Kizlar cildim için internetten aldım ama çok çeşitli varmış yanlış mi aldım acaba daha elime ulaşmadı keske araştırıp alsaydimEki Görüntüle 1930601
Teşekkür ederim sacimada kullanabilirmiyimEger aldiginin fotografi buysa dogru. Gayet faydali bir bitki sadecr yuzune degil her seye, her yere kullanabilirsin.
Aha valla saca kullaniliyorsa da eger nasil oldugunu bilmiyorumTeşekkür ederim sacimada kullanabilirmiyim
Benim ki bazen curuyo bazen buyuyo anlamadim gitti. Eger kahverengilesmisse curumus. Yalniz buyumeye basladi mi acayip arsiz bisey mantar gibi cogaliyor.Bizimki balkonda takılıyor ilgi de göstermiyoruz faydalanmıyoruz da duruyor öyle. Çürür mü ki bi koşu baktım aldığımız gibi duruyor :/
Nelerde kullanıyorsunuz?Benim ki bazen curuyo bazen buyuyo anlamadim gitti. Eger kahverengilesmisse curumus. Yalniz buyumeye basladi mi acayip arsiz bisey mantar gibi cogaliyor.
Ya yaralara, yaniklara, kizarikliklara ciltte oyle bilimum olaylara suruyorum. Bir donemde mide icin kullandim refluye ve gastrite falan iyi geliyor. Kanitlanmis bir bitki zaten, daha fazla hastaliklada kullaniliyordu diye hatirliyorum internette bayagi yaziyor faydalari bende gercekten gordum zaten. Bana da arkadasim vermisti deniyeyim diye.Nelerde kullanıyorsunuz?
Ya yaralara, yaniklara, kizarikliklara ciltte oyle bilimum olaylara suruyorum. Bir donemde mide icin kullandim refluye ve gastrite falan iyi geliyor. Kanitlanmis bir bitki zaten, daha fazla hastaliklada kullaniliyordu diye hatirliyorum internette bayagi yaziyor faydalari bende gercekten gordum zaten. Bana da arkadasim vermisti deniyeyim diye.
Yapragi ortadan ikiye ayirip o siviyi emiyorsunuz ya da ic kismini yiyorsunuz. Zaten yanlis hatirlamiyorsam normal tibbi kapsulleride vardipardon gastrit için nasıl kullanılıyor dikenli birşey yenmez ki .
Yapragi ortadan ikiye ayirip o siviyi emiyorsunuz ya da ic kismini yiyorsunuz. Zaten yanlis hatirlamiyorsam normal tibbi kapsulleride vardi
Rica ederim yardimci olabildiysem :)hımm anladım kaktüs gibi birşey sanırım bu içinde sıvısı var.. tşk ederim.
Bende reflu var yillardir hep stresten oluyor oluncada ilac aliyorum hep yoruldumdaAha valla saca kullaniliyorsa da eger nasil oldugunu bilmiyorumama yara, yanik, catlak vs vs bayagi ise yariyor yenileyici hucre etkisi oldugundan dolayi. Birde migdede ki yaralara falanda gastrit, reflu cok iyi geliyor
Bende ayrica sivilcede var aknede sen nasil kullandin onlar icin?doğru bıtkı
cildimdeki sivilceler gitmişti
Eger annen suyunu cikarttiysa icmeni tavsiye ederim. Yapraklarin buyuyen kismindan tombul olan yerini kes o vicik vicik olan kismi sikayetci oldugun bolgeye sur ama devam et surekli gunde bi kac kez yap farki goruyorsun:)Bende reflu var yillardir hep stresten oluyor oluncada ilac aliyorum hep yoruldumdabizde de var kendiside baya büyük nasil kullanabilirimki reflu icin?
Bende ayrica sivilcede var aknede sen nasil kullandin onlar icin?
Benim annem bunun sari ambalajli olan kutudaki suyunu kullaniyor iciyor yani ben denedim ama icemedimtadi cok kotu
gece yatmadan çiçeğin içini açıp bolca sivilce olan yerlere sürdüm.Bende reflu var yillardir hep stresten oluyor oluncada ilac aliyorum hep yoruldumdabizde de var kendiside baya büyük nasil kullanabilirimki reflu icin?
Bende ayrica sivilcede var aknede sen nasil kullandin onlar icin?
Benim annem bunun sari ambalajli olan kutudaki suyunu kullaniyor iciyor yani ben denedim ama icemedimtadi cok kotu
Annem suyunu kendi cikarmiyor baska bi yerden aliyor ama annem cok memnun sanirim ben reflu icin icemeyecegimEger annen suyunu cikarttiysa icmeni tavsiye ederim. Yapraklarin buyuyen kismindan tombul olan yerini kes o vicik vicik olan kismi sikayetci oldugun bolgeye sur ama devam et surekli gunde bi kac kez yap farki goruyorsun:)
Ikinizinde tavsiyesini dikkate aliyorum sivilceler icin uygulayacagim cok sey kullandim daha once jeller kremler v.s ilac kaldi bitek haftaya bi hormon testi yaptiricam bisey cikmazsa aloevera!gece yatmadan çiçeğin içini açıp bolca sivilce olan yerlere sürdüm.
yatmadan once yuzunde kurusun. kötü kokuyor ama dayanılmıycak gıbı değil.
sabah yıkadım bırkaç günde geçtı.
ondan once cok sey denemıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?