Aloe Vera

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.916
63.669
Kızlar sedef hastasıyım. Bir kaç yıl önce bilindik bir markanın aloe veradan üretilmiş ürünlerini kullandım. Çok çok iyi geldi. 4 sene bir tane bile lezyonum olmadı. Şimdi tekrar görünmeye başladılar.

Evde aloe vera yetiştirmek istiyorum. Katkısız bir şekilde sırf bu bitkiyi sedeflerimde denemek için. Hem de çok faydalı bir bitki, kozmetik kullanmak yerine aloe vera kullanmak istiyorum. Ancaak sorun şu ki ben bu bitkinin satıldığı bir yer bulamadım. İzmirdeyim bu arada.

Nerde satıldığını bilen, elinde olup da bir kökcük verebilecek olan, hatta elindekini satmak isteyen varsa bi yazıversin şuraya. Çok dua eder, everene enerji falan gönderirim sizin için. Söz...

ben yapı marketlerde denk gelmiştim. çiçekçilerde de bol bol bulunuyor aslında mayıs ayında sürekli görüyordum.
bahsettiğiniz marka f....r mı bu arada?
çok geçmiş olsun...

ben yapı marketlerde denk gelmiştim. çiçekçilerde de bol bol bulunuyor aslında mayıs ayında sürekli görüyordum.
bahsettiğiniz marka f....r mı bu arada?
çok geçmiş olsun...

İvit marka o.
Çok aradım bulamadım çiçekçilerde. Bi ara practikerde görmüştüm o dönem önemsemedim, almadım. Şimdi malum o da kapandı. Koçtaşa baktım malesef yok. Bi zamanı mı var acaba, baharda falan mı bulunuyor?

Çok çok geçmiş olsun.
Bana da yeni hediye geldi arkadaşım.:KK12:
Daha çok minicik,biraz büyürse gönderebilirim...
O markanın adını öyle çok merak ettim ki...:KK17:

İvit marka o.
Çok aradım bulamadım çiçekçilerde. Bi ara practikerde görmüştüm o dönem önemsemedim, almadım. Şimdi malum o da kapandı. Koçtaşa baktım malesef yok. Bi zamanı mı var acaba, baharda falan mı bulunuyor?

o markanın jeli ve antibiyotikli kremi var eşimin mantarına çok iyi geliyo da sorayım dedim:)
zamanı yok bildiğime göre görürsem mutlaka söylerim...

Ben de yapı marketlerin birinde gördüm... Ankara Kızılay da Sakarya caddesinin orada çiçekçilerde de var. Artık kolay bulunuyor bence

İnternet üzerinden satış yapan çiçekçiler de var bir bak istersen :KK3::KK3:

Ya baktım onlara da görerek almak istiyorum. Kuzenim vemiş sipariş, aloe veraya benzeyen bir bitki gelmiş ama içinde jel yokmuş. Bu da şüphelenip uzman bir arkadaşına göstermiş kaktüs olduğunu öğrenmiş. O yüzden güvenemedim.

Özel mesajlarımı açayım da telefon numaralarımızı alalım.
Yakın zamanda görüşelim istersen.

o markayı bende biliyorum kaynım yapıyordu satışını
yüzümdeki sivlceler için meyveli içeceklerini ve kremini kullandım iyi gelmişti ama bıraktım yine çıktılar
çok da pahalı ürünleri yawww

X