Almanya ve depresyon

Ben çok geç kaldım artık hayatım yok gibi,çok ağır depresyondayım bu hayat o kadar uzun ki yaşayamam o kadar,Türkiye’ye gidince yine aynı olacak iyileşemiycem diye korkuyorum
Hala nefes alıyorsanız geç kalmış sayılmazsınız. Güçlü olmak sizin elinizde depresyonla var gücünüzle mücadele etmekte. Kendi kıymetinizi bilmeye calisin

Eşim beni seviyor diyorsun ama o yaptığı ney. Şov yapmanı istemesi. hiç normal değil.Çocuğunu alıp da dönemez misin eşim vermez diye mi öyle söylüyorsun keşke çocuğun olabilme şansın olsaydı

Bacım sen önce kendine bakmalısın bence. İnşallah çocuğuna da bir şey yapmaz. Ama kendin gelip Türkiye’ye bir tedavi olmalısın. Senin bu hastalığın %90’ı Almanya’yı sevmemenden kaynaklanıyor gibi gözüküyor. 15 yılında demek çok bunalmışsın. Eşimde gerçekten hiç normal değil dediğim gibi.Sen buraya geldiğinde bile mutlu olursun yani bu senin hastalığına bile çok iyi gelir Türkiye’de olmak bence bunu bir düşün çok üzüldüm haline

Almanya gibi bir yerde boşanan kadınlara çok destek veriliyor, hayatınızı kendi elinizle keartmılsınız resmen bir işe girin kurslara gidin boşanın bu adamdan tr ye dönmeyin orada çocuğunuza gelecek kurun, tatillerde tr ye gelin bence adamdan kurtulursanız mutlu olursunuz orada sizin mutsuz olmanızın sebebi ahlak yoksunu eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…