• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya'nın başkenti Berlin'de sokak ortasında bir araç patladı!

Almanyadakiler diyo mu peki Merkel ulkesini koruyamadi ne bicim hukumet bu diye?!
Bizim milletimiz olsa oyle derler hemen..

Berlinde 5 ayda 3 kere patlama olsu yüzlerce insan ölse ne derler sence? Ayrıca merkelin nasıl eleştirildiğinden habern var mı? Hiçbiri de tutuklanmıyo.

Anlamadim?
Simdide yavasligindan yakiniyosunuz oylemi?

Bak yavrum geçen ptlamada da şıp diye isim çıkardılar. Yalan çıktı yok değilmiş dediler. Sultanahmet turist karakolunda buymuş dediler yok değilmiş oldu. Bi canlı bomba şüphelisinin babası çıktı her patlamada kızımızın adı anılıyor dedi. Ellernde bir liste var uydurup söylüyorlar. canlı bomba paramparça olmuş dna tespiti yapılması lazım. Bu kadar kolay değil. 1 saat sonra çıkmaz sonucu.

ellerinde liste var ya hani eylem yapmadıkları sürece tutuklayamacakları teröristlerin listesi.... işte o listeden bakıp direk buluyorlardır.

Askerleri nasıl tutukladılar uydurma belgelerle? Koskoca türkan saylanı ölüm döşeğinde ne hallere soktular? Teröristi patlamadan tutuklayamıyorlar öyle mi?

Asayiş bana bombalar patlamadan ,günahsız insanlar ölmeden önce lazım..
İş işten geçtikten sonra asayişin hızlı çalışmasının ne anlamı var..
Keşke bu olaylar olmasa da kimseyi kimseyle karşılaştırmak zorunda kalmasak...
Kesinlikle katılıyorum.ankara ce istanbul için kırmızı alarmdalarmıs.allahtan kırmızı alarmdalardı bide olmadakardı halimizi düşünemiyorum

Berlinde 5 ayda 3 kere patlama olsu yüzlerce insan ölse ne derler sence? Ayrıca merkelin nasıl eleştirildiğinden habern var mı? Hiçbiri de tutuklanmıyo.
orda bukadar patlama terör saldırısı şehit olsa bence hiçte oturdukları yerde oturmazlardi.yazık ölenler bizim evlatlarımız.haberlerde 3 terörist öldürüldü diyor kaç şehit verdik o haberde söylenmiyor.3 terörist için en az 3 şehitte biz veriyoruz üzğünüm ülkem dağilmiş

Yada şöyle söyliyim. Parisde saldiri oldu yuzlerce insan öldü bi benzeri ikiz kuleler yillar once. Kimse hukumeti suclamadi ulkeyi koruyamadilar diye. Sonucta Turkiye de hukumet kendi kendine teror estircek degil ya zaten ugrasioz teror lanetiyle. E birakta devletin basinda olan kisiye saygi gosterilsin sonucta ulkemizi temsil ediyo. Elestiryo diye kimse kimseyi iceri atmaz sadece saygisizca kufur ederlerse vs.

image.jpeg image.jpeg image.jpeg
Yada şöyle söyliyim. Parisde saldiri oldu yuzlerce insan öldü bi benzeri ikiz kuleler yillar once. Kimse hukumeti suclamadi ulkeyi koruyamadilar diye. Sonucta Turkiye de hukumet kendi kendine teror estircek degil ya zaten ugrasioz teror lanetiyle. E birakta devletin basinda olan kisiye saygi gosterilsin sonucta ulkemizi temsil ediyo. Elestiryo diye kimse kimseyi iceri atmaz sadece saygisizca kufur ederlerse vs.

Merkele edilen küfürlerin haddi hesabı yok. Çok iğrenç şekilde bel altı karikatürlerde kullanıyolar kadını. Kültür olarak bize zaten uygun olmayan ve asla yapılamayacak şekillerde.

Nerden biliyosun kimsenin hükümeti suçlamadığını? Oraların da forum sitelerine mi giriyosun yoksa istihbaratın mı var? Adamlar haldır haldır belgesel çekiyo 11 eylülü amerika kendi yaptı diye. O insanlar aptal mı? Sence inanıyolar mı amerikada habersiz kuş uçamaz. Yok uçak uçacaktı. BirAz ingilizcen varsa yaz gugıla çıkar.

Bak sana bazı merkel karikatürleri ekliyorum internette daha çoook var. Hatta bitanesinde davutoğlu var poposundaki ruj izleri merkelin :)

Ayrıca paristeki patlamanın ardından olağan üstü hal ilan edildi. İnsanlar işlerine gitmediler. Metrolar kapandı. Sınırlar kapatıldı. Havalimanı kapatıldı. Biz alıştığımız için bunları yapmasına gerek olmuyo devletin. Ama oralarda gerek var. Halkın böyle böyle gözü boyanıyor terör saldırılarının ardından. Bizde de gerektiği kadar. Korkmayın tüm canlı bombalar patladı gibi rahatlatılıyoruz :-)

Ayrıca paristeki patlamanın ardından olağan üstü hal ilan edildi. İnsanlar işlerine gitmediler. Metrolar kapandı. Sınırlar kapatıldı. Havalimanı kapatıldı. Biz alıştığımız için bunları yapmasına gerek olmuyo devletin. Ama oralarda gerek var. Halkın böyle böyle gözü boyanıyor terör saldırılarının ardından. Bizde de gerektiği kadar. Korkmayın tüm canlı bombalar patladı gibi rahatlatılıyoruz :-)
Kapatildi evet ama gereksiz kapatildi ekonomi ye zarar diye kendileri bile sonradan fark ettiler :)

Eki Görüntüle 1796428 Eki Görüntüle 1796429 Eki Görüntüle 1796430

Merkele edilen küfürlerin haddi hesabı yok. Çok iğrenç şekilde bel altı karikatürlerde kullanıyolar kadını. Kültür olarak bize zaten uygun olmayan ve asla yapılamayacak şekillerde.

Nerden biliyosun kimsenin hükümeti suçlamadığını? Oraların da forum sitelerine mi giriyosun yoksa istihbaratın mı var? Adamlar haldır haldır belgesel çekiyo 11 eylülü amerika kendi yaptı diye. O insanlar aptal mı? Sence inanıyolar mı amerikada habersiz kuş uçamaz. Yok uçak uçacaktı. BirAz ingilizcen varsa yaz gugıla çıkar.

Bak sana bazı merkel karikatürleri ekliyorum internette daha çoook var. Hatta bitanesinde davutoğlu var poposundaki ruj izleri merkelin :)

Canim ben zaten neyin ne oldugunu biliyorum. Avrupanin göbeginde dogmus buyumus birisi olarak bilgim var ;)

Kapatildi evet ama gereksiz kapatildi ekonomi ye zarar diye kendileri bile sonradan fark ettiler :)

Yok zaten halkı rahatlatmak için kapatıldı. Bişeyler yapıyoruz imajı verildi. Şehrin her bi yerinde bomba patlıyor bir sürü kişi ölüyor. Öncesinde istihbarat yok. Bana hiç mantıklı gelmiyor.

Back