Almanya hayali ..

DelmiraVoelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
72
7
Selam kızlar !
Konuya nasıl başlayacağımı bilemedim kusura bakmayın
İkizimle 2 yıl sonra Almanya'ya gideceğim. ( Umarım ) Üniversiteyi orada okumak için..Şimdiden sorayım dedim, ucuz mu? Hangi sınavlara girmemiz gerekiyor? Vizede sorun çıkıyor mu? Ne kadar sürede Alman vatandaşı olunuyor? İnsanları sıcakkanlı mı?
Biraz fazla meraklıyım Almanya konusunda..
Bu arada şimdi hemşire olmama az kaldı, oraya gidince Almanca öğrensem sizce kolay meslek bulabilir miyim? :26:
Bulamazsam evde çocuk bakıcılığı yapmayı planlıyoruz. Bunun içinde bir sertifika felan lazım mı?

cok sicak kanlilardir sorma:)))
nasil gelicek olursan gel vize konusunda mutlaka sorun cikarticaklardir

Canim üniversiteyi Almanya'da okumak istiyor ve okuyacagim mi diyorsunuz yani? Bence iyice arastirmalisiniz...

Bence iyi arastirin. cünkü burda her üniversite iyi degil.
Yabancilarida destekliyorlar dil kursu felan veriyorlar ve cok yardin ediyorlar :)

Canim üniversiteyi Almanya'da okumak istiyor ve okuyacagim mi diyorsunuz yani? Bence iyice arastirmalisiniz...

Evet. Zaten biz tam olarak Türk değiliz. Göçmen Mısır, Alman karışımı bir şey. Küçüklüğümüzden beri burada kaldığımızdan dolayı artık memleketimizde geçirmek istiyoruz hayatımızı..

pek anlamadım.bağışla ama memleketim diye almanya içinmi diyorsun. eğer almanya memleketinse alman kimliğinde vardır herhalde.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…