Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kizlar ben almanyada tup bebek yaptiricam ama almancam olmadigi icin hic bir bilgim yok hastane hakkinda bir bilginiz varsa benimle paylasabilirsmisin :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::enbuyukkk::enbuyukkk:
hayatim sakin klinige gitme özel tüp bebek merkezlerine git sana tavsiyem cok yipranirsin ben böyle bir hata yaptim simdi özele gidiyorum ve farki gördüm
merhaba hangi sehirde kaliyorsun yardimci olmak isterim
canim ben dortmundda KinderwunDres. med. S. Dieterle, A. Neuer & R. Greb schzentrum Dortmund ismi bilgilendirirsen sevinirima.s.
canim senin ilk denemende tuttumu sen 8 defa mi denedin bide sen uzun protoklodemisin ki 40 gun surdu hamile kalisin kacinci denemeydi bilgi verir sen sevinirim kardesceyizim sen 8 defa almanyada yaptirdiysan neden bukadar ugrastin neden turkiyeye gidipde tupu orda denemiyon ben bisey anlamadim
Türkiyede yaptırmanı tavsiye ederim canım. Bizim kanunlarımızda başkasının spermini kullanamıyorlar ama alman kanunlarında böle bişey yok bildiğim kadarıyla. Hemde Türkiyedeki doktorlarla aynı dli konuştuğun için kendini daha güvende hissedersin.Türkiyedeki tüpbebek başarısıda cabası tabi. burda daha ucuz olduğunuda bir arkadaştn öğrenmiştim. allah hakkında hayırlısnı versin inşallah.