Almanyada yasayanlar...yalnız kalanlar....

eylul2008

MELEGİM GEL ARTIK
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
201
0
Ben almanyaya geleli bir yil oldu ne buradaki insanlara nede hicbir seyine alisamadim kendimi okadar yalniz hissediyorum ki saatlerce telefon konusmalari bile beni mutlu etmiyor...birde insanin esiyle arasinda biraz sorunlar olunca hepten dörtduvar arasinda sikismis kalmis hissediyorsun....istanbul gibi metropol birsehirden gelip isimi cevremi ailemi ugruna feda ettigim insan beni dörtduvar arasina sikistirip birakti.........buraya gelip yalniz kalan kisilerle konusmak istiyorum sizlerde bu ve benzer bir durumdaysaniz lütfen yazisalim burada cevre edinmek istiyorum:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

Almannyanin nerseinde oturuyorsunuz?bende buraya geleli 3 sene oldu.2008 de geldim.Isimi birktm.Kocaelindeydim.ayni seíkintilari bende yasiyorum.Cok zor cunku.

bende burdayim geleli 1 yil olcak ama dogu tarafindayim almanyanin kimsem yok cok zor skici Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…