Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

ay sorma yaa... ben de diyorum esim isten gelsin, alisverise gidelim pazartesi de kapaliymis heralde cünkü benimki ise gitmiyor.. ay kaldi yine basima

canim sen yaz bana istersen, cünkü benimki gizli aralamarda cikmiyor

Evet ya bide pazartesine kadar kapali :S
Ama bu gelen hafta mutlaka alis verise cikicam..
Simdi tam indirim zamani cünkü kizlar :)
Cok param varmis gibi yine harcamam laziim

Evet ya bide pazartesine kadar kapali :S
Ama bu gelen hafta mutlaka alis verise cikicam..
Simdi tam indirim zamani cünkü kizlar :)
Cok param varmis gibi yine harcamam laziim

ay canim yaa... bende de tek kurus yok kocisi bi yoklayim bakalim.. 20 euroya montlar var cok güzel... ama ben böyle cicili uzun kollu badiler istiyorum yaa onlardan da yok.. sacma salak seyler var..

ay canim yaa... bende de tek kurus yok kocisi bi yoklayim bakalim.. 20 euroya montlar var cok güzel... ama ben böyle cicili uzun kollu badiler istiyorum yaa onlardan da yok.. sacma salak seyler var..

Canim benimde yardimim 7.jänner ancak gelecek idare etmem lazim.
Ama kislik mantel almak istiyorum ve cizme ceyizime koymak icin.
Mantellerde genelde 50€ civari oluyor.
Das ist schon zu teuer für mich.
30€ filan olursa alirim diyordum o yüzden simdi bakmam lazim.
Tam weihnachten zamaniyken indirimlerden yaralanayim diyorum.

Nasil body düsünüyosun canim?
Kannst ein bsp foto einfügen?

ich soll erst mal gucken.. söyle tasli desenli, yarasa kol, kayik yaka olabilir, schick bir sey istiyorum..

Son düzenleme:
kaynatmissiniz kizlar:)

banada facebook adressinizi yaziiiiiiiiiiiiin :) ich hab zwar kein facebook, ama anneminkinden bi bakarim kurz sizlere:))

aber ich hab msn falls ihr tauschen wollt:) hihi

kesinlikle katiliyorum montlar suan indirimde ve dahada inecek.. 60 euroluk manteli gecen sene ausverkaufta 10 euroya aldim

ich muss auch mal gucken 2 tane aliyim koyim diyorum, und eine lederjacke:) insallah ucuzlamis bulurum..
kac aylardir bakiyorum ama hep cirkinleri getiriyorlar bakalimmm

cizmeleri deichmannda güzel bulamiyorum hic, ich kaufe mir die immer von ebay ve cok memnunum
orginal verpackte ware cok güzeller ve uygun fiyattalar:)

gelsin WINTER SCHLUSSVERKAUFFF gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

regen canim biran önce haber ver catliyacam meraktan , sanki bana ne oluyorsa :))) insallah bebis vardir karninda

Son düzenleme:
askininbirtanesi sende acsana facebook gii :))

Ich hab bis jetzt öfters beim Jello eingekauft - Schuhe eben.
Cizme uzuuuun senelerdir hic almadim desem inanirmisiniz
Ama ceyizim icin almam gerekiyor.
TRde kis ve kar daha farkli oluyor.

Eveeeet Winterschlussverkauf gelsiiiin paralar gitsiiiin

Universalden Abverkauftan ismarladiklarim kizlar:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz-20.html

Son düzenleme:

canim benim maalesef güzel haber veremicem.. bugün hastalandim neyse Allah büyük elbet..

insallah:)
en iyisi canim, das mache ich auch immer, soruyorum kaynanami wie es ihnen geht und richte grüße aus ..
an meinem b-day haben die nicht mal gratuliert, nicht mal ne sms :) benim eltim alman ama trotzdem..
naja takmiyorum karsimdaki nasilsa bende öyle olacam jeder so wie er es verdient:) bosver ne üzülecez degmez
bu arada nisanlimin cousinesi nisanlanacak im mai.. salon falan tutuldu aber elbise konusunda kararsizim
eigentlich liebe ich tasli masli seyleri , ama bunda sade oliyim dedim cünkü ön planda ben degilim sonucta..
aber ich weiß nicht kurz elbisemi giyilir lang mi? kaynanamada sorarim daha wenn es soweit ist.. hatta o bana sorar ne giyecen diye

bi kac model cikarttim i-netten ama ich weiß nicht.. uzun elbise giymem dogru olurmu? oder ist das zu übertrieben für eine verlobung
ama salonda sonucta calgili vs..

