Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

xKaderimsin

♥Seninolsunbenimömrü m.
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
484
0
46
Almanya
Kizlaaaaaaaaaaar :)

burda paylasimlarimizi yapalim ve birlikte 2012de tekeeeeer teker dügünlerimizi yapalim insallah

Dügünler:

22.04.2012 Pammy √
05.05.2012 Tatlim_10 √
01.09.2012 pumis
08.09.2012 Bucan1907
06.10.2012 XKaderimsin
31.03.2013 Askininbirtanesi

Güncellenecektir :)

Son düzenleme:

baktiim caniiim:) güle güle kullaan..
bir haftadir evdeydim... hastaydim.. bugün izin cikti nisanlimla bulustum
weihnachtsmarkta gittik ve ev icin bir kac sey baktik..daha dogrusu ceyizim icin.. yarin almaya gitcem insallaah
...

gecmis olsun tekrar canim:) tskler =) ne güzel canim sevindim neler baktiniz bakiiiiiiiiiim neler alican yarin
benimde nisanlim 2 hafta sonra geliyor yanimaaa bizde gidicez ozaman weihnachtsmarkta, gerci bizim burda dordürüz birsey yok glühwein iciliyo
weihnachten icin seyler satiliyo ama maksat el ele dolasmak hihi

Son düzenleme:

sagol canim:)
mutfak icin kepce fln baktik.. benimki tutturdu ben sana wmfden alcam pizzaschneider.. neden? "olsun askim, marka"
onu alcaz yarin bide yemek takimi bakiyorum.. ama yok off...
ne güzel ya... evet maksat el ele olmak.. allah kavustursun

evett amin insallah canim:) oyy canimm heves etmis eniste
bugün realda cok güzel gördüm canim, renk zevkini bilmiyorum ama rund degilde 4 eckig tabaklar lila cizgilerle musteri var
cok beyendim ama alamadim cünkü misafir ve günlük yemek takimlarimi aldim =)

bulursun insallah canim =)

oooo kizlar siz almanyada yasiyorsunuz di mi????? ne güzel yaa... ben geleli 2,5 sene oldu... zormus ya.. keske ailem de yanimda olsaydi...

oooo kizlar siz almanyada yasiyorsunuz di mi????? ne güzel yaa... ben geleli 2,5 sene oldu... zormus ya.. keske ailem de yanimda olsaydi...
inanirim canim burda hayat cok zor , bende keske türkiyede yasama imkanim olsa diyorum sen gelmissin:) hayirlisi canim napican insan oglu herseye alisiyor zamanla..
Öyle oldu valla canim yaa:)
Sade beyaz istiyorum günlük takimimi ama bulamadim(( zamanim var nasil olsa

bulursun canim insallah daha zaman var :) reklamlari takip ediyorum gözüme carparsa sana haber veririm bende :) hihi

evet canim, insan her seye alisiyor.. simdiki aklim olsa türkiyede kalirdim.. hic gelmezdim, cünkü gelen gidemiyor ama türkiyede de parasi olan yasar.. isin yoksa hayatin da yok..amaannn

2012 de evlilik var sizlere ne güzel.. Allah mutlu mesut etsin.. tarihleriniz belli mi??

evet canim parasi olan yasiyor haklisin:) saglik olsun benim nikahim allahin izniyle seneye ekimde olacak:) gel 2012 geeeeeeel =))hehe

evli ve almanyadan olanlarda katilabilir mi
katil tabiki canim ne demek :) sen nezaman evlendin? esin türkiyedenmi gelecek, alisir insallah canim
ben katildim valla sorgusuz sualsiz

hosgeldinizzz :) katilin tabiki ne demek

ben gecen sene evlendim ama baya beklemek zorunda kaldik. 3 aydir ugrasiyoruz kurs ve vize icin, bakalim son haftalardayiz artik
evi falan düzüyorum burda...
neresindensiniz almanyanin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…