Gelinlik Ayakkabısı Almayı düşündüğüm ayakkabılar

Ayela

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
352
19
318
İzmir

Kızlar sizce bu ayakkabı nasıl. Temmuzda düğünüm var kır düğünü bu ayakkabıları denedim ama alsam mı karar veremedim yorumlarınızı bekliyorum

canımmm ayakkabılar cok guzel,ama kır dugunu ıcın daha sevımlı ve yanları oyle ince seritli olmayanları alsan daha kullanıslı olur gıbı gelıyor bana:112::109:

Aslında 2 yerde olcak düğünüm İzmirdeki kır düğünü ama Kütahyadaki düğün salonunda. O yüzden ikisini de idare edebilecek bişey olsun istedim :44:

ayakkabılar cok güzel cnmbenim o bagcıklarla ılgılı takıntım var gıyınce sankı kopacak gıbı hıssedıyorum ondna oyle dedim..bı an sana da onu yansıttım

ayakkabılar cok güzel cnmbenim o bagcıklarla ılgılı takıntım var gıyınce sankı kopacak gıbı hıssedıyorum ondna oyle dedim..bı an sana da onu yansıttım

Anladım canım olsun ayakkabılar güzel demişsin önemli olan o benim için

ayakkabılar çok güzel ama düğün için başka bak derim topuğu biraz daha kalın ve platformlu al yoksa çok yorulursun ,,, şimdiden allah mutlu etsin inşallah...

ayakkabı çok güzelmiş şık mış ama bende bağcıklı ayakkabıdan korkuyorum :18: kır düğünü diyorsun bi de takılıp kopma ihtimalini bi düşün istersen

Öncelikle mutluluklar dilerim , ayakkabın çok güzel salonda müthiş olur kır dügünü için gitmez diye düşünüyorum

mutluluklar dilerim.ayakkabını çok beğendim.fakat düğünde pek oturmaya fırsatın olmayacağından seni yormayacak bi topuk olsaymış daha iyi olurmuş

[SUB][/SUB]
mutluluklar dilerim.ayakkabını çok beğendim.fakat düğünde pek oturmaya fırsatın olmayacağından seni yormayacak bi topuk olsaymış daha iyi olurmuş

evet haklısınız aslinda bende rahat olsun istiyorum ama topugu daha az modelleri begenemedim bi türlü daha az topuklu ve güzel bi ayakkabı çıkmadı karşıma henüz

mutluluklar canım... Bence sen o heycandan sevinçten ayaklarını unutursun çok ağrırsada çıkartırsın maksat eğlence olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…