Almanya da hamilelik

allala alalaal nasi anlamamis erkek oldugunubide 24 haftada nasi ayirt edememis pipiyineyse saglik olsun croisellemm..

Benim duydugum fiyat da buna yakin birsey, bence hic de pahali degil bir cok hastaliga iyi gelen birsey, ayrica cocgum icin yaptiriyorsam enden spenden yapim ? Mantigi nerde onu anlamadim

Bildigim kadariile tr de ilk fiyat ca. 3000-7000 tl ayrica her yil ya 100 tl yada 100€ tam aklimda degil su an, ben bu fiyatlari duymusdum o yüzden 290€ pek birsey degil.

Keske lazim olamsada spenden yapsak tabii...

banada burdaki fiat ucuz geldi vala jeylommm

Kizlar birde bir sorum olacak,
bu zervixschleim var ya, yumurtlama dönemi olan.
O bende düsük den sonra hic yok sanki, sizce neden ve olmasa hamile kalinmasi daha zorlasir mi acaba ?
Bilen veya yasayan varmi ?

Aranizda düsük yapanlar var merak ettim, sizdede bu durum varmi yokmU

valla ömür boyu saklaniyosa cok iyiymis

Son düzenleme:

su an bendede bi tuhaflik varr.sürekli yapisik bi akinti geliyo..bende martin 12 gidecem bi muayene olucamm,bu akinti nedir bi tast yaptirimm...cokmu kuru oluyo sende..:26:bendede sadece yumurtlama günümde akintim olurdu diger günler kuru olurdu..:26:

Insani nasil magdur ediyolar ya sinir oldum sen kiz diye bekle bekle son ana kadar sonra pat erkek yani ikiside evlat allahim uzun ömürler versin ama sen kendini biseye adapte ediyosun alisiyosun sonra pardon yanlis oldu

Ben acile gitmeyi cok istiyorum ama anlattigim gibi iste haftaya cuma terminim var ama zaman gecmiyor herseyi stres yapar oldum bide bugunlerde bulantim sanki dahada artti artik varya ne dusunuyorum ne konusuyorum farkinda degilim kafam okadar karisik bulanikkki ne soyledigimi ne soylicegimi bile unutuyorum allah hepimizin yardimcisi olsun

Ben yaptirmak istedim ense kalinligi ve davm hastaligina bakiliyorya 11 ve 14 hafta arasi benim doktorum 200 euro para istedi ozele giriyor dedi bende yaptirmadim

havvam sen özel kadin dogumcuyami gidiyodun.hani her muayaenede 150 euro nemi ödüyosunn..yoksa normal kadin dogumcu bu parayi isteyemez olurmu öyle sey.herkes yaptiriyo...bende yaptirdim doktorum perinotologa gönderdi özel 4 boyutlu ultrasonda bakti ama hic para ödemedim yaw...bende 12 .haftada yaptirmistimm..

allala alalaal nasi anlamamis erkek oldugunubide 24 haftada nasi ayirt edememis pipiyineyse saglik olsun croisellemm..

deli iste. gicik etti beni. persembe günü ameliyata girecegi icin görrüsemedik. ama pazartesi gidecegiz. soracagim bakalim. ama burdaki dr lar bence tr deki gibi özel olmadigi icin sadece gerekli olan seylere bakip gönderiyorlar. bizde hic bidaa bebegin cinsiyetini sormak aklimiza gelmedi. muhtemelen o da hic bidaha bakmadi. bence böle oldu. cünkü bu kadar tecrübesiz olammaz. tavsiye üzerine gittik alaninda cok iyi bir dr dediler. nebileyim bize bölesi catti iste.

ense kalinligina niye para ödüyosunuzzz ..ben yaptirmistim ama para ödemedimmm..

canim ense kalinligi icin brosur verdiler bizede. fiyatlar sukadar filan diye. ama biz fiyattan degilde ögrenmek istemedik. o yüzden yaptirmadik. burda özel dr diye birsey var mi? bilmiyordum hic duymadim belki bizim yörede yoktur . benim gittigim her dr sigorta kartimla gittim.

canim stres olma hic. bak bebeginde etkilenir. hic bisi olmayacakmis gibi düsün. sakin ol. kusman cok cok normal. Bir tanidigm bütün hamileligi boyunca kusarak gecirdi. Artik bebegi etkilemesin diye serum verdiler. dogurana kadar hastanede kaldi. o yüzden sükret haline tatlim. Allaha dua et. merak etme

