• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri alnım geniş:(:(ömür boyu perçemlemi gezicemm:(:(!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bişey söyliyim mi maşallah cok güzelsin ve alnın acık falanda değil seninki alışkanlıktan olmuş at geriye istedigin gibi kullan kıskanclıktan söylüyolar diyodum simdi kesinlikle eminim bundan..yerimseniben

ay çok teşekkür ederim bitanem beniiimmm:)orda yan ayırmıştım normalde hep dümdüz perçem yapıyorum kendime güvenim geldi vallaaa.s.

kendine olan güvenini kimsenin kırmasına izin verme tatlım ya onlar cok mu mükemmel ama alnını biraz acık bekliyodum bu kadar taktıgın için ama benim ya da bi baskasının alnından hiç bi farkı yok burda geriye dogru kullandıgın saçlarınla resimlerinide görmek istiyorum canım sevgiler...:1hug:a.s.

hiç perçemsiz fotoğrafm olmadığı için en açık bunu koydum bundada pek belli olmuyo açıklığı o yüzden yoksa toplayınca böyle değil ya da benmi abartıyorum dersin ne biliyim ya çevremdekiler öyle şyler diyince psikolojik olarak öyle gibi görüyorum belkide annem falan da yok çok açık değil diyo.. biraz uzasında koyarım inşallah çok tşkkürlera.s.

canım bence göz alışkanlığıda olabilir..

benimde alnım açık ama çok fazla değil.. ben hiç denecek kadar az kullanıorum perçemlerimi..

perçemlerimi kullanınca çok tuhaf gelio yakıştırmıorum :):)

gözün bikaç gün alışsa kendine yakıştırırsın bile ..

hem mileltin lafını boşveeeeer :) kendin için en iyi olanı sen bilirsin :) a.s.

arkadaşlar benim alnım biras geniş o yüzden perçemsiz güzel durmuyo ama kendimi bildim bileli perçem kestiriyorum çok geniş değil aslında ama alışmışım rahat edemiyorum yan yapıncada iyi durduğunu söylüyolar ama ben beğenmiyorum perçemde rahat olmuyo hemde bıktım artık değişik bşyler yapmak istiyorum bende saçımı geri atıp değişik modeller yapmak istiyorum ne yapabilirim bi fikriniz varmı:çok üzgünüm:

ayni sorun bende de var. kellerin kullandigi ilaclardan mi alsak ne. ise yarar mi acaba ? bide benim bastaki saclar yani arkaya tarayinca görünen kisimdakiler incecik telli.. bi caresi yok muuuu

ben çok seviyorum alnı geniş olan kızları ya.. biliyorum ilginç gelebilir ama çok hoş oluyolar hepside

bence kahkülünü uzatıp yandan ayırıp kullan.hafiften yüzüne gelsin tek gözünün üstünden geçerek yanii..

kafamdakini aktarabildim mi bilmiyorum ama çok güzel olur gibi geldi

ay bende bayılırım alnı geniş olanlara ya bnm alnımda biraz saç vr onlardn kurtulsam biraz genşlerde dknmak istemiyorm. cnm bnm devamlı perçeme ihtiyacn yok alnın genş diye, değerlendir bunu, saçının ön tarafını ikiye ayır, maşayla dalga yap at kanerlara ne kdr güzel oluyo bak gör. snn çok avantajn vr bnce alnın genş diye hiç rahatsız olma keşke bende olaydı o alın :4::1::89::93:

benim de alnım geniş bu yüzden saçımı asla geriye atıp topmalamam kötü görünüyo şimdiye kadar defalarca kahkül kestirdim yandan baya kısa kahkül benim yüz şeklime çok yakışıyo kare bir yüzüm var alnımı da baya kamufle ediyo ama bu aralar hep perçem kullanıyorum malesef alnı geniş insanların başka bi alternatifi olmuyo en azından kamufle edebiliriz aaaaaaman saçımı geriye atmasam da olur bi arkadaşım var onun da alnı dar saçı hep yüzünü kapatıyo kızın güzelliğini saklıyo kahkül kesince çok çirkin oluyo en azından alnı genişlere kahkül çok yakışıyo

benimde rihanna gibi alnım var:1: ama alnı geniş olanlar anlayışlı olrumuş:3: birazdan kuaföre gidip kahkül kestircem heycanlıyım ve mutluyum

benim de alnım geniş bu yüzden saçımı asla geriye atıp topmalamam kötü görünüyo şimdiye kadar defalarca kahkül kestirdim yandan baya kısa kahkül benim yüz şeklime çok yakışıyo kare bir yüzüm var alnımı da baya kamufle ediyo ama bu aralar hep perçem kullanıyorum malesef alnı geniş insanların başka bi alternatifi olmuyo en azından kamufle edebiliriz aaaaaaman saçımı geriye atmasam da olur bi arkadaşım var onun da alnı dar saçı hep yüzünü kapatıyo kızın güzelliğini saklıyo kahkül kesince çok çirkin oluyo en azından alnı genişlere kahkül çok yakışıyo

at kuyrugu yapiyorlar ya shik bir sekilde, ona bayiliyorum ama bana hic yakismiyor. hos kahkül /percem olunca da güzel duruyor amadaha gündelik bir görünüsü oluyor, daha siradan duruyor öyle..

Canım kahkülden sıkılmışsın belli ki, uzat ve uzunca bir yan perçem kestir, alnını kapatacak şekilde tara.Baktın sevemedin kahküle dönersin yine.

benimde alnım geniş ama uzunlamasına değil yani başımı uzun gösterecek şekilde değil bildiğimiz yana doğru ve bu yüzden kahkül hiç yakışmıyo eğer senin alnın uzunlamasına büyükse kahkül yakışır -perçemde- bana ikiside uymuyo :(

Back
X