- Konu Sahibi xKaderimsin
-
ay sorma yaa... ben de diyorum esim isten gelsin, alisverise gidelimpazartesi de kapaliymis heralde cünkü benimki ise gitmiyor.. ay kaldi yine basima
canim sen yaz bana istersen, cünkü benimki gizli aralamarda cikmiyor
saka yaptim canim yaaa..
ama tabii böyle bir hediye olur insallah :)
canim insallah yaa... bakalim haber vercem sonucu size
Evet ya bide pazartesine kadar kapali :S
Ama bu gelen hafta mutlaka alis verise cikicam..
Simdi tam indirim zamani cünkü kizlar :)
Cok param varmis gibi yine harcamam laziim
ay canim yaa... bende de tek kurus yokkocisi bi yoklayim bakalim.. 20 euroya montlar var cok güzel... ama ben böyle cicili uzun kollu badiler istiyorum yaa onlardan da yok.. sacma salak seyler var..
Canim benimde yardimim 7.jänner ancak gelecek idare etmem lazim.
Ama kislik mantel almak istiyorum ve cizme ceyizime koymak icin.
Mantellerde genelde 50€ civari oluyor.
Das ist schon zu teuer für mich.
30€ filan olursa alirim diyordum o yüzden simdi bakmam lazim.
Tam weihnachten zamaniyken indirimlerden yaralanayim diyorum.
Nasil body düsünüyosun canim?
Kannst ein bsp foto einfügen?
kaynatmissiniz kizlar:)
banada facebook adressinizi yaziiiiiiiiiiiiin :) ich hab zwar kein facebook, ama anneminkinden bi bakarim kurz sizlere:))
aber ich hab msn falls ihr tauschen wollt:) hihi
kesinlikle katiliyorum montlar suan indirimde ve dahada inecek.. 60 euroluk manteli gecen sene ausverkaufta 10 euroya aldim
ich muss auch mal gucken 2 tane aliyim koyim diyorum, und eine lederjacke:) insallah ucuzlamis bulurum..
kac aylardir bakiyorum ama hep cirkinleri getiriyorlar bakalimmm
cizmeleri deichmannda güzel bulamiyorum hic, ich kaufe mir die immer von ebay ve cok memnunum
orginal verpackte ware cok güzeller ve uygun fiyattalar:)
gelsin WINTER SCHLUSSVERKAUFFF gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
regen canim biran önce haber ver catliyacam meraktan , sanki bana ne oluyorsa :))) insallah bebis vardir karninda
canim benim maalesef güzel haber veremicem.. bugün hastalandimneyse Allah büyük elbet..
InsaAllah canim :)
Bu arada bugün kaynanami aradim.
Meine Schwägerin war auch dort.
Ich habe sie aber nicht ans telefon gerufen.
Hab ihr nur liebe grüße ausrichten lassen.
Iyi mi yaptim kötü mü bilmiyorum.
Aber ich dachte mir, wenn sie am telefon wieder so kalt zu mir ist, bu sefer yine ben üzülecegim.
Riske atmak istemedim kendimi :)
Ich bleibe lieber auf Abstand so lange es geht.:26:
insallah:)
en iyisi canim, das mache ich auch immer, soruyorum kaynanami wie es ihnen geht und richte grüße aus ..
an meinem b-day haben die nicht mal gratuliert, nicht mal ne sms :) benim eltim alman ama trotzdem..
naja takmiyorum karsimdaki nasilsa bende öyle olacam jeder so wie er es verdient:) bosver ne üzülecez degmez
bu arada nisanlimin cousinesi nisanlanacak im mai.. salon falan tutuldu aber elbise konusunda kararsizim
eigentlich liebe ich tasli masli seyleri , ama bunda sade oliyim dedim cünkü ön planda ben degilim sonucta..
aber ich weiß nicht kurz elbisemi giyilir lang mi? kaynanamada sorarim daha wenn es soweit ist.. hatta o bana sorar ne giyecen diye
bi kac model cikarttim i-netten ama ich weiß nicht.. uzun elbise giymem dogru olurmu? oder ist das zu übertrieben für eine verlobung
ama salonda sonucta calgili vs..
Evet canim bundan sonra bende mesafemi korumaya calisicam.
Basta samimi olmaya calistim ama karsilik alamadim.
Deswegen versuche ich jetzt auch Abstand zu halten.
Belki evlendikten sonra ve bizde günlük hayatimizi yasamaya basladiktan sonra durum degisir.
Simdilik böylesi en iyisi sanirim :)
Hm canim ich finde lange kleider eigentlich viel eleganter ama bu zevk meselesi canim benim.
Neler sectin koysana bakalim?
Ay ich finde das lange blaue sehr hübschSondan 4üncü diyeyim sana ben :)
Tabi dedigim gibi tarz ve zevk meselesi. Ich weiß auch nicht wie du gebaut bist en cok hangisi yakisir o konuda da bisey diyemicem.
Aber das blaue yani tarz olarak cok hosuma gitti. Rengide fena degil könnte aber auch eine andere Farbe sein.
Ama sen önce bi bekle bakalim gelin hanim nasil bir elbise sececek ondan sonra karar verirsin :)
Kisa olanlari ben pek begenmedim acikcasi.
Aber vielleicht auch deswegen weil ich lange eben lieber habe
Wann bist du denn auf facebook endlich
Kaderimsine adresimi yolladim ses cikmadi sonra ondan huhuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?