- Konu Sahibi xKaderimsin
-
iyiyim tatlim sen nasilsin? :) bugün yine baya bi ceyiz alisverisi yaptim, napiyim ama yaa 40 % indirim vardiiiiiiiiiii dayanamadim:))))bencede yaniiinasilsin canim?
iyiyim tatlim sen nasilsin? :) bugün yine baya bi ceyiz alisverisi yaptim, napiyim ama yaa 40 % indirim vardiiiiiiiiiii dayanamadim:))))
bende iyiim canim sagol:)
ohhh iyi yapmisiin...neler aldiiiiiiiin anlat bakim?
tatlim hemen ekliyorum ceyiz topigime
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-askininbirtanesinin-cici-cici-ceyizleri.html :)
sen neler yaptin bakalim:))
baktiim caniiim:) güle güle kullaan..
bir haftadir evdeydim... hastaydim.. bugün izin cikti nisanlimla bulustum
weihnachtsmarkta gittik ve ev icin bir kac sey baktik..daha dogrusu ceyizim icin.. yarin almaya gitcem insallaah...
gecmis olsun tekrar canim:) tskler =) ne güzel canim sevindim neler baktiniz bakiiiiiiiiiim neler alican yarin
benimde nisanlim 2 hafta sonra geliyor yanimaaabizde gidicez ozaman weihnachtsmarkta, gerci bizim burda dordürüz birsey yok glühwein iciliyo
weihnachten icin seyler satiliyo ama maksat el ele dolasmak hihi
sagol canim:)
mutfak icin kepce fln baktik.. benimki tutturdu ben sana wmfden alcam pizzaschneider.. neden? "olsun askim, marka"
onu alcaz yarinbide yemek takimi bakiyorum.. ama yok off...
ne güzel ya... evet maksat el ele olmak.. allah kavustursun
inanirim canim burda hayat cok zor , bende keske türkiyede yasama imkanim olsa diyorum sen gelmissin:) hayirlisi canim napican insan oglu herseye alisiyor zamanla..oooo kizlar siz almanyada yasiyorsunuz di mi????? ne güzel yaa... ben geleli 2,5 sene oldu... zormus ya.. keske ailem de yanimda olsaydi...
Öyle oldu valla canim yaa:)
Sade beyaz istiyorum günlük takimimi ama bulamadim(( zamanim var nasil olsa
inanirim canim burda hayat cok zor , bende keske türkiyede yasama imkanim olsa diyorum sen gelmissin:) hayirlisi canim napican insan oglu herseye alisiyor zamanla..
bulursun canim insallah daha zaman var :) reklamlari takip ediyorum gözüme carparsa sana haber veririm bende :) hihi
evli ve almanyadan olanlarda katilabilir mi
ben katildim valla sorgusuz sualsiz
evet canim parasi olan yasiyor haklisin:) saglik olsun benim nikahim allahin izniyle seneye ekimde olacak:) gel 2012 geeeeeeel =))heheevet canim, insan her seye alisiyor.. simdiki aklim olsa türkiyede kalirdim.. hic gelmezdim, cünkü gelen gidemiyorama türkiyede de parasi olan yasar.. isin yoksa hayatin da yok..amaannn
2012 de evlilik var sizlere ne güzel.. Allah mutlu mesut etsin.. tarihleriniz belli mi??
katil tabiki canim ne demek :) sen nezaman evlendin? esin türkiyedenmi gelecek, alisir insallah canimevli ve almanyadan olanlarda katilabilir mi
ben katildim valla sorgusuz sualsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?