• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almira35 Meme Estetiği Ameliyatı

ufuk bey banada apranax vermişti..1. kutudan sonra arveles diye bir ağrı kesici var ona geçtim.apranax a göre baya kuvvetli bir ağrı kesici tavsiye ederim..şuanki durumunu çok iyi anlayabiliyorum,yakın bi zamana kadar aynı durumdaydım canım,ama emin ol 3-4 güne daha iyi hissediceksin kendini.en azından kendi işini kendin görebiliceksin..sabretmen lazım.daha önceki yazdıklarımı gördüysen,bende de inanılmaz ağrı olmuştu özelliklede sağ göğsümde..hatta 1. ayın bitiminde bile sağ göğsümün ağrısından rahatça duş alamıyordum ben.forumdaki çoğu arkadaşın 1 aya hiçbirşeyleri kalmadı,ben çok çektim sağ göğsümden, ama şuan maşallah diyim gayet iyi durumda..avatardaki resmimde desteksiz yarım sütyen var düşün yani,birde destekli takınca neredeyse ağzıma giricekler:1: birde ameliyat şişlikleri daha tamamen inmedi tabi üstleri baya bir şiş duruyor,zamanla ne şekil alıcak bende merak ediyorum ama şuanki halimden çok memnum,seninkileride çok merak ediyorum eminimki süper olmuştur:34:[/QUOT

Bugün 5. günüm çok daha iyiyim,kimseye ihtiyacım olmadan kendim kalkabiliyorum,hatta sabah kahvaltıyı ben hazırladım,kendimi çok daha iyi hissediyorum. En zor zamanlar geçti diye düşünüyorum. Ama sanki benim de sağ göğsüm (senin gibi) daha zor iyileşecek gibi geliyor.

Umarım güzel olurlar seninkiler gibi

Back