• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

KUZUMMMMM

Ziyaretçi
merhama arkadaşlar.ben yeni katıldım aranıza. Uzun zamandır araştırdığım ama bir türlü bulamadığım bir parfüm var. eşimle antalya'ya balayına gittiğimizde ki biliyosunuzdur orda çok turist oluyo.
turistler yanımızdan geçerken çok güzel kremimsi güneş yağına benziyen bi kokuları var. eşime sordum turistler almanmış. ne kadar parfüm denedim sordum ama bi türlü bulamadım. Almanyada yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim. Almanların genelde tercih ettiği veya orda çok satılan parfüm isimlerini benle paylaşırmısınız. kullandıkları herneyse bilmiyorum ama tam benim tarzım. Merakla bekliyorum. Şimdiden çok teşşekür ederim.

Kimse yokmu kızlarrr

canım almanyaya özgü bir parfüm yoktur herhalde:))))bu biraz saçma olmus.burdakı yabancı markalar ordada var işte sadece o kokuları sen bilmiyorsundur.oyle bulamazsın yoksa ay hiç güleceğim yoktu hee...

Selin asçım ya nebileyim denk gelenlerin kokuları aynı tarzdı. Ben almanyaya özgü demiyorum orada genelde hangi markalar tercih ediliyo

Merhaba KUZUMMMMM
belki onların da yerli malı bizlerin bilemeyeceği kokuları vardır..Yalnız güneş yağına benzeyen kokuları eşim çok beğenir, o yüzden almıştım "Estee Lauder, sun flowers" bahsettiğiniz tarz bir koku, belki beğenirsiniz..parfüm kataloğum yakınımda olsa daha çok yardım ederdim..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşım

merhama arkadaşlar.ben yeni katıldım aranıza. Uzun zamandır araştırdığım ama bir türlü bulamadığım bir parfüm var. eşimle antalya'ya balayına gittiğimizde ki biliyosunuzdur orda çok turist oluyo.
turistler yanımızdan geçerken çok güzel kremimsi güneş yağına benziyen bi kokuları var. eşime sordum turistler almanmış. ne kadar parfüm denedim sordum ama bi türlü bulamadım. Almanyada yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim. Almanların genelde tercih ettiği veya orda çok satılan parfüm isimlerini benle paylaşırmısınız. kullandıkları herneyse bilmiyorum ama tam benim tarzım. Merakla bekliyorum. Şimdiden çok teşşekür ederim.
onlar ırksal özelliklerinden ötürü yani bizlerden daha beyaz tenli oldukları için daha fresh,vanilyalı,pudralı hafif kokular kullanıyolar:teytey::teytey:

Hmmm anladım canım

Ya varya hepsi böyle aynı tarz kokuyolar kremimsi güneşyağı gibi
ben şey diye düşünmüştüm heralde parfüm tercihleri zevkleri aynı

Almanyada yaşayan arkadaşlar hadi bana orda rövanşta olan markaları yazın

benm de dikkatmi çok çekmiştir bu ...hatta almanyada çok akrabam olduğu için onların çamaşırlarındaki kokuyu da çok severdim...nası herkesin çamaşırları aynı kokar ki ...ama kullandıkları deterjanları kokıyormuş oyle meğerse...

valla şu bi gerçek almanyadan gelen parfümler hem kalıcı hem de ucuz oluyor yalnız free shoptan demiyorum almanyadan alınanlar..ucuz da olsa kokuları güzel oluyor..

benm de dikkatmi çok çekmiştir bu ...hatta almanyada çok akrabam olduğu için onların çamaşırlarındaki kokuyu da çok severdim...nası herkesin çamaşırları aynı kokar ki ...ama kullandıkları deterjanları kokıyormuş oyle meğerse...

valla şu bi gerçek almanyadan gelen parfümler hem kalıcı hem de ucuz oluyor yalnız free shoptan demiyorum almanyadan alınanlar..ucuz da olsa kokuları güzel oluyor..

Evet kibelecim kafayı kırdım parfüm manyağı olarak. Kokuları tam benim tarzım ah bi bulabilsem

yokmu almanyada yaşayan arkadaşlar

Almanyada yaŞayan arkadaŞlar hadı bana orda rÖvanŞta olan parfÜmleı yazarsanız Çok sevnrım

valla almanyada özellikle revaçta olan parfüm var mıdır bilmiyorum ama benim alman bir yengem var kendisi dior dune kullanıyor. çok kalıcı evet günlerce çıkmıyor ama inanılmaz ağır kokuyor insanın genizini yakıyor tavsiye etmem.

Ardayasbu teŞekkÜr ederım canım

canım alman bir modacı olan jill sander ın parfüm markası var."jill sander sun" diye.aynı güneş yağı gibi kokuyor ve içinde hindistan cevizi kokusu falan da var.belki hoşuna gider bir bak istersen çok pahalıda değil en son kampanyada 50-70 tl bişidi sanırım...

Sahracım Çoookkk teŞekkÜr ederım benı Çok sevındırdın. AradıĞım kokuya benzıyo dıye Şuan o markayı kullanıyorum ben ama emın olmak ıÇın bÖle bır baŞlık aÇmıŞtım.

Back