- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi xKaderimsin
-
insallah canim , mecbur öyle yapacam artik.. o kizada bende artik yapmacik davanacam
sunu anladimki sen nekadar iyi olursan ol , deger verirsen ver karsindaki bunun degerini bilmiyorsa
degmez, herkeze hak etigi gibi davranacaksin.. o buna layikmis .. destegin icin cok tskler canimsen nasilsin
evet buz gibi buzdolabi mübarek...ah o zaten bi görse bi anlasa.. herkez söylüyor dua ediyoruz ama yok görmüyor.. gördügünde cok gec olacak biliyorum
ayri eve cikacaklar bide kisa bir süre sonra.. allah sonlarini hayir etsin insallah abim anladiginda cok gec olmaz..
insallah bulurum canim leihfirmaya bas vuracam yarin .. ne is olursa yaparim yeterki para gelsin ama bu olaya cok üzüldüm
cünkü hem teilzeitdi hafta ici 8 den 12 ye kadar hergün hemde evime yakindi ... kismet degilmis napalim insallah daha iyisini bulurum
destegin icin cok tskler canimmm, sen nasilsin?
Canim benim bazen erkekler kendilerine gercekten cok yanlis bir es seciyorlar.
InsaAllah bunu abinde yakin zamanda anlar.
Ama bosver abin mutlu olsunda..
Sizde o kizla mesafe koyarsiniz araniza belki daha iyi olur?
Canim ben iyiyim. Bugün absage aldim yine
Bende aslinda senin gibi ayni dertten muzdaribim..
evet canim yaa... bizim erkeklerimiz görmüyor böyle seyleri isteuygun bi dille söyle bence abine, hani onun da kalbini kirmadan.. bak göz göre göre haber vermedi bana de, ne bileyim öyle seyler.. yaa anlamadigim su; sevmiyorsa, naziyse, biraksin bizim oglumuzu da yaa.. bu oglan yerden bitmedi ya..
napiimm canim toruyorum öyle.. meine periode bleibt seit 2 Tage aus.. cok heyecan yaptim bakalim
Canim ben nerelere yazmadim ki :26:
Ama olmuyor iste.
Nasibim degilmis demek ki diyorum.
Burada yiyecek ekmegim yokmus.
Türkiyeye umut bagladim artik.
Hatta kariyer.net'e üye oldum deneme amacli bi kac basvuru gönderdim.
Ama ordanda da tik yok. :26:
Canim haftada 10 saatlik temizlikci olarak bile basvurdum ama yine olumsuz cevap kannst du dir das vorstellen?
Ich hab überhaupt keine Hoffnung mehr.
Tabi ki moral 0.
Ben kendimi ise yaramizin teki gibi hissediyorum.
Psikolojimi bu durum cok etkiliyor.
Is bulamadigim icin ve hep evde oldugum icinde en basit seyleri düsüne düsüne dünya meselesi haline getiriyorum.
Su yarim seneyide atlatirim insaAllah hayirlisiyla...
hic degilse seninde benimde einkommenim var canim azda olsa bunuda sükür...
bende kendimi öyle hisediyorum ve agliyorum zaman zaman..
nisanlim bana cok destek oluyor calisma bosver 1 sene keyfine bak diyor..
hep soruyoum kiziyormusun bana is bulamadigim icin hala diyorum, ne sacmaliyorsun hic kizarmiyim
ben calisiyorum ikimiz icinde yeter ikimizin parasi diyo cok sükür cok anlayisli sansliyim
ama bende para hesabi yapmadan harcanmak istiyorum.. hep hesapliyarak alisveris yapiyorum
kisiyorum, sunuda öbür ay aliriim diyorum ya insana cok koyuyor.. 5euroluk seye almak icin öbür ay bekliyorum düsün...
malesef anlamiyor iste.. bizde bosverdik artik, bosver canim kafaya takmaya degmez..
hadi hayirlisi bakalim:) gelsin bebisssss
heheheeebakalim ne olacak..
güzelce bi is bulunca zaten kafan dagilir canim.. zamanla her sey de yerine oturur.. hele bi dügünün olsun.. ohh ondan sonra zaten bütün stresini atarsin
Evet canim Allaha sükür yine bir gelirimiz var.
Ama manevi acidan bir yerde calismaya evden disari cikip arkadas edinmeye insan görmeye o kadar cok ihtiyacim var ki...
Ay yeriim
Canim senin is bulamayisin senin sucun degil ki.
Nasip kismet tabi ki istekli olmak lazim aramak lazim ama nihayetinde yine kismet iste.
Benim herifimde Allah razi olsun her zaman her konuda hep yanimda hep destekcim o benim.
Allah nasip ederse evlendikten sonra hemen is arayisina girisicem :)
Yoksa kafayi yememe ramak kaldi gercekten
heheheeebakalim ne olacak..
güzelce bi is bulunca zaten kafan dagilir canim.. zamanla her sey de yerine oturur.. hele bi dügünün olsun.. ohh ondan sonra zaten bütün stresini atarsin
Selam kizlar..
Bende bu konuda cok üzülüyorum.. 3 yildir beraberiz.. Bizden sonra olanlar evlendi... Cok zoruma gidiyor.. Üzülüyorum...
Hihi kaderimsin bende tam tersi bi düsünce var :)
Ona da bazen diyorum daha önceden hayatimda olsaydin ne olurdu sanki diye :)
Biz ikinci senemizi doldurunca evlenmis olucaz nasipse.
Olsun canim gec olsun güc olmasin derler sizde yuvanizi kurarsiniz yakinda insaAllah
Insallah kizlar...
Gec olsun güc olmasin... Dün nikah tarihini aldiiiiik :)
22.09.2012 evli olcaaaz <3
aaa cok sevindim canim:) standesamt danmi yoksa konsolosluktanmi aldiniz canim??
standesamtdan :) wir sind beide deutsch
sansimiza istedigimiz saat bosmus..sonst alles voll...
ne kadar sevindim anlatamam.. buda sanstir yani..
oh cok sevindim adina canim:) ögleden sonrami kiyilacak nikah??
allah bir yastikta kocatsin canim, bizde bi alsaydik su tarihi :)
4 ay sona nisanlimin isi belli olsunda alicaz bakalim allahin izniyle:)
alman vatandasina gecmek istiyor nisanlim ozaman bizde standesamtda basvururz insallah..
was braucht man den alles dafür canim??
canim bide seyi sorcam alman vatandasligi icin gemeindedenmi bas vuruluyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?