• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada is arayan Anneler

Bahar Tanricasi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
67
2
611
Merhaba Fistiklar,

kizlar ben 31 yasindayim. Simdiye kadar Muhasebe, Service, Büro, Satis, Dekorasyon ve Büro islerinde calistim. Su an bir Bebegim var ve bakacak kimse olmadigi icin evde yapabilecegim bir is ariyorum. Yani en azindan hem evime biraz katkim olur hemde sürekli calistigim ve alisik oldugum icin kendim icin birseyler yapmis olurum. Bana katilirmisiniz bilmem ama insan kendi kendine birseyler yaptigi zaman kendini rahat hissediyor ayaklarinin üzerinde durdugunu anlayabiliyor ve bu benim icin oldukca önemli ve rahatlatici birsey. Kocam ve Bebegim herseyden önce gelir tabiiki onlar benim ilk isim ama bunun icinde kriz faktörüde var. Neyse eger bu sayfada yardimlasmak isteyenler, tavsiyeleri olan varsa Hadi buraya. Herkesi öpüyorum:1hug:

Bahar

NOT: Mesajlarinizi özelimede gönderbilirsiniz. Görüsmek üzere :lepi:

Almanya da hausarbeit diye cok dolandirici var onlara dikkat etmenizi tavsiye ederim.... selamlar kolayliklar

Biliyorum Canim o yüzden gazete ilanlari falan onlara hic bakmiyorum. Benim amacim illede benim icin olmasa bile bu sayfada belki yakinimizdaki ev hanimlarina baska tavsiyeler ve imkan varsa tanidik vasitasi ile birseyler bulabilmek.Veya beraber birseyler yapmak. Ben cok güzel yemek, tatli, hepsini yaparim mesela öyle bir yer olsa yaparim yemegimi evde gelip alinir bu is yeri icin olur restorant icin olur v.s.. Uyarin icin cok tesekkür ederim Canim

evet aslinda almanyaya gelin olarak gelmis olanlar sonucta almanca bilinmiyor alman sitelerinede bakammiyoruz baksakda guvenemiyoruz.bu sekilde olsa birseyler guzel olur ama zor tabiki:( malesef. hele böle bir devirdee. eskiden almanyada ev isleri cok varmis vidalamalar falan ufak tefek isler ama.artik malesef pek yok. hepimize kolayliklar...

Canim ben gelin olarak gelmedim.Annemler beni cok daha sonra yanlarina getirdiler, esimle cok sonra tanistim ve tabii o arada Almanca ögrenme firsatim vardi. Ben burda Realschule dedikleri okuldan ve Steuerfachangestellte olarak diplomalar aldim.

Almanca sitelerine baksan bile dogru dürüst is yok ki Canim hele bizim insanlarimiz icin daha cok zorlasti hersey. Is ilanlari verenler insanlari öyle didik didik ediyorlarki, is görüsmesine mi yoksa sorguya mi gidiyorsun bilinmiyor. Ne zamandir Almanya dasin Aynur?

Back