• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Almanyanin Salon Takimlari

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Ben Almanyada yasiyorum kizlar, ve bence buranin mobilyalari daha güzel, moderen.
Tabiki Zevk meselesi...
Bide Türkiyede Salon ve oturma odasi var.... burda öyle yok, sadece Salon var.

ben yinede Resimler paylasmak istedim...
Begendigim Mobilyalar, Koltuk Takimlari

GRI; BEYAZ, SIYAH, MOR renkler favorimmm, seneye evlenicem ve bende böyle düzecem evimi insallahhh :lepi:

LoddenkemperKito.JPG

CORANO_W04_Wohnkombination_Wohnwand_KOJE.jpg

3468_0.jpg

wohnwand_kombination_in_kiefer_massiv_weiss_lightbox.jpg

0327122.jpg

WINDOWS_Lightning_Wohnwand_Anbauwand_Modern_Schwarz_Weiss_500.jpg

122_i1000145_01x862414041005_552x368_wohnen_Moebel_A_Karmann_Wemding_Wohnwand_Lack_soft_grau.jpg

2eed_10.JPG

Mito_H8.941-872.07_alleine.jpg

sideboard_balance_weiss.jpg

sideboard_weiss_anthrazit.jpg

Anrichte01.jpg

sideboard_soleil_dp.jpg

sideboard_bronx.jpg

CORANO_T06_Sideboard_Detail.jpg

1001663P1.jpg

e9a4_10.JPG

mailo_schwarzmilleu_dp.jpg

1268999605-0259323_gross.jpg

a39f_10.JPG

xxl_f1b6d4715c540840d3efb24f02480fa3.jpg

polstergarnitur_shiva_s_von_jori_lightbox.jpg

designer_couchtisch_weiss.jpg

design_couchtisch_schwarz.jpg

design_couchtisch.jpg

789-1838---1.jpg

Tischgruppe_C37751070_weiss_3.JPG

umarim beyenmisinizdirr

yemek odasi ve yatak odasinida sergilicem topiklerde

Son düzenleme:
bu mobilyalar poccoda ,,rollerde satilmasi imkansiz..özelikle roller in mobilyalari hic güzel deyil..

AYNEN, Poco, Roller daki mobilyalari anca 1 sene kullanirsin, sonra gacur gucur eder...
Hardeck, Kröger Ostermann bu yerlerde satiliyor, ve bircok moderen mobilyacilarda, Ikea da da yoktur yani.... sanmiyorum

aynen ya türkiyede hem salon hem oturma odasi var sebebini de anlamadim. ne geregi var iki kere oturma takimi almaya cidden aciklama getirilirse sevinirim...

Çok şıklar. Ama...
Bu mobilyalar Türkiye'de de var. Ben 3 sene önce böyle tv üniteli, bembeyaz koltuklu bir takım aldım.
Ha her çevrede tercih edilmiyor, daha süslü püslü daha demode şeyler tercih ediyor kimileri. Belki siz çevrenizde ona rastgelmişsinizdir.
Hem oturma odası hem salon yapan da azaldı artık. Boş odam olduğu halde bende yok mesela oturma odası.

Çok şıklar. Ama...
Bu mobilyalar Türkiye'de de var. Ben 3 sene önce böyle tv üniteli, bembeyaz koltuklu bir takım aldım.
Ha her çevrede tercih edilmiyor, daha süslü püslü daha demode şeyler tercih ediyor kimileri. Belki siz çevrenizde ona rastgelmişsinizdir.
Hem oturma odası hem salon yapan da azaldı artık. Boş odam olduğu halde bende yok mesela oturma odası.

evet olabilir tabikide.... evlilik paketleri oluyorya, onlar mesela hic hosuma gitmiyor... tabiki imkani olmayanda vardirr, imkani olanelbet alirr, belki o yüzden görememisimdirr

onun nedenını ben acıklayayım o sekılde kullananlardan bırı olarak. evımıze cok mısafır gelıp gıttıgı ıcın coluklu cocuklu sadece salon kullanıldıgında sureklı temız tertıplı olmak zorundasınız kı cat kapı bırılerının gelme ıhtımalı coktur. 2. olarak da cok gelen gıden olduu ıcın mobılyalar eskir bundan dolayı da 2 oturma grupları vardır. türkiyede biz bu yuzden tercih ediyoruz.

bu takımların aynılarından türkiyedede var, iki alyrı odanın olma sebebi ise birinin günlük diğerinin özel günler ve misafirler için olması . bende tek odası olanları anlamıyorum, insanlık hali ne olurne olmaz misafirin falan gelir pat diye ohh mis gibi açarsın salonunu.