Evet canim bundan sonra bende mesafemi korumaya calisicam.
Basta samimi olmaya calistim ama karsilik alamadim.
Deswegen versuche ich jetzt auch Abstand zu halten.
Belki evlendikten sonra ve bizde günlük hayatimizi yasamaya basladiktan sonra durum degisir.
Simdilik böylesi en iyisi sanirim :)

Hm canim ich finde lange kleider eigentlich viel eleganter ama bu zevk meselesi canim benim.
Neler sectin koysana bakalim?

ja belki degisir, ama onu iste zaman gösterecek :) herseyin hayirlisi olsun, biz mutlu huzurlu olalim üzülmiyelim yeter..
herkeze gereken mesafeyi koymak lagzim gercekten.. zum eigenen wohl:)

koyim canim, ich finde lange auch viel eleganter ama abartmiss falan diye konusulmasini istemiyorum
z.b. kabarik bir elbise alirsa cousinesi dann ist ya ok, kendisi cok sade seyleri seviyor öyle cok tas mas boncuk incik olmasini hic sevmiyor giymiyorda..
ama wenn sie auch ein normales kleid anzieht mit wenig verzierung, und ich dann auch ein langes kleid, tuaf kacmazmi? :S
ich will ihr das licht nicht wegnehmen, hayatta yapmama o gün ön planda o olacak onun nisani:)
ama ben sacimida yaptirmak istiyorummmm lockig toplanmis biraz.. bidefa daha nisana gittik nisanlimla yine salon tutulmuslardi calgicili falan
ozamanda kizin akrabalari uzun elbise giymisti, cok kararsiz kaldiiiiiiim, ich habe mir die links gespeichert wenn es soweit ist secerim bitane

modelleri ekliyorum (alle kleider gibt es in 15 verschiedene farben, bestellen yaparken seciyorsun) ben sahsen kirmizi oder blau düsündüm
ama yine cousineye bagli o alsin bi kleidini ona göre ben secerim rengini:)

1. 2.

kisa modeller bunlar (ama mor düsünmüyorum cünkü birdefa giymistim mor elbise)

3. 4.

5. 6.

7. 8.

ben uzunlardan en cok 4,5,6 yi beyniyorum hele 5 tam benlik sanki

Ay ich finde das lange blaue sehr hübsch Sondan 4üncü diyeyim sana ben :)
Tabi dedigim gibi tarz ve zevk meselesi. Ich weiß auch nicht wie du gebaut bist en cok hangisi yakisir o konuda da bisey diyemicem.
Aber das blaue yani tarz olarak cok hosuma gitti. Rengide fena degil könnte aber auch eine andere Farbe sein.
Ama sen önce bi bekle bakalim gelin hanim nasil bir elbise sececek ondan sonra karar verirsin :)
Kisa olanlari ben pek begenmedim acikcasi.
Aber vielleicht auch deswegen weil ich lange eben lieber habe
Wann bist du denn auf facebook endlich
Kaderimsine adresimi yolladim ses cikmadi sonra ondan huhuu

yaaa o maviye bende bayildim:) die kurzen sind auch nicht so mein ding ehrlich gesagt.. onlari annem beyendi

bi bakalim dedigin gibi :) bi gelin secsinde ondan sonra ben secerim:)

ich habe kein facebook tatlim, meiner mag das nicht.. ama annemin accountu var sie spielt immer okey

kurz bi girerim sizlerinkine bakarim anstupsen yaparim:)) ich hab aber msn istersen

Askininbirtanesi canim mir gefällt das blaue tek askili sade olan... Von wo sind die kleider?
Kaynimin kinasina böyle birsey düsünüyorum..
Eltimin kina elbisesi ist türkis.. Ben ne renk alsam bin halt esmer.. Kirmiziyi dügünde düsünüyorum...
Bei verlobung würde ich es nicht übertreiben.. Sonucta nisanlinin cousinesi.. Bi sorarsin o ne almis..ona göre bakarsin.. :)
Kisa olan elbiseler benim pek hosuma gitmedi.. Ama zevk meselesidir bu :)

Mädls ben de kina gecemde giymeyi düsündügüm abiyeyi paylasicam albüm yapip..
Bakipta yorum yaparsaniz sevinirim..
Ich muss aber zuerst das foto finden..

LG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…