- 10 Temmuz 2012
- 612
- 457
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net. Münihe yakın yerler olmali gidecegim yer munihte. Kiralar vs cok bilgim yokNet mi brut mu ? Nerde yasayacaksiniz? Giceceginiz sehirde kiralar nasil ?
Devlet evi mi oluyor. Nasil oluyor ki oGeçinirsiniz
Çocuk parasıda gelir
Devlet evide bulursunuz bi tane rahat rahat geçinirsiniz bence
Oradaki 3000€ ile mi daha iyi gecinilir turkiyede 39.000 tl ile mi ?Çok rahat geçinirsin devlet destekleride çok fafazla
Oradaki 3000 ileOradaki 3000€ ile mi daha iyi gecinilir turkiyede 39.000 tl ile mi ?
Cidden mi ya siz orda mi yaşıyorsunuz.? Ev kiraları ne kadar? Bi de devlet evi diye bisey var dediniz onda herkes oturabilir mi şartları var miOradaki 3000 ile
Ben fransada oturuyorumCidden mi ya siz orda mi yaşıyorsunuz.? Ev kiraları ne kadar? Bi de devlet evi diye bisey var dediniz onda herkes oturabilir mi şartları var mi
Yaaa cok tesekkurler bilgi icinBen fransada oturuyorum
Ama fransa almanyadan daha pahalı onu söylemeliyim
Evet devlet evleri var türklerin geneli yurtdısında devlet evlerinde oturur zaten çocugunuz varsa bu devlet evlerinin kirası çok düşük olur
Birde üstüne çocuk parası alırsınız
Benim eşimin maaşı 3000 euro
Biz devlet evinde oturmuyoruz kiramız 1000 euro hiç hesap nedr bilmeyiz herşeyin en iyisini alırız ikimizinde arabası var üstüne birde birikim yapıyoruz öyle düşünün
Yurtdışında çok daha kolay geçinmek
Cocuk parası ne kadar ki yüksek bi mebla miBen fransada oturuyorum
Ama fransa almanyadan daha pahalı onu söylemeliyim
Evet devlet evleri var türklerin geneli yurtdısında devlet evlerinde oturur zaten çocugunuz varsa bu devlet evlerinin kirası çok düşük olur
Birde üstüne çocuk parası alırsınız
Benim eşimin maaşı 3000 euro
Biz devlet evinde oturmuyoruz kiramız 1000 euro hiç hesap nedr bilmeyiz herşeyin en iyisini alırız ikimizinde arabası var üstüne birde birikim yapıyoruz öyle düşünün
Yurtdışında çok daha kolay geçinmek
Benim çocugum olmadıgı için tam bilmiyorum ama fransada çocuk başı 200e yakın bişey ama tam bilmiyorumCocuk parası ne kadar ki yüksek bi mebla mi
Tek seferlik mi 850€Benim çocugum olmadıgı için tam bilmiyorum ama fransada çocuk başı 200e yakın bişey ama tam bilmiyorum
Ama hamileyken devlet sana 850 euro veriyor bi onu biliyorum
Evet o hamile oldugunuz için size verilen bi ücretTek seferlik mi 850€
Almanyada gecinirsiniz rahat, 220 euro çocuk parası alırsın, devletten yardim talebinde bulunur kiranida devlete odetirsin, boş zamanlarında plastik toplar market ihtiyacinida bedavaya getirirsin. Esin iş bulama kadar işsizlik maaşı da alır, yada meslek kurslarına gider maaş alır, 3000 le kalmaz orda merak etmeMerhaba arkadaşlar bir iş teklifi aldım bi bebegim ve esim var almanyada 3000€ ile 3 kişi gecinebilir mi, bu konuda bilgisi olanlar almanyada yaşayanlar veya yakını olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Kira yardımı vermezler sanırım o muhtaç olanlara verilmiyor mu?Almanyada gecinirsiniz rahat, 220 euro çocuk parası alırsın, devletten yardim talebinde bulunur kiranida devlete odetirsin, boş zamanlarında plastik toplar market ihtiyacinida bedavaya getirirsin. Esin iş bulama kadar işsizlik maaşı da alır, yada meslek kurslarına gider maaş alır, 3000 le kalmaz orda merak etme
Eğer gecinemezse anlamında dedim, gercekten gecinemezse beyanda bulunuyor devlet inceliyor giderlerini gerçekten gecinemezse kira yardımı yapıyor. Ama zaten geçinir bi kendi maaşı olan 3000 i hesaplayıp gidiyor, eşi var oda iş bulacak bulamazsa işsizlik maaşı alacak, çocuk için yardim olacak 4500 rahat olur geliriKira yardımı vermezler sanırım o muhtaç olanlara verilmiyor mu?
Anladim tesekkurlerEğer gecinemezse anlamında dedim, gercekten gecinemezse beyanda bulunuyor devlet inceliyor giderlerini gerçekten gecinemezse kira yardımı yapıyor. Ama zaten geçinir bi kendi maaşı olan 3000 i hesaplayıp gidiyor, eşi var oda iş bulacak bulamazsa işsizlik maaşı alacak, çocuk için yardim olacak 4500 rahat olur geliri