Sevgili miss cherry blossom 1.5 senedir kadınlar kulubunu daha doğrusu seni ilgiyle takip ediyorum. Ancak uye olmadan okuyordum sadece sitede yazılanları. Turkiyenin en iyi hukuk fakültelerinden birinde okuyorum ve erasmus staj hareketliliği sınavının sonucu neticesinde avrupada staj yapmaya hak kazandım. Ancak bi yer ayarlamam ve Mayısa kadar davet mektubu alıp okula vermem lazım. Ustelik hiçbir ucrette talep etmiyorum. Hepsi erasmus bütçesinden karsılanacak.Surem daralıyor ve ben hala bi yer bulamadım. Uzun suredir gerek diğer üyelere yaptığınız yorumlardan gerek de kendinizle ilgili yazdığınız seylerden ve almanyadaki konumuzdan tanıdığınız avukat olma ihtimalini düşünerek üyelik aldım ve bu mesajı yazıyorum. Acaba tanıdığınız avukatlık bürosu ya da avukat var mı beni ücretsiz staj yapmak için onerebileceginiz benimle ozelden iletişime geçerseniz cok sevinirim.
Not: diğer üyelerin de almanyada tanıdığı avukat varsa benimle iletişime geçerlerse cok sevinirim.
Not: diğer üyelerin de almanyada tanıdığı avukat varsa benimle iletişime geçerlerse cok sevinirim.