• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Alnindaki Küçük Saçlarindan Rahatsiz Olan Var Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mecbur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
M

mecbur

Ziyaretçi
bn inanılmaz rahatsızdım arkadaşımın aklına uydum jiletledim v artık setler ama uzamıyolar eskisinden daha çok.napıcam b fikri olan var mı?sice uzarmı

""alın düzenlemesi"" diye birşey görmüştüm geçenlerde bi güzellik merkezinin reklam broşüründe. Sanırım bu konuyla ilgilenen güzellik merkezleri var. Büyük ihtimalle bu alın düzenlemesi seni sorununla ilgili canım bi araştır istersen umarım sorunun hallolur.. a.s.

peki saol bnd b araştırıyım.kahkülüm olsada rahatsız edici bi durum çnk

ben alnımdaki tüyleri kuaföre sir ağdayla aldırıyorum.çok azaldılar.memnunum.

ben hafif jole surup kullanmadığım bi diş fırçasıyla yukarı dogru tarıorum hiç belli olmuyo..

canım niye rahatsız oluyosunuz yeni saçlar çıkıyo bu çok güzel bişi bnm saçım dökülüo o kadar çok küçük saç varki alnımda besleme gibi ama onalrı gördükçe yenileri çıkıo diye seviniorum

bendede var çok ama ilk çıktığında iğrenç bi görünüm alıo özelliklede saçını toplayınca ....ama uzayıncada gayet güzel oluo ya

Bnde de aynı dertten var gerçekten saçlarımı geriye tarayıp bağlayınca havaya kalkıo bi de kötü duruo

ya bunun çaresini derya baykal sölemişti ama unuttum o an yazamadım malzemenın karışımını kahretsin

""alın düzenlemesi"" diye birşey görmüştüm geçenlerde bi güzellik merkezinin reklam broşüründe. Sanırım bu konuyla ilgilenen güzellik merkezleri var. Büyük ihtimalle bu alın düzenlemesi seni sorununla ilgili canım bi araştır istersen umarım sorunun hallolur.. a.s.

cnm sen bunu nette mi gördün alın düzenlenmesini yani.bende de aynı sorun var da :(

bende 6 yaşşından beri kahkül war şu anda 18 yaşımdayım düşünn bnd bu senenn başında taktım bu küçük şaçlara aldım elime jileti hepsini jiletledi 3 kez yaptım 4 aydır fln yapmıyorum baya uzadılar kuaförüm bnlar upuzun olur dedi rahatım iple cımbızla falan uğraş uğraş yorulur insan

benimde vardı 3-4 ay önce jiletle aldım akıl işte ilk başlarda çok çirkin duruyorlardu ama şimdi uzadılar azda olsa rahatladım bende sır ağda ile alayım en iyisi :lepi:

Arkadaşım 2 sene önce bende kendi kendime jiletlemiştim. İşte bu yılın başlarında hepsini bir defa epilasyon aleti ile aldım. Sonra bir bucuk ay sonra uclarıyla çıktı cok azalmıştı. Bir defa daha aldım. Şuan çıkmadı orda saç falan. Çok mutluyum. Alnımda saç yok. [Ki zaten alnım küçüktü onlarla daha da küçük oluyordu, tmamen toplayamıyordum falan. Simdi herşeyi yapıyorum.]

ben evde kendim alıyorum,yüz için olan hazır ağda bantlarıyla bi zararını görmedim sıksık çıktıkça alıyorum.Sizler saç demişsiniz ama sanırım tüyleri kastediyorsunuz ,onların uzayıp saçlara karışma ihtimali bence yok yani en azından benimkiler öyle benimde alnım dar ve tüylü böyle bi yöntem bulduk ve rahatım şimdi...

bende kucuklukten berı percem kullanıyom
alnımda kıllar var ıgrenc ya alnımda dar anneme dıyom sır agdayla alam dıe ııce cıkar dıo ondan aldırmıyo ya
bende gece yatarken ıslatım bandana takıyom hafıf azalır gıbı oldu

Back