Ben yaptirmak istedim ense kalinligi ve davm hastaligina bakiliyorya 11 ve 14 hafta arasi benim doktorum 200 euro para istedi ozele giriyor dedi bende yaptirmadim

bizede öle bisi dediler. dedigim gibi yaptirmadik biz.

biraz doktorda bi salaklik varmis ama croisellemm.nasi anlamaz 24 haftalik bebegin cinsiyetini hani kücük olsa neyse derimm.croisellemm azra koyacaktim koyamiyorum demistin ya bak nasip degilmis zatennoglanmis zatennn kuzucuk yaazra olacakti bide yerim onu ben

croisellem bende iki ay önce özel oldugunu ögrendim almanyada valla..romatizma varmi diye baktiracaktim teldeki kiz krankkasse ile calismiyoz muayene ücreti 150 euro ayrica tahlillerdede ek ücret alabiliriz dedi bende sasirdim valla demekki burdada varmis dedimmayrica hastane gibi baska biyeri aradim orada öyle dedi muayene parayla dedi alla alla dedim ve özel olgunu ögrendim almanya ben berlindeyim bu aradaa....

ama sizden ense ölcümü icin para istenmesine sasirdim gercekten.kendi doktorum überweisung verdi perinatologa gönderdi oda 1 euro almadan yapti ölcümü baya yarim saati geckin ölcüm yapti..

Son düzenleme:

canim evet salakmis bizim doktor ( ya hadi kiz gördü diyelim. bidaha bak sonraki haftalarda dimi. baktiysa bile bisi demedi hic. bizde sormadik. konusurken de hep "der kopf ist da .., herz ist da .. filan gibi konustu. hani cinsiyeti ile konusmadi sankim ((
neyse dedigin gibi azra istiyordum koyamiycam diye üzülüyordum hepten koyamiycam artikin

valla sasirdim hayalcim bende bu özel dr olayina. belkide sizin oralarda vardir bizde yoktur. bayern deyiz ya biz.

belki üstünde dursak parasiz yaptirirdik o ense kalinligini ama hic denemedik bile.

senin ne durumda simdi canim. hangi asamadasin. cok düsük yapmissin. inanilmaz üzüldüm ama hic merak etme. mutlaka allahin istedigi zamanda olacak bebisin. :13::13:

dedigin gibi bayern eyaleti farkli olabilirr..croisellem bende 2 ay önce ikizlerimi kaybettimm.simdi martta bagisikliga ayrintili baktiracam ,romatizmaya baktiracam cünkü bunlarda düsüge neden oluyomussdoktorum bi baktiralimda belki bundan sonraki hamileligini bide kortizonla deneriz dedi..inslalahh kuzum benimm nasipse olacakk rabbimden sifa istiyorumm:26:

aminn insallah. allahima hep dua edyiroum isteyen herkese yasatsin insallah bu duyguyu.

Aayy ne aptal doktormus öyle :-( bizimde burda bir tanidigin basina geldi. Kiz dediler hep alisverisini falan hep pembe yapti sonra dogumda ebe oglunuz diye söyleyince anlasildi ama onun dedigine göre bazi magzalar giyimleri falan böyle durumda geri aliyormus. Allahtan sen daha alisveris yapmamissin öyle okumustum sanirim ?

Bende bayerndeyim burdada var özel doktorlar canim. Bana kücükken zahnspange taktilar ve ilk gittigim doktor özelmis. Babam fark etmemisti ozaman faturayi verince elimize ozaman sormustu 😄sonra tabi baska doktora gittik....

Bu arada benim en son terminim 14 haftalikkendi. Doktora sordum cinsiyeti söyleyebilirmi diye. Daha erken dedi bidahaki geldiginde daha kesin olur, bende emin olursam söylerim dedi. 14 haftalik belli olur diye okudum internetden ama bilmiyorum. Simdiden basladi etrafimdakiler seninki kiz ozaman diye ben doktor söylemedi diyorum onlar aaa tamam göstermediyse kizdir diyo. Ey allahim saglikli olsunda be olursa olsun. Hem ilk bebegim hic fark etmez. Milletde ultrason bakisi var, icimi görüyorlar 😃😃😃😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…