Zaten onların derdi artık avm'lerde satışın düşüşüyle onların ihracatın gerilemesi rakamlarda bunu açıklıyor ithalat azalmış ,
bizim insanımızda herşeyin yabancı markası olsun ister hava atacakya soracaklar , hangi marka aldığını , e ne yapsın asgari ücretli babanın evladı tabi eline para geçince ihracat markaları giyip hava atacak daha önceden maddi doyuma ulaşmamış verdiği eziklikten bu almanlar zengin olmayacakta Türkler mi zengin olacak , adamlar en iyi şekilde avm'de markalarını satacak
ay onu düşünenmi varAbartı var. Tamamen yalan diyemeyiz fakat bu AVM ler yüzünden küçük esnaf bitiyor.. Bakkallar kalmayacak, dükkanlar kalmayacak, terziler kalmayacak.. Mümkün mertebe küçük esnafa katkı yapalım değerlerimizi koruyalım.
ay onu düşünenmi var
Yok durma noktasına gelmez, abartı olmuş ama AVM'lerdeki insanlar kuru kalabalık dediğimiz türden, kimi sırf haftasonu aktivitesi diye gidiyor, kimi de ucuz ve indirimi bol olan dükkanlardan alışveriş yapıyor, kimi de bazı fast foodlarda 2 menü 19.90 fırsatını değerlendiriyor, o kuyruklar falan eminim adlarını yazmayayım reklama girmesin, tişörtün 5-10 lira olduğu markalardır, geçen gün bende gittim, asıl markaların dükkanları sinek avlıyordu, 5 liraya Tişört satanların kasalarında kuyruk vardı, herkesin elinde kredi kartı ödeme sırası bekliyordu.
Annem doğruları yazıyorum kendi tarzımda, sonra diyorlar ki AVM'lerdeki kasalarda bir kuyruk bir kuyruk, heee o kuyruk mictoria micrit kasasında mıydı?ahaha abla çok tatlısın yawevet öyleydi, isim vermeyeyim ama aynen dediğin mağazalar resmen kuyruk olmuştu çıkışa doğru.. kahverengi ve siyah konseptli mağazalar bomboştu
Annem doğruları yazıyorum kendi tarzımda, sonra diyorlar ki AVM'lerdeki kasalarda bir kuyruk bir kuyruk, heee o kuyruk mictoria micrit kasasında mıydı?
Adamlar 5 liraya Tişört alabilmenin derdinde, pazardan alsa nakit ödeyecek, birde ben bunu maikikiden aldım diyemeyecek, o yüzden gidiyor AVM'ye.
Hem vakit geçiyor, hem birkaç Parça birşey alıyor, Kafası dağılıyor.
Millet bedenden önce etikete bakıyor, biz alım gücü var diyoruz
hay sen çok yaşa emi yoruldum gülmekten:)Annem doğruları yazıyorum kendi tarzımda, sonra diyorlar ki AVM'lerdeki kasalarda bir kuyruk bir kuyruk, heee o kuyruk mictoria micrit kasasında mıydı?
Adamlar 5 liraya Tişört alabilmenin derdinde, pazardan alsa nakit ödeyecek, birde ben bunu maikikiden aldım diyemeyecek, o yüzden gidiyor AVM'ye.
ama yazdıkların doğru mune,pazara gideyim 40 tlye diyeyim,ee pazardada çok ucuz değil cepte bir 100 tl olması lazım,dediğin gibi,mağazadan 2 tşörtü 6 taksitle alıyor,ödeyene dek tşört eskimiş oluyor tabiAnnem doğruları yazıyorum kendi tarzımda, sonra diyorlar ki AVM'lerdeki kasalarda bir kuyruk bir kuyruk, heee o kuyruk mictoria micrit kasasında mıydı?
E tabii Hayatım, pazarlarda da giyim öyle ucuz değil ki, üstelik hadi şimdilerde pazarlarda da pos makineleri var ama 5 liralık Dökme Penye dediğimiz tezgahlarda pos cihazı yok, ee kadın düşünüyor, burdan 5 liraya alsam 1 tane alırım ancak, o da pazar parasından kısarak, 2 maydonoz, 1 kilo soğan parasını kısacağıma, dur benim adamın kartını alayımda gideyim AVM'ye 3 tişört alırım, birde bizim adama gömlek bulursam onu da alırım ki Akşama ne bunlar deyip ses etmesin, karta da 5 taksit yaptırırım, bunu kaça aldın beeeşşş, bu beeeşşş e bu o da beşşş ama valla taksitle bey bak sana da Gömlek aldım deyip alışveriş macerasını sorunsuz çözümlemiş oluyor.ama yazdıkların doğru mune,pazara gideyim 40 tlye diyeyim,ee pazardada çok ucuz değil cepte bir 100 tl olması lazım,dediğin gibi,mağazadan 2 tşörtü 6 taksitle alıyor,ödeyene dek tşört eskimiş oluyor tabi
E tabii Hayatım, pazarlarda da giyim öyle ucuz değil ki, üstelik hadi şimdilerde pazarlarda da pos makineleri var ama 5 liralık Dökme Penye dediğimiz tezgahlarda pos cihazı yok, ee kadın düşünüyor, burdan 5 liraya alsam 1 tane alırım ancak, o da pazar parasından kısarak, 2 maydonoz, 1 kilo soğan parasını kısacağıma, dur benim adamın kartını alayımda gideyim AVM'ye 3 tişört alırım, birde bizim adama gömlek bulursam onu da alırım ki Akşama ne bunlar deyip ses etmesin, karta da 5 taksit yaptırırım, bunu kaça aldın beeeşşş, bu beeeşşş e bu o da beşşş ama valla taksitle bey bak sana da Gömlek aldım deyip alışveriş macerasını sorunsuz çözümlemiş oluyor.
Bu yalan mı peki
Bizde yalan yooook, klasik Türk kadını davranışlarının ihtisasını yapmış bilirkişiyiz şurda