Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen baya yeniymişsin. Ben 2 sene oldu geleli ama hala seninle aynı düşüncedeyim. Alışmak çok zorBen gelin gelmedim, eşimin işi dolayısıyla yerleştik bir 6-7 ay önce. Şu an birkaç haftalığına Türkiye'ye geldik. Direk kendime geldim Ben de hiç alışamıyorum ne kapkaranlık havaya ne de soğuğa...
Evet Kölnden fotoğraf ama Kölnde yaşamıyorum. Nürnberg civarındayımKöln’de misiniz? Arkanızdaki Köln Katedrali değil mi?
Ben Almanya’da en uzun süre Köln’de kaldım. O yüzden Köln Katedrali’ni tanıdım. Türkiye’ye döndüm tabii. Hamile kalmasaydım, Starnberg’e taşınacaktım. Belki doğumdan sonra olur; neden çok yalnızsınız, arkadaş edinmediniz mi, diliniz var mı?Evet Kölnden fotoğraf ama Kölnde yaşamıyorum. Nürnberg civarındayım
Gittiğim kurslarda hep en genç bendim diğerleri hep 35 yaş üstüydü. Bu yüzden pek yakınlık kuramamıştık. Şuanda b2 kursuda aynı. Çoğu 40 yaş üstü diploma denkliği için gelmiş kişiler.Ben Almanya’da en uzun süre Köln’de kaldım. O yüzden Köln Katedrali’ni tanıdım. Türkiye’ye döndüm tabii. Hamile kalmasaydım, Starnberg’e taşınacaktım. Belki doğumdan sonra olur; neden çok yalnızsınız, arkadaş edinmediniz mi, diliniz var mı?
Almanya‘ya gelin gelenler var m aranızda? Belki yakınlarda olanınız vardır ? Derdimden anlayacak bir arkadaş arıyorum. Almanya‘da arkadaş bulmak çok zor
Merhaba konuyu açalı 1 sene olmuş ama yine de yazayım dedim belki görürsün hayatında değişen bir şeyler oldu mu merak ettim çünkü ben geleli tam bir sene oluyor ve baktım seninle aynı dertten muzdaribim o yüzden çok iyi anladım ama değiştiyse bir şeyler bana da bir umut dedimAlmanya‘ya gelin gelenler var m aranızda? Belki yakınlarda olanınız vardır ? Derdimden anlayacak bir arkadaş arıyorum. Almanya‘da arkadaş bulmak çok zor