Okulun ilk gunleri bende cok heyecanliydim...ben hollandaya geldikten 2 ay sonra hemen baslamistim...
Sinifimda 15 kisi vardi ama hepimiz ayni heyecani paylasiyorduk,herkes yeni gelmis 1 kelime bile bilmiyorlardi,,,bilen birinin yaninda yanlis konusmaktan korkuyor insan..Sinifta kimsenin bilmemesi senin rahat olmani sagliyor,kendine guven duyuyor daha cok azimle calisiyosun bilmeyenlerden daha iyi ogrenmeliyim diye...
Umarim sinifinda fazla Turk olmaz cunku bu benim icin(once sikayetci olsamda bu durumdan)buyuk bi avantajdi!
Surekli hollandaca konusmak zorunda kaliyorsun(en iyisi bu aslinda)Eger turk olursa,yemek tarifi,cocuk konusu,memleket konusu oluyor tenefuste:) Kisacasi okul zamani benim icin cok guzeldi..!
Ben doymadim sonra yine devam ettim1 yil daha...
Ogrendinmi diye sorarsan Klasik laf ;;kendimi idare edecek kadar evet ;; CAT PAT kaydirigubbakcemile3
Simdide ben erteliyorum...bebegim oldu,,,,ama onun icin gelistirmem lazim..malum yarin heryere ben goturcem esim isteyken...
Emin ol okul zamanin cok guzel gececek..!
Hemen aliscaksin,,,okuldan eve her geldiginde ,esine anlatacagin cok sey olacak:hulya::hulya: