Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

var.. ben ikeadan almayi düsünüyorum.. günlük.. ama annem dedi su evlenince hani oluyor ya süslü püslü.. ondanda olsun dedi..
ama dedigim gibi.. yatakda karar veremiyoruz.. ben 2 m ye 2 m olsun diyorum... nisanlimin boyu baya var.. ve ben rahat yatmak istiyorum cok kücük olmasin yatak..
ev fln olmadigi icin daha bekliyorum.. evi yatagi alinca gider alirim ikeadan

sizlerede sormak istiyorum kizlar

haftaya kayinvalidemle alisverise gidecez veee trabzon seti alacak bana

benim begendigim bu takim.. sade seyleri sevdigim icin bunu alcam..
ama kelepcesinin büyüklügü veya kalinligi ne kadar olmali?
Ben mesela cok ince olsun istemiyorum.. ve bildigime görede kalin olmali..
bu resimdeki cokmu kalin?

ve bu nasil?

Hangisi sizce?

Ve kayinvalidemle konustugumuzda sanirim o bu kadar kalin düsünmüyor..
kuyumcuda kalinlaardan denesem bunu istiyorum desem olurmu? Yoksa ona danismammi gerek?
Sonucta trabzon alacam dedi.. ve ben begenecem/kullanacam demi?

Set cok hos Biz altin almaya gittigimizde secimi bana biraktilar bilezik konusunda. Ben ince olanlara gittim onlar kizim kalinlara baksana diyolar ben yok ben ince istiyorum dedim sevmiyorum cünkü abartili olan takilari überhaupt bei gold. Zaten kullanmiycam ama. 2 tane 25g Trabzon sac örmesi burma bilezik alindi. Dügünde de 5 bilezik bir taki seti alicaklarini söylediler. Ama ben taki setini annemlerden hediye alacagim icin onun yerine bir bilezik daha istedim.

Royem sende haklisin tabi ki aldigimiz seyleri kendimiz icin kullanmamiz gerekir :)

Yatak odam benim özel odam da bilmiyorum artik TRye gidince buna herkes uyar mi yoksa gireni cikani belli olmaz mi hic bi fikrim yok :S

kizlar ne cok kaynatmissiniz:)

4 gündür yoktum buralarda, umarim hepiniz iyisinizdir

pazar günü nisanlim geldi, bugün geri döndü, cok güzel gecti

harika günler gecirdik gezdik tozduk, yemege gittik, filim izledik, cok romantik anlar yasadik harikaydiiiiii

bugün dogum günümm ilk defa 4 sene sonra nisanlim dogum günümde yanimdaydi, pastamizi kestik resimler cekildikk, ama ne yazikki ögleden sonra
yola cikmak zorunda kaldi, yarin calisacak saglik olsun...

bana cok güzel hediyeler almis.. thomas sabo ketteleri taniyormusunuz kizlar? kayinvalidemle nisanlim ondan set almislar

resimleri cekip eklerim bi ara :) bide lady million parfümü almis askim bana

cok güzeldi yaa.. rüya gibiydi cok güldük eylendik allahim bozmasin

ama suan bi yanim acili.. cok özledim doyamadan ayrildik yine insallah tez zamanda yine kavusuruuzz..

Son düzenleme:

nacizane bi hediye

2010 Yılının En Güzel Doğum Günü Şarkısı Seçildi ! - YouTube

iyiki dogdun fistigggiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

Dogumgünün kutlu olsun canim... Az kaldi insallah hep birlikte olcaksiniz o zaman :)
Nice saglikli ve mutlu yillara...:)

Askininbirtanesi,dogum gunun kutlu olsun canim,nice guzel gunler gecirmen dilegiyle...nisanlinlada allah kavustursun canim tez zamanda..sevgiler..

Askininbirtanesi,dogum gunun kutlu olsun canim,nice guzel gunler gecirmen dilegiyle...nisanlinlada allah kavustursun canim tez zamanda..sevgiler..
amin insallah canim, cok tskler :)
Askininbirtanesi canim özür dilerim görmemisim dogum günün kutlu olsun canim

sorun degil tatlim.. cok tskler

------

canim cok sIkkin kizlar.. abimin kiz arkadasi olacak sahis (öyle diyorum artik, baska türlüsü icimden gelmiyor cünkü)
doktorun yaninda calisiyor (meslegi ögrenmedigi halde, sansi vardi alindi) .. birisi istifa etmis 3 hafta önce ve is aradigimi bile bile
bende doktorun yanina girmek istedigimi bile bile bana tek bir laf etmedi... öglen abim agzindan kacirdi birisi istifa etmis ama
yerine yeni birisini almislar teilzeit olarak diye.. sinirimden agladim cok üzgünüm ve nefret ediyorum o kizdan
insallah oda issiz kalirda onada haber veren olmaz bu nasil bir insanliktir yaa, benim sana ne zararim dokunacak sanki
hic bizaman ben ona ters falan davranmadim her geldiginde sohbet ederim güler yüzlüyüm, üstelik annemlerle arasi bozuldugunda (kendi yaptigi tavirlar hareketler yüzünden)
ben arayi buldum toparladim düzelttim, annemlerle konusarak, meyersem hanim efendi istemiyomus baksaniz ya..
birde dogum günümde gutschein almis 20 euroya onuda almasaydi ozaman benmi zorladim (icten ice sevmiyor bizi sonrada yapmacik davraniyor)
haber vermedi bana sirf yazmiyim alinmiyim diye.. 400 euro basis calisiyorum ama yetmiyor 1000 euroluk is istiyorum
cok üzgünüm, bize karsi cok yanlislari oldu o kizin görmezden geldik ailece abim icin.. nezaman desemki insandir herkez hata yapar
unutim ve sevim , birsey cikiyor ve buz gibi soguyorum sevilmeye degmez böyle bir insan diyorum.. gercektende öyle
her hareketi konusmasi gülüsü sahte, aslinda icinde tam bir NAZI ! kendisi almandir ve tam bir nazidir. bunu defalarca gösterdi bize.. allah büyük görüyor herseyi
birgün onuda bulur ama bu issizlik iste ozaman görür.. allaha birakiyorum

Son düzenleme:
Ah caniim :S Ne söylesem bilemiyorum gercekten.
Takmamaya calis sen kendi yolunda devam et dicem ama demesi cok kolay biliyorum.
InsaAllah sende en kisa zamanda gönlüne göre bir is bulursun canim.

üzülme be tatlim.. kismet degilmis de gec.. bulursun insallah gönlünce bi is baksana almanmis zaten bizim gibi sicak degil ki onlar.. yapilari kültürleri farkli, dedigin gibi bir de sevmiyorsa zaten o yüzden haber vermemistir.. umarim abin görür en kisa zamanda..

Ah caniim :S Ne söylesem bilemiyorum gercekten.
Takmamaya calis sen kendi yolunda devam et dicem ama demesi cok kolay biliyorum.
InsaAllah sende en kisa zamanda gönlüne göre bir is bulursun canim.

insallah canim , mecbur öyle yapacam artik.. o kizada bende artik yapmacik davanacam
sunu anladimki sen nekadar iyi olursan ol , deger verirsen ver karsindaki bunun degerini bilmiyorsa
degmez, herkeze hak etigi gibi davranacaksin.. o buna layikmis .. destegin icin cok tskler canim sen nasilsin

evet buz gibi buzdolabi mübarek...ah o zaten bi görse bi anlasa.. herkez söylüyor dua ediyoruz ama yok görmüyor.. gördügünde cok gec olacak biliyorum
ayri eve cikacaklar bide kisa bir süre sonra.. allah sonlarini hayir etsin insallah abim anladiginda cok gec olmaz..

insallah bulurum canim leihfirmaya bas vuracam yarin .. ne is olursa yaparim yeterki para gelsin ama bu olaya cok üzüldüm
cünkü hem teilzeitdi hafta ici 8 den 12 ye kadar hergün hemde evime yakindi ... kismet degilmis napalim insallah daha iyisini bulurum

destegin icin cok tskler canimmm, sen nasilsin?

Canim benim bazen erkekler kendilerine gercekten cok yanlis bir es seciyorlar.
InsaAllah bunu abinde yakin zamanda anlar.
Ama bosver abin mutlu olsunda..

Sizde o kizla mesafe koyarsiniz araniza belki daha iyi olur?

Canim ben iyiyim. Bugün absage aldim yine
Bende aslinda senin gibi ayni dertten muzdaribim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…