çok güzeller. benimde bi tanışım var almanyada. durumlarıda iyidir. evlerini görme imkanım oldu. çok zevksiz iğrenç mobilyaları koltukları vardı. türkiye burası gibi değil demişti türkiyede çok çeşit var demişti.. bende sandım almanyada güzel şeyler yok. şimdi bunları görünce o tanıdığımın zevksiz olduğunu anladım:D

onun nedenını ben acıklayayım o sekılde kullananlardan bırı olarak. evımıze cok mısafır gelıp gıttıgı ıcın coluklu cocuklu sadece salon kullanıldıgında sureklı temız tertıplı olmak zorundasınız kı cat kapı bırılerının gelme ıhtımalı coktur. 2. olarak da cok gelen gıden olduu ıcın mobılyalar eskir bundan dolayı da 2 oturma grupları vardır. türkiyede biz bu yuzden tercih ediyoruz.

ben gereksiz buluyorum 2 oturma odasini acikcasi.... bir bos odam varsa onu baska birsey yaparak degerlendiririm

bu takımların aynılarından türkiyedede var, iki alyrı odanın olma sebebi ise birinin günlük diğerinin özel günler ve misafirler için olması . bende tek odası olanları anlamıyorum, insanlık hali ne olurne olmaz misafirin falan gelir pat diye ohh mis gibi açarsın salonunu.

valla bende 2 odayi anlamiyorum, biz herzaman derli topluyuzdur, salonda yemek yenmez vs vs. herzaman derli topluysa zaten 2. odaya gerek yok özel misafir icin...
cat kapi da misafir gelmesini hic sevmemmm, haber versin yarim saat önceden, uslubu budur bence şakkıdı

çok güzeller. benimde bi tanışım var almanyada. durumlarıda iyidir. evlerini görme imkanım oldu. çok zevksiz iğrenç mobilyaları koltukları vardı. türkiye burası gibi değil demişti türkiyede çok çeşit var demişti.. bende sandım almanyada güzel şeyler yok. şimdi bunları görünce o tanıdığımın zevksiz olduğunu anladım:D

kaydirigubbakcemile3 ozaman baya zevksizmis canim, zevkler tartisilmaz zatenn

bu mobilyaların bi çoğu türkiyedede var canım hatta daha bile modernleri var sanırım sen denk gelmedin heralde :hulya:

Bunların ve aynıları çok daha güzelleride var. ben Almanyayada gittim ordakı mobilyalarıda gördüm güzelide var kötüsüde. herkesin zevki ve maddı olanakları farklı oldgundan seçimleride farklı olabılıyor.. senın paylaştıkların güzel hoşlar ama çok sadeler bende genellıkle sadelıgı severım ama bana salon degılde daha böle bi soğuk geldı. kı madem tek oda kullanıyorsun yanı sureklı oturup kalkılan bı yerın daha rahat ve sevımlı seyler olmasını yeğlerim.. tabıkıde herkesın kendı zevkı ona bısey dedıgımız yok..

Evliliğimin ilk yıllarında çocuklarım yokken salonda oturdum.Çocuklarım olunca dökülenin haddi hesabı olmayınca bi de küçük kızımın kusmaları şimdilerde oturma odasında oturuyorum.Aynı zamanda bu oda da misafirlerim için açılır kapanır modern kanepeler var .Onları orda ağırlıyorum.

İki odanın bir sakıncası yok.Eviniz küçükse veyahutta ekonomik durumunuz elvermiyorsa o zaman bir takım olabilir.Birde iki odanın şöyle bir yararı var.İnancımız gereği fazla yakın olmadığımız insanlarla erkek -kadın ayrı oturulduğu durumlar olabiliyor.Almanlarda böyle bir durum olmadığından tek oda doğal.
Türk ırkı olarak biz hem çok misafirperver bir milletiz hemde misafirlerimize çok değer verdiğimizden onlar için evlerimizin en büyük odasını en güzel eşyalarıyla donatıp ağırlarız.buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
gerçekten hem şıklar hemde rahat gözüküyorlar ... ikeanın tarzı da süper istanbul izmir ve yurtdışında yaşayan arkadaşlar ziyaret etsinler bence tarzları güzel hemde kendi tarzınızda da aynı bu fotoğraftakiler gibi kombinleyebilirsiniz zemuszemus

banada burdaki takımlar çok soğuk geldi bilemem tabi zevk meselesi tabi ama ruhu yok bence şık ve samimi olmalı bu takımları görünce insanlar sanki takım elbise ile oturacak gibi görünüyo boshayallersmile