yani idrar yapma vs sonrası çok sıkıntı oluyor mu?
Yani her ameliyatın kendine göre zorlukları var tabi ama biz kadınlar doğum yaptıktan sonra diğer ameliyatlar vız gelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…