Saç Kesim Şekilleri ALNIM ÇOK DAR!! saç modeli bulamıorm :s

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

prok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
8
0
86
Isparta
arkadaşlar önümde düz kahkül wardı.baya bi geriden başlıodu wede alnımı geniş gösterioduzemuszemus ama alnım kıllandıkaydirigubbakcemile bende artık önümü uzatmaya çalışıorm CADIARZU bi acaip mi durur yaa önüm uzayınca :gitme:

Aynı sorunu bende yaşamıştım,dar alına ne kahkul ne percem gıtmıyor hele bıde yuvarlak genıs br yuze sahıpsenız,mısal ben opuyorumnanaktan neyse uzadıgında sekle gırecektır,mumkunse bır sure dokunma ve soyle ıyı bır kuafore gıt sekıl verdır.o zaman kadar kı sekılsızlıgıde toplayarak telafı edebılırsın,mesela tel tokalarla band yapabılırsın yahut fırkete tokalarla yana dogru tutturabılırsın.
birde su alına sac degdıkce sac cıkar geyıgını anlamıyorum,oyle bırsey olsa ben sempanzeye donusmustum,gur uzun saclarım var aslada toplamam,bılumum kıl fıskırmalıydı yanı

Son düzenleme:
alnın darsa sacını önden hafif toplayabilirsin

benim alnımda çok dar dı şuan epilasyon ile aaçtırmaya başladım yüzüm açıldı ve çok rahatladım tavsiye ederim bende kakül kestirmiştim çok kötü olmuştu ve çok kısa kesmişlerdi ama şimdi uzadı ve alnımı açtırmaya başladığımdan beri çok yakışıyor yan kakül gibi oldu şık oldu yani

ilk defa duydum yaa epilasyon olaıyınıbilmiyorumkismile iyimişkaydirigubbakcemile2

nasıl ya alın genisletilir mi???

bende anlamadım nasıl oluyo o iş CADIARZU

anlın darsa topluyabilirsin yada yana doğru atabilirsin
genişise düz kahkül yerine uzunlu kısalı kestirirsen daha çok yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…