alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

:roflol::roflol: karnıma ağrılar girdi ya gülmekten
tamam yollarım süpürgeyi ozamana kadar karşılamaya gelelimmi cezaevi kapısına
Katılarım :)kaydirigubbakcemile5

:teytey::teytey:

kızım make bizi cümle aleme rezil ederken iyi de biz göbek atınca mı kötü olduk hıhhhhhhhh

:roflol::roflol: karnıma ağrılar girdi ya gülmekten

tamam yollarım süpürgeyi ozamana kadar karşılamaya gelelimmi cezaevi kapısına

:teytey::teytey:

o nasıl soru tabekı gelıceksınız ben bunu hec soylemım kendıne yakar valla senıı:roflol:

sel make banlı ya birisine ağzının payını verim derken mapısa düştü 4 gün mapıs yatçak ipekli çamaşır istiyo he aklında bulunsunkaydirigubbakcemile3

sel make banlı ya birisine ağzının payını verim derken mapısa düştü 4 gün mapıs yatçak ipekli çamaşır istiyo he aklında bulunsunkaydirigubbakcemile3

hersey sızın ıcın dı dıyoo bende bardak corbası aldım geldım şaplı yemek yemıcekmıs ahahah kalorısını bılmıdıgım seyı yemem etkıs kac gun surcek allah bılır şapın dıyoo

o tartı bozukturdelikafadulden

kız make mapusa düşenler el işi yapar ya bana şöyle bi şişenin içinde gemi yapsana nen hatıra saklarımnaniknanik

o tartı bozukturdelikafadulden

kız make mapusa düşenler el işi yapar ya bana şöyle bi şişenin içinde gemi yapsana nen hatıra saklarımnaniknanik

yok kız valla laf aramızda 73 lerdeyım dedı zaten hafta basında 73.9 du ınmıs eheheh

sana ben bı hedıye yapcam merak etme ama supruzz

iyi hadi 1 kase çekirdeği erittin demek
vay be bi hediyeyi çok mu gördün şimdi potişine zor geliyo dimi

kızlar topiktesiniz konuşmuyonuz birbirinizin yüzüne mi bakıyonuz bakışarakmı anlaşıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…