- Konu Sahibi xKaderimsin
-
Askininbirtanesi canim mir gefällt das blaue tek askili sade olan... Von wo sind die kleider?
Kaynimin kinasina böyle birsey düsünüyorum..
Eltimin kina elbisesi ist türkis.. Ben ne renk alsambin halt esmer.. Kirmiziyi dügünde düsünüyorum...
Bei verlobung würde ich es nicht übertreiben.. Sonucta nisanlinin cousinesi.. Bi sorarsin o ne almis..ona göre bakarsin.. :)
Kisa olan elbiseler benim pek hosuma gitmedi.. Ama zevk meselesidir bu :)
www.jjshouse.com , preislarin hepsi euro olarak yaziyor yani almanya ici versand yapiliyor :)
tskler canim bende onu cok beyendim sanirim onu alacam, ama dedigin gibi mal schaun..
sence abartilimi yani nisan icin uzun (maviyi) giymek
ama ich mag keine kurzen kleider.. o ekledigim kisalari da pek beyenmedim annem beyendi onlari :S
nur vom blauen o yilan gibi tasli askisini beyendim üffff cok kararsizim, simdi birde herkez uzun kleid giyerse bende kisa
das ist dann auch scheiße.. o gün dügün gibi olacak ablauf, cünkü salonda olacak calgili yemekli pastali..
kuaför ve makjöz gelecek eve.. ben kaynanama sorarim uzunmu kisami giyilcek diye:)
simdi söyle bir durum.. tabi salonda olursa kann man schon ein schönes langes kleid kaufen..
dügün gibi olacak demisin bide.. bence kaynanada danis.. bakalim o ne diyecek :)
bide kuaför fln geliyormus.. uzun tercih ederdim :)
Merhaba kizlar.
Size bir sorum olacak yardim edebilirseniz sevinirim.
Nikah islemlerimizi hall edebilmem icin nisanlimin bana göndermesi gereken belgeler var.
Bunlardan bir tanesi 'türk vatandasi oldugunu kanitlayan belge'.
Peki bunun adi nedir ve nereden alabilir?
Nüfus cüzdani yani mavi kart olmuyormus sanirim. Pasaportu da yok nisanlimin?
Ne yapmaliyiz?
Merhaba kizlar.
Size bir sorum olacak yardim edebilirseniz sevinirim.
Nikah islemlerimizi hall edebilmem icin nisanlimin bana göndermesi gereken belgeler var.
Bunlardan bir tanesi 'türk vatandasi oldugunu kanitlayan belge'.
Peki bunun adi nedir ve nereden alabilir?
Nüfus cüzdani yani mavi kart olmuyormus sanirim. Pasaportu da yok nisanlimin?
Ne yapmaliyiz?
Canlar tesekkür ederim.
Türk konsoloslugu evet neden aklima gelmedi ya oraya bir sorayim
Regen canim ben türk vatandasi degilim ya o yüzden bizde daha farkli oluyor demek ki :S
Gercekten cok ugrastirici seyler.
Üstelik nereye gidip kime basvuracagini bilmedigin zaman daha da zor :S
konsoloslugu einfach ara.. türkce ya da almanca konusabilirsin.. esin de olmazsa trde sorabilir ama en iyisini konsolosluk bilir onlar hep yaptiklari icin..orda tatil de yok simdi arayabilirsin..
:S
Telefon bandi konusuyor.
Internet sayfalarina yönlendiriyorlar.
Ne kadar sacma yaa..
Canlar tesekkür ederim.
Türk konsoloslugu evet neden aklima gelmedi ya oraya bir sorayim
Regen canim ben türk vatandasi degilim ya o yüzden bizde daha farkli oluyor demek ki :S
Gercekten cok ugrastirici seyler.
Üstelik nereye gidip kime basvuracagini bilmedigin zaman daha da zor :S
kizlaaaaaaaar wir waren heute einkaufen, kina elbisemi aldim.. (kaynimin dügünü icin)
bakin bakalim
Die Farbe nennt sich taupe..
Eki Görüntüle 315643
nezamanki kina dügün canim kayninin?
die farbe ist wirklich schön, üst kismi cok güzel gögüsün altindaki taslar hele, und göbek kismi
ama etegini beyenmedim canim bide ordaki tasla cicegi yani pek benim tarzim degilama kizmaaaaa banaaaa
zevk meselesi.. zevkler ve renkler tartisilmaz derlerönemli olan senin icine sinmesi ve beyenmen
güle güle giy tatlim:) dügün icinde aldinizmi??
kizmam canim neden kiziim.. herkesin zevki farklidir.. ben begenerek aldim :)
die anderen kleider waren mir zu übertrieben.. kirmizi rengide vardi.. ama gelin yani eltim kirmizi giymiycek.. sonra herkes der gelin gibi giyinmis..
kirmizi giyilir ya normalde kinada...
dügün icin almadim.. yarin bakacam..
ist im februar:)
önemli olan zaten senin beyenmen:) sen beyendiysen sorun yok =),achso az kalmis:) ne güzel ya desene baya yogun gececek sizin icin 2012
ilk kaynin evleniyor o bitince sizin hazirliklar baslicak :)
ya haklisin.. malum türk milleti müssn immer senf dazu gebn:)
dügün icinde aldiginda eklersin:) merak etim simdi:))
kizlaaaaaaaar wir waren heute einkaufen, kina elbisemi aldim.. (kaynimin dügünü icin)
bakin bakalim
Die Farbe nennt sich taupe..
Eki Görüntüle 315643
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?