• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

xKaderimsin

♥Seninolsunbenimömrü m.
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
484
0
46
Almanya
Kizlaaaaaaaaaaar :)

burda paylasimlarimizi yapalim ve birlikte 2012de tekeeeeer teker dügünlerimizi yapalim insallah :16:

Dügünler:

22.04.2012 Pammy √
05.05.2012 Tatlim_10 √
01.09.2012 pumis
08.09.2012 Bucan1907
06.10.2012 XKaderimsin
31.03.2013 Askininbirtanesi

Güncellenecektir :)

Son düzenleme:

baktiim caniiim:) güle güle kullaan..
bir haftadir evdeydim... hastaydim.. bugün izin cikti nisanlimla bulustum :17::17::17:
weihnachtsmarkta gittik ve ev icin bir kac sey baktik..daha dogrusu ceyizim icin.. yarin almaya gitcem insallaah
...

gecmis olsun tekrar canim:) tskler =) ne güzel canim sevindim neler baktiniz bakiiiiiiiiiim neler alican yarin :9:
benimde nisanlim 2 hafta sonra geliyor yanimaaa :69: bizde gidicez ozaman weihnachtsmarkta, gerci bizim burda dordürüz birsey yok glühwein iciliyo
weihnachten icin seyler satiliyo ama maksat el ele dolasmak hihi :9::21:

Son düzenleme:
gecmis olsun tekrar canim:) tskler =) ne güzel canim sevindim neler baktiniz bakiiiiiiiiiim neler alican yarin :9:
benimde nisanlim 2 hafta sonra geliyor yanimaaa :69: bizde gidicez ozaman weihnachtsmarkta, gerci bizim burda dordürüz birsey yok glühwein iciliyo
weihnachten icin seyler satiliyo ama maksat el ele dolasmak hihi :9::21:

sagol canim:)
mutfak icin kepce fln baktik.. benimki tutturdu ben sana wmfden alcam pizzaschneider.. neden? "olsun askim, marka" :1:
onu alcaz yarin:D bide yemek takimi bakiyorum.. ama yok:( off...
ne güzel ya... evet maksat el ele olmak.. allah kavustursun:nazar:

sagol canim:)
mutfak icin kepce fln baktik.. benimki tutturdu ben sana wmfden alcam pizzaschneider.. neden? "olsun askim, marka" :1:
onu alcaz yarin:D bide yemek takimi bakiyorum.. ama yok:( off...
ne güzel ya... evet maksat el ele olmak.. allah kavustursun:nazar:

evett amin insallah canim:):nazar: oyy canimm heves etmis eniste :9:
bugün realda cok güzel gördüm canim, renk zevkini bilmiyorum ama rund degilde 4 eckig tabaklar lila cizgilerle musteri var
cok beyendim ama alamadim cünkü misafir ve günlük yemek takimlarimi aldim =)

bulursun insallah canim =)

oooo kizlar siz almanyada yasiyorsunuz di mi????? ne güzel yaa... ben geleli 2,5 sene oldu... zormus ya.. keske ailem de yanimda olsaydi... :50::50::50::50:

oooo kizlar siz almanyada yasiyorsunuz di mi????? ne güzel yaa... ben geleli 2,5 sene oldu... zormus ya.. keske ailem de yanimda olsaydi... :50::50::50::50:
inanirim canim burda hayat cok zor , bende keske türkiyede yasama imkanim olsa diyorum sen gelmissin:) hayirlisi canim napican insan oglu herseye alisiyor zamanla..
Öyle oldu valla canim yaa:)
Sade beyaz istiyorum günlük takimimi ama bulamadim:((( zamanim var nasil olsa:D

bulursun canim insallah daha zaman var :) reklamlari takip ediyorum gözüme carparsa sana haber veririm bende :) hihi

inanirim canim burda hayat cok zor , bende keske türkiyede yasama imkanim olsa diyorum sen gelmissin:) hayirlisi canim napican insan oglu herseye alisiyor zamanla..

bulursun canim insallah daha zaman var :) reklamlari takip ediyorum gözüme carparsa sana haber veririm bende :) hihi

evet canim, insan her seye alisiyor.. simdiki aklim olsa türkiyede kalirdim.. hic gelmezdim, cünkü gelen gidemiyor :50::50::50: ama türkiyede de parasi olan yasar.. isin yoksa hayatin da yok..amaannn :61::61:

2012 de evlilik var sizlere ne güzel.. Allah mutlu mesut etsin.. tarihleriniz belli mi??

evet canim, insan her seye alisiyor.. simdiki aklim olsa türkiyede kalirdim.. hic gelmezdim, cünkü gelen gidemiyor :50::50::50: ama türkiyede de parasi olan yasar.. isin yoksa hayatin da yok..amaannn :61::61:

2012 de evlilik var sizlere ne güzel.. Allah mutlu mesut etsin.. tarihleriniz belli mi??
evet canim parasi olan yasiyor haklisin:) saglik olsun benim nikahim allahin izniyle seneye ekimde olacak:) gel 2012 geeeeeeel =))hehe

evli ve almanyadan olanlarda katilabilir mi:1:
katil tabiki canim ne demek :) sen nezaman evlendin? esin türkiyedenmi gelecek, alisir insallah canim
ben katildim valla sorgusuz sualsiz :1::1::1::1:

hosgeldinizzz :) katilin tabiki ne demek :16:

ben gecen sene evlendim ama baya beklemek zorunda kaldik. 3 aydir ugrasiyoruz kurs ve vize icin, bakalim son haftalardayiz artik
evi falan düzüyorum burda...
neresindensiniz almanyanin?

Back