almanyaya gel gidecem ne olur yardim edin

benElif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
79
0
arkadaslar ben isvicreden almanyaya gelin gidecem ama orda kimsem yok.. nisanlimin ailesi bana sicak davranmaya calissalarda beni sevmiyorlar, durmadan laf sokuyorlar isvicredeki insanlar soguktur diye, birlik beraberligi bilmiyorlar diyorlar.. halbuki ben öyle degilim.. ben herseye acigim ama onlarin önyargilari beni mahvediyor, almanyadada kimsem yok, bu laf sokmalar beni onlardan sogutuyor, birseyde diyemiyom, cünkü tek oldugum icin.. ne yapmam lazim? ne olur yardim edin...... :-(

nisanlinin tutumu nasil acaba?
sana sahip cikacaksa sorun olmaz ama ailesiyle bir olupta seni üzecekse oldugun yerden ayrilma derim..

nisanlinin tutumu nasil acaba?
sana sahip cikacaksa sorun olmaz ama ailesiyle bir olupta seni üzecekse oldugun yerden ayrilma derim..

Nisanlim cok sükür benim arkamda, ben senin nasil oldugunu biliyorum diyor, onlarin kötü bir niyeti yok diyor... ama ben ailemden sevgi görmedim, okadar umutlarim vardiki, dedim belki onlardan görürürüm ama onlar bana önyargiylan yaklasiyorlar, tanimaya calismiyorlar

bence az dügün tarihini ileriye atin,kayinvalidenizle aranizdaki sorunlari cözmeye calisin
güzellikle direk söyleyin neler hissetiginizi güzel gecinmek isteyisinizi anne sevgisi beklediginizi ,
iyice ailesi sizi kabullendikten sonra dügünü düsünün derim

Yabancı Bi Yerde Gelin Olmak Nasıl duygu... Ben asla gİdemem DErdimm Halada Dİyorumm Aslındaa Allah Bi Anda KArşıma Çıkarda Benn NAparımmm Orda Tek BAşımaa...

Merhaba hiç moralini bozma,eğer nişanlın sana destek oluyorsa hiç umursama derim.(Tabi evlenince değişmez ise)Benimde nişanlımın ailesiyle problemlerim var beni istemiyorlar,her ne kadar annesi benimle konuşssada beni istemiyor bunu hissediyorum dediğin gibi laf sokmalar ilgisiz tavırlar,birde benim görümcem olucak o resmen bana düşman gözüyle bakıyor,oysa ben çok sıcak ve ılımlı bir insanımdır.Dediğin gibi insan belirli bir süreden sonra soğuyor bende şuanda çok soğudum ne kadar konuşssamda içimde bir kırgınlık var o ömür boyuda öyle kalır.Ama rabbime binlerce kez şükür ediyorum ki nişanlım hep bana destek oluyor.Çok dua ediyorum inşallah evlenince değişmez.Bende tr'deyim evlenince yurtdışına gideceğim.Şuan üniversite okuyorum bu yazda staj yapmak için almanyaya gideceğim evlenmeden yurtdışı deneyimim olucak,evlenmeden dil öğreneceğim çalışacağım vs. hazırlık olucak.Kendimi yurtdışına giden diğer gelinlerden şanslı hissediyorum çünkü hem eğitimime devam edicem eğitimim konusunda son derece nişanlım bana destek oluyor sağolsun.Beni hiç kısıtlamıyor.hemde evlenmeden oradaki ortamı göreceğim uzun bir süre kalacağım belkide temelli yerleşeceğim ...Herneyse uzun lafın kısası hiç takma güzelim bak ben alıştım artık hiçkimseyi umursamıyorum bile,Çok dua ettim senelerce,çok ağladığım geceler oldu çok zor zamanlar geçirdim ama sonunda rabbim dualarımı kabul etti.Benim hakkımda kötü düşünüyorlarsa Allah kalplerine göre versin diyorum geçiyorum...sende öyle yap,ama nişanlını çok iyi tanı evlilik çocuk oyuncağı değil bir ömür geçireceğin insanın tutumları çok önemli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…