Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam zeros ,biz ilk doktora benim porolaktin hormon yüksek diye gittim daha dogrusu bu hormon kizken yüksek cikmisti doktorda ilerde cocuk istediginde gel ilac yazalim demisti,bebege karar verdigimizde doktor gittik,doktor benimkanimi aldi esimide urologa yolladi,hapa baslamadan esindende emin olalim dedi ve sonuc esimde canli sperm cikmadi,baska bir urologa tekrar gittik sonuc ayni,tese yoluyla bakalim belki öyle buluruz dediler,ama biraz pahaliydi o yüzden biraz bekleyelim dedik,bu sene tam yaptiralim dedik randevü bile aldik ama kan testinde esimde hepatit b cikti,doktormuz bizi özel tüp bebek hastanesine yolladi orda bize önce hepatit be tedavisi sonuclansin ondan sonra tekrar gelin dediler,simdi ilac tedavisine daha baslanmadi esimin karaciger sonuclari yüksek cikti,önümüzdeki ay cigerinden biopsi yapilcak ona göre tedaviye baslancak,ben ise simdiden porolaktin hormonu icin hapa basladim.rahim filmimde cekildi iyi cikti simdilik bende sorun yok. ya tesedede birsey cikmazsa diye cok korkuyorum[/QUOTE
Canim Kardesim kendine det etme,
esinde mutlaka sperm bulunur, doktorunuza micro tese yaptirin o tedavi daha cok iyi microskop altinda yapiliyor bu islem. ha birde sana bisey daha söyleyeyim. eger esinin ve senin 25´in üstündüyse saglik sigortaniz bu ve tüp bebek tedavisinin yüzde ellisini ödüyor.ama yinede elinizde imkaniniz varsa türkiyede yaptirin bu ve tüp bebek islemini derim. hem oradiki doktorlar daha deneyimli hemde maliyeti daha düsük bence.kendine iyi bak allah yardimcimiz olsun.
insallah canim esim daha 24 yasinda o yüzden hepsini biz ödemek zorundayoz ama biz simdilik tese yaptirip sonucu ögrenmek istiyoruz canli sperm bulunursa önce dondurtacagiz,burda bile yaptiracak gücümüz pek yok bir caresine bakacagiz,niyetimiz önce burda denemek olmazsa türkiyede canim
evet hepimiz icin hayirlisi ama ben hic umudumu kesmedim yazin tekrar deniyecegiz melissa canim tüp bebek deneme imkaniniz varmi