Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

Desteğin için çok saol canım.Yeni Almanca öğrenen bir insan nasıl o sınavı geçer bilmiyorum.Çoğu kaldı zaten ve arkadaşın biri çok güzel almanca konuşuyor.Almanca tiyatro oynayacak kadar iyi.okız bile 57 den kaldı ve 3'üncü sınava girişiydi.bunları görüncede kendimi çok kötü hissediyorum.

Sen yine iyi düsün iyi olsun niceleri basarip gelmis sende basaracaksin insallah....Eminim Buraya geldiginizde Zorluk cekmeyesiniz diye yapiyorlardir ama az abartmislar... birsey merak etdim dur bir göstereyim...

0. Die Familie Müller hat ------ Kinder.

A kein B keine C keinen D keiner E ???

Böyle Sorular varmi ?

inan hiç bilmiyorum canım.sınava hiç girmedim çünkü.

Kizlarrrrr bayadir ugrayamadim, nikah tarihimizi aldik 17,oktober 2012 insallah allahin izniyle.. :)
baya bir sey haletik nisanlimla, ev isini askiya aldik .. da ich eine ausbildung machen will.. 3 sene kirada oturup fest is bulunca ev alicaz insallah..
en mantiklisi öyle geldi simdilik.. zaten o orda ben burda ev bakip almak cok zor olacakti.. hayirlisi..
onun haricinde ceyizimi tamamlamis sayilirim 3-5 bisey kaldi.. ve gelinlik bakmaya basladik , ama türkiyeden alicaz mannheima gittik hic beyenmedim nedense
kinalik kabarik abiyeleride beyenmedim cok pahali geldi.. weiß nicht.. türkiyeden almaya karar verdik:) davetiyeler nikah sekeleride orada yaptiricaz insallah..
ev bakiyoruz internette kiralik mal schaun hoffentlich finden wir was schönes:) dügün salonumuzun dekorasyonunu, pastamizi sectik, tutuldu, orkestrada tutuldu..
bi tek ev ve alisveris kaliyor insallah onuda yakin zamanda halederiz:) ne cok sey varmis yaa halet halet bitmiyor:) allah evlenenelere sabir güc versin valla:))
hem cok güzel bir duygu bi okadarda stressig...

kaderimsin cok sevindim:) hayirli olsun allah güzel günler yasatsin insallah :) darisi basimiza :)

Kizlaaaar ein traum den ich 20 jahre gelebt habe und 3 jahre mit meinem mann geträumt habe ist wahr geworden... Gelinligimi aldim....
Ein traumkleid... Ilk giydigim gelinlik und es war genau das was ich wollte...
Für mich ist es das schönste kleid was ich je getragen habe... Gelin oldugumu ve evlenecegimi bir kez daha anladim....

canim cok sevindim:) allah tamamini erdirsin insallah.. en mutlu gününde giymeyi nasip etsin:)
nerden aldin canim? cok merak ettim yaaa resim istesem

Tsk ederimmm canim.. Ich habe es in duisburg gekauft... Resim cekmedim..
Artik dügünden sonra insallah :) cok begenerek aldim gelinligimi....... Es ist so toll :)

Tsk ederimmm canim.. Ich habe es in duisburg gekauft... Resim cekmedim..
Artik dügünden sonra insallah :) cok begenerek aldim gelinligimi....... Es ist so toll :)

achso:) sevindim canimm:) olur dügünden sonra görürüm artik hehe:) nekadara aldiniz canim??

in mannheim war es viel zu teuer beyenmedimde modelleri.. iste bu diyecegim bisey yoktu iclerinde..

Benimde öyleydi... Alici gözle bakmadigin zaman olmuyor.. Ama niyet edince onu alacam diye buluyorsun:) ve kafanda bir model oluyor.. Dönüp dolasip onu aliyorsun:)

Biz 1500

Son düzenleme:
Benimde öyleydi... Alici gözle bakmadigin zaman olmuyor.. Ama niyet edince onu alacam diye buluyorsun:) ve kafanda bir model oluyor.. Dönüp dolasip onu aliyorsun:)

Biz 1500

dogru diyonda, ya üstü güzeldi alti cirkindi ne bilim pek kafamdaki modele uymadi:)
belkide kismet türkiyede:)
achso :) iyimis canim güle güle giy

dogru diyonda, ya üstü güzeldi alti cirkindi ne bilim pek kafamdaki modele uymadi:)
belkide kismet türkiyede:)
achso :) iyimis canim güle güle giy

Sagol canim... Hic sorun degil o.. Istedigin gibi ismarliyor onlar :)
Du hast noch genuuug zeit.. Ama insanin üzerinde büyük yük...
Benimki tam hayalimdeki gibi.. Es ist schlicht..mit spitze.. Tül.. Ama prenses degil...
Incili.. Es ist genau mein traum....

das glaub ich dir:) , insallah bende tam hayalimdeki gelinligi buluruum canim:) senin adina cok sevindim..
canim hast du dich schon für eine frisur entschieden? ben kina sacimi kararlastirdim.. kuaföre resimle gitcem:))

kizlar selam.ne kadar guzel yaziyorsunuz almanca.ben 2 sene askin suredir burdayim.daha dogru durust konusamiyorum.offfffffffffffffffff

das glaub ich dir:) , insallah bende tam hayalimdeki gelinligi buluruum canim:) senin adina cok sevindim..
canim hast du dich schon für eine frisur entschieden? ben kina sacimi kararlastirdim.. kuaföre resimle gitcem:))

Simdi o hep elbisene bagli canim... Benim kinaligimda gelinligimde askisiz..
Tabi dügünde toplatacam ve duvak olacak..
Kinada yan tarafa düsünüyorum ama bilmiyorum... Daha karar vermedim..
Aldigim elbiselerim ve bindallimda cok icime sindi... Yani hic birseyde gözüm kalmadi... Aaaa keske bu olsaydi demedim:)
Ama zor bu isler... Sabir gerekiyor..
Suan eksiklerim :
Mobilya
Ayakkabilarim
Damatlik
Altin

Gerisini hep aldik bugün.. Nikah sekerlerinide

oh canim valla bitirmisin yaa.. insallah banada nasip olur böyle demek:)
evimizi bi bulup döseseydik gerisi kolay .. türkiyeye gidince haletcez alisveris,nikah seker,davetiye usw..
büyük kismi orda alincak insallah.., azicik birsey kalmis canim:) nikahiniz nezaman??
ya dogru bende askisiz almayi düsünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…