• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almayı düşündüğünüz parfüm

pamukgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
21
0
86
Ankara
arkadaşlar ben parfümüm bitmeden ne alacağıma karar veriyorum
sanıyoum ki sizde öyle yapıyorsunuzdur

ben Bvlgari Omnia alacağım

güzel kokuyor yawwww

Ben de yengemde bvlgari'nin bir parfümünün tester olarak verilen beyaz bir şişede duş jelini görmüştüm ve kokusuna tek kelimeyle bayıldım.zemuszemus.Little Black Dress tarzı ve çok hafif, kadınsı bir kokusu vardı.Şimdi kullandığım parfümüm bitince ilk işim bu parfümü araştırmak olacak..

diesel loverdose a bayıldım. ağır kokuları sevmem ama buna bayıldım. almayı düşünüyorum fakat bahar ayında ağır gelebilir

Cacharel Catch Me ya da Bvlgari Omnia Ametyhist alacağım ama biten bir parfümün yerine değil mevcutlara arkadaş olsun diye :pPpPp

armani lei (she) istiyorum bu aralar, victoria's secret heavenly'i beğendim, herkes armani she'ye benzetmiş, daha kalıcı olacağı için armani düşünüyorum , var mı kullanan?

she için sanki artık üretilmiyo die duymuştum ama tam hatırlamıyorum.
calvin clein truth ve secret obsession için de öyle diyolar ama internet sitelerinde sürekli satışta oluyo

she için sanki artık üretilmiyo die duymuştum ama tam hatırlamıyorum.
calvin clein truth ve secret obsession için de öyle diyolar ama internet sitelerinde sürekli satışta oluyo

piyasada var mı bilmiyorum ama zaten netten alıyorum biliyosun :34: sen kokladın mı hiç? araştırdım da beğenmeyeni yok bu kokunun ama yaygınmış epey, ben de duyarım hep ama ilgimi çekmemişti. önce bi koklamak lazım sanırım, ama heavenly'i çok beğendim ben,umarım benziyodur ona :31::12:

evet ona çok benzetilmiş.yanlış hatırlamıyosam vanilya notası vardı içinde.benim için için riskli bi koku denemeden alamam.çünkü vanilyalı kokuları genelde beğenmiyorum.
ama hayranı çok galiba çünkü anlatanlar hayatımın kokusu çok kasınsı falan die anlatıyolar.

yaz icin 3 parfüm düsünüyorum:

Eau de Lacoste
$Lacoste-Eau_de_Lacoste.jpg

Escada- Cherry in the air
$o.18177.jpg

Douglas- Seathalasso
$douglas-beauty-seathalasso-eau-de-toilette-L-ct1n4J.jpeg

piyasada var mı bilmiyorum ama zaten netten alıyorum biliyosun :34: sen kokladın mı hiç? araştırdım da beğenmeyeni yok bu kokunun ama yaygınmış epey, ben de duyarım hep ama ilgimi çekmemişti. önce bi koklamak lazım sanırım, ama heavenly'i çok beğendim ben,umarım benziyodur ona :31::12:

Armani She hakkında bu sayfalarda oldukça fazla yazı yazmış biri olarak ,bu kokunun çok klas kendini hemen belli eden, seçme burunlar tarafından başka hiç bir kokuya benzetilmeden anında adını söyleten bir parfüm olduğunu söyleyebilirim.. Yaz kış kullanıma uygun bir koku. Spor bir koku spordan kastım kafasına eseni yapan, hayatı ciddiye almayı sevmeyen an'ı yaşamayı bilen kıpır kıpır kadınların kokusudur. Ama bir o kadar da oturaklıdır. Oryantal ve floral bir içeriğe sahiptir.
Parfümün tek handikapı yanınızdan geçen pek çok kadından en az bir iki tanesinde duyabileceğiniz kadar ünü okyanusları aşmış bir koku olmasıdır. şişesi ile adını tamamen yansıtan (!) - Ben burdayım- diyen kokulardandır.

Unuttum : Koku hala üretimde.. Son zamanlarda en ünlü alışveriş sitelerinde sürekli indirime giriyor. Orijinalden şaşmayın derim :)

Back