- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
almanyadan arkadaslar varmi?esinde sperm bulunmayan ve tüp bebek tedavisi gören arkadaslar size sesleniyorum,bana lütfen yasadiklarinizi yazin,cok caresizim icimde umutlarim yok olmak üzeresenağlama
slm arkadasim bende almanya da14 senedir yasiyorum 3 kez almanya da 2 kez turkiyede doplam 5 tup bebek denemem var ama hala bebegim yok.olmadi. sorun esim de canli sperm olmamasi 3 defa tesse ile sperm aldilar ama malesef tutmadi.inanki hem ona hem kendime tesdek olmak beni artik cok yipratti. bende bir sorun yokmus.ikiz ucuz dogursun dediler, ama alinan spermlerle hic hamile olamadim.ve sorunna degiilde rabbim ol derse olur,icimdeki evlat hasredi cok zor,mevlam dan baska hic bir kapimiz kalmadi insallah senin olur
Şenizanladim bonna nezaman gideceksiniz hen allah cok buyük umudunu kaybetme
haklisin ben hep diyorum malim mülküm olmus neye yarar bir evladim olmadiktan sonra hem mal mülk dünya mali,esimde diyor hep bir evlat icin 2-3 yedek ise bile giderim yeterki olsun para önemli degil diyor,keci boynuzu kürü yapiyor esim tabi faydasi olurmu bilmiyorum,ari sütünü duydum ama burda varmiki biliyormusun canimhaklisin hergun birilerine dusunmuyoruz demek,o gözlerdeki ifade deli ediyor insani. 14 senelik evliyiz bu bizim sorunumuz o yada ben farketmez. paranin inanki hic bir önemi yok ne icin calisiyoruz bugun ölsek ne olacak rabbime hep dua ediyorum .arkamizdan bir fatiha okuyacak evlat nasip et bana ve olmayan herkeze.birde öneri belki isine yarar ari sütu diye bir bal var spermleri canladiriyormus birde onu dene doktora gitmeden rabbim insallah sevindirsin
selam canim benim esimde hic sperm bulunamadi azosperm dediler,ama insallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür canim,peki suanda bebis varmi canimmerhaba melissa ! benim eşimde de hiç canlı sperm bulunamıyor hatta bazı testlerde hiç çıkmadı.Teseye bile gerek duymadan buldular sperm.Tese yapılacaktı hatta ameliyata başlanmıştı dr enjektörle bulmuş, parça almadan.o yüzden moralini bozma allahın izniyle bulunur inşallah .Önce bi tedavi olun herşey güzel olur canım yeterki moralinizi yüksek tutun
cok sagol canim,icimde daraliyor artik heyacanmi korkumu bilmiyorum,rahat uyumam lazim cünkü trenle gidecez 7.30 da orda olmamiz lazim 5.30 trenine bincez erken kalkacaz ama kesin uyuyamam canim,rabbim dualarimizi kabul etsin yüzümüzü güldürsün canimcanim hayirli haberlerini bekliyorum allah cok buyuk sakin heycandan uyumamazlik yapma sakin ol senin heycanin esinide etkileye bilir