• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Alnımdaki izler :/

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Nun_vakti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
207
0
66
Manisa
Merhaba arkadaslar,
Regl döneminde cıkan sivilceden baska sivilce sorunum yok fakat alnımda sivilce gibi degil de böyle isilik gibi pütürler var. Pürüzsüz bir alna sahip olmanın bir yolu yok mu :/​

aynı dertten bende muzdaribim yaaa.. roc diye bi ürün tavsiye ettiler onu kullanınca geçiyo aslında ama bırakınca yine oluyo.. önceden hiç olmazdı. nedenini bulamadım bi türlü.. bende kaullanmaya çalışıyorum elimden geldiğince.. istersen sende bi dene..

ROC eczane ve büyük parfümeriyerde oluyo.. ilaç niyetine kullanılan bi ürünmüş zaten.. önceden sadece eczanede satılıyomuş... temizleme jeli toniği nemlendiricisini ve peelingini kullanıyorum ben.... umarım işine yarar.. geçmiş olsun..

merhaba, benimde össye hazırlanırken nasıl olduğunu farkedemediğim şekilde alnımda şuanda emin değilim ama ya sivilcelenme ya sizin bahsettiğiniz gibi bir şey olmuştu, insanlar alnına ne oldu diye sorunca bir sıkıntı olduğunu anladım, sınav stresimden falan kurtulunca sıra bu izlere gelmişti ben garnierin hani şu üçü bir arada peeling maske olarak kullanılanı var ya onu kullandım ve tertemiz oldu alnımda yüzümde. lekeler falan kayboldu. sizde bir deneyin belki faydasını görürsünüz. geçmiş olsun.

Teşekkür ederim ben de vize,final sıkıntısı derken stres yaptım doktora gittim sivex ve tetradox verdi kullanıyorum bakalım :)

Back
X