Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meraba arkadaşlar.benim ablam almanyada yaşıyor. yazın izne gelmelerini çok istiyorum. ama uygun fiyata uçak bileti bulamazlarsa gelmicekler. bana yardımcı olurmusunuz? bildiğiniz birşey varmı bu konuyla ilgili?a.s.
benim arkadaslarimin cogu ucakla gidiyor biletler cok pahali en ucuzu 450 euro arabayla gelsinler öyle bir sanslari yokmu cünkü ucaktan cok daha ucuza denk geliyor
canlarım sağolun cvplar için.evet çok pahalıymış biletler.ablamda 450 dio. 5 kişiler arabayla geldiler daha önce bu sene arabada pek iş yok.ondan arabayla gelmiolar. bende hep diom ucuz bilet denk getirdik geldik die. o yüzden belki siz biloinuzdur die sormuştum.
yukarida yazdigim firmada biletler cok daha uygun oluyor.. hatta tarihi denk getirilebilirse 150-200 e gidis dönüs bulunabiliyor... gecen yaz 250 ye almistim yanilmiyorsam
eskiden cok daha uygundu.. ayni firmadan 2-3 yil önceye kadar 50-60 a gidis dönüs bulup bazen 4-5 günlügüne bile gidiyordum...
yukarida yazdigim firmada biletler cok daha uygun oluyor.. hatta tarihi denk getirilebilirse 150-200 e gidis dönüs bulunabiliyor... gecen yaz 250 ye almistim yanilmiyorsam
eskiden cok daha uygundu.. ayni firmadan 2-3 yil önceye kadar 50-60 a gidis dönüs bulup bazen 4-5 günlügüne bile gidiyordum...