• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Almanyanin Salon Takimlari

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bana da oturma odası sacma geliyor zaten. İleride benimde oturma odam olmayacak he oraya cocuk olana kadar kanepe koyarak degerlendirebilirim yatıya gelen misafirlerim icin. Cocuk olunca da artık salonda yatırırız misafirleri. Gerci ben pek cocuk sevmiyorum ama neysee..

Ben bir suredir Hollanda da yasiyorum, En yakin arkadasim Berlinde yasiyor, onuda arada ziyarete gidiyorum ve Almanya dada guzel urunler var. Kismetse bende yakinda ev yerlestirme isine girisicem. Cok kararsizim. Istanbul da super guzel modeller var, aklim hep orda. Buralarda bakiyorum , ama aklim hem istanbulda. Hakkatende orda acayip cok cesit ve model var, butcene gore hersey. Ikea falan kalitesi iyi degil zaten. ben ikea yi daha ziyade ogrenciler,bekarlar icin uygun buluyorim.Bide cocuk takimlari ucuz ,cok para dokmeye gerek yok cocuklar nasilsa birkac yil icinde yeni takim istiyolar. onlarin odasi ikea olabilir,. ama salon,mutfak,banyo...bence olmaz.. bilmiyorum ne yapcam. burda buldugum bir koltuk kaminin daha iyisi istanbulda yari fiyati... hele o kristal kadehler,bardaklar yok mu,,,ay neyse...

bu mabilyalardan Türkiyede de var hemde alası var herşey paraya bakar..
ki almanyaya da burdan gidio çoğu mobilya..

evet olabilir tabikide.... evlilik paketleri oluyorya, onlar mesela hic hosuma gitmiyor... tabiki imkani olmayanda vardirr, imkani olanelbet alirr, belki o yüzden görememisimdirr

Canım işte imkan meselesi.Ben de çok beğeniyorum bu takımları ama maalesef set şeklinde alıcam mecburen.Belki ilerde birgün bende sahip olurum.Umudu kesmemek lazım:))

Ben Almanyada yasiyorum kizlar, ve bence buranin mobilyalari daha güzel, moderen.
Tabiki Zevk meselesi...
Bide Türkiyede Salon ve oturma odasi var.... burda öyle yok, sadece Salon var.

Ben de Almanya´da yasiyorum ve bence "buranin mobilyalari daha güzel" cümlesine katilmiyorum cünkü
1. her sey paraya bakiyor yani koydugun tür mobilyalar Türkiye´de de var.
2. 2010 yilindayiz ve her sey gittikce modernlesiyor ama ayni zamanda her sey birbirne benzemye basliyor, insanlar birbirine benzemeye basliyor. Ve bu yüzden sanki hayat "robotlasiyor" gibime geliyor. O yüzden, bu mobilyalari begendigim halde, bana robot hayatini hatirlatiyor. O yüzden ben Türkiye´de misafir salonlarinda kullanilan modelleri daha cok begeniyorum.

Bir de sunu farkettim: Konuyu acan üye hep moderen yazmis, ama dogru olan modern...

Canım işte imkan meselesi.Ben de çok beğeniyorum bu takımları ama maalesef set şeklinde alıcam mecburen.Belki ilerde birgün bende sahip olurum.Umudu kesmemek lazım:))

Canim sakin maalesef deme cünkü set seklinde bile alamayan bir sürü insan var. Set alabiliyorsan da sükretmelisin.
Üstelik cok güzel, uyumlu setler de var. Yani set olmasi cirkin oldugu anlamina gelmiyor...

Almaya ne gerek var. ben tv ünitemi netteki uzun araştırmalar sonucu karar verdim aldım çıktısını koştum Himmet abiye. (himmet abi mobilyacım) o da sağolsun öyle bi unite yaptıki gören bayıldı. bayıldı derken model olarak demiyorum herkesin zevki farklıdır ama işçilik olarak bayıldılar hatta mobilyacının yaptığına böyle düzgün bir iş çıkardığına inanmayanlar çıktı. üstelik o çok meşhur el yakan mobilya şirketlerinden birine aitti resim. maliyetimi? piyasanın yarısı ve istediğim model. yani modelde biraz oynayıp kendi zevkimizide kattık. bir arkadaşımda yine netten bulduğu bir koltuğu mobilyacısına yaptırdı. hangi ağaçtan yapıldı, ne tür sünger koydu, nasıl bir döşeme yapıldı adım adım gördü istişare edildi. şimdide dinlenme koltuğu yaptırıyorum himmet abiye. artık benim için mobilycıdan mobilya almak bitmiştir, yaşasın HİMMET ABİİİİİ :1:

bu modellerin çoğu mutfak dolabı gibi duruyor hemde göz yoruyor.....daha simetrik ve sade olanları seviyorum ben....