- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
evet canim cok sükür yakaladim seni
rica ederim laylamm..ama cok girmesende arasira bi ses verrsimdik biz toplu daya basladikk söyledigim yerde dua ediyoz birbirimizeee [/QUOTE
tmm canim ses veririm
hmm iyi yapiyorssunuz canim ya en iyisi
rica ederim laylamm..ama cok girmesende arasira bi ses verrsimdik biz toplu daya basladikk söyledigim yerde dua ediyoz birbirimizeee
bi seni göremiyodum öslemistimmmiyiki bu topige gelmissim oksa yine karsilasamayacaktikk
rica ederim laylamm..ama cok girmesende arasira bi ses verrsimdik biz toplu daya basladikk söyledigim yerde dua ediyoz birbirimizeee [/QUOTE
tmm canim ses veririm
hmm iyi yapiyorssunuz canim ya en iyisi
vawwwww cok resmi olduneka güzel sakiz patlatiyon öyle
ayy daya yazmisim yanlislikla duaya diyecektim laylammmm
anlarim canim benim
layalm sen napionn yine cok misafir geliyomuutr ne gidecenmi bu yil
yok canim daha gelmiyorlar o kadar sükür
evet canim allah nasip ederse 5 ci ayda gitmeyi düsünüyoruz esimle
iyi bari gelmesinler artikinnayy az kalmis tr gitmeyee bizimde belli degil esimin islerine bagli
bende martta yine arastirmalara basliycamm düsüklerim icin .:26:bakalim sonuclar ne cikacakk
Kizlar hepinize hayirli aksamlar..
Benim size soracagim konunuzla ilgili degil.
Ama Belki aranizda esine veya kendisine bu testi yaptirmis olan vardir.
Kizlar biz esime inhibin b degerine baktirdik.
Ama elimize aldigimiz kagitta herhangi bisey yazmiyor (bugün postayla geldi doktorumuzla görüsmedik).
Normal test yaptirdigimiz kagitlarda deger araliklari yaziyor ama bunda sadece faktor yaziyor ve yaptirdigimiz test icin ödeyecegimiz rakam yaziyor.
Sizce bu sadece rechnung kagidi mi yoksa sonuc kagidimi??
Bilginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim...
Saglicakla ve sevgiyle kalin...
hmm
hayirlisi olsun canim ya insallah istedigin seye kavusursunuz kisa bi sürede
Belkide baska sebebtendir benim doktor igneyi kullandigin surece sorun yok diyo banada ass biraktirdi Kanada yapar diye bide benim ignenin dozu yuksekmis heralde ondancanim benim igne bazen malesef bi cözüm olmuyo inslalah sende faydasi olur..yaw ignemi sürekli hemotoloji doktorum ayarliyo testlere göre veriyo .doktora göre igne dozunda sorun yok ama yine olmuyo yine olmuyo3. hamilelikte ögrendim pihtilasmayi .3.sünde fragmin 5000 yani (0,2ml) lik kullnadim 15 .haftada kaybettimm..ass kullaniyodum doktor biraktiyodu kanamayi tetikler diye.. 4.de ise yine fragmin 7500 yani 0,3 lik kullandim 5 haftada kaybettimm...5.sinde igne dozum artirildi günde 2 defa mono embolex 3000 yani 0,3 lik kulandim yine olmadi yani günde tpolam 0,6 lik oluyo ikizlerimi kaybettim 8 .haftada ..valla napacagimi sasirdimm..doktorum hamile kalince yine baska igne kullanacan diyo..hematoloji doktorum ass hamilelikte kullanmami hic istemiyo kanama yapar diye..benim hamileliklerim hep kanamali oluyo doktor igne az yada cok demiyo biz diyo tüm testleri yapiyoz saan en uygun dozu veriyoz diyo ama iste ignede bi yere kadarr..doktorlarda sasirdi napacagini.simdi ise korunmadayim hematoloji doktoru belki pihtilasmadan degil baska sebep olabilir diyo .bagikliktan yada omatizmadan dolayi o yüzden martta bunlara bi baktiracammm.......
canim benim kaynana basindamii.. :26nlar hic susmaz zaten benimki biraz uzakta ama hic sevmem konusmuyoz ..kanaman yoksa korkma ama sürekli dinlen agir is ne yapma..ultragestani bende kullaniyodum ama hic bi fayda etmedi. hamiel kalmaya korkar oldumm..
benim faktörlerrrr sunlarr...
Prothrombin 20210 heterezigot en önemlisi bu diyo hep gittigim hemotoloji doktorlarii bunun üzerinde duruyolar hepp..
PAI homozigott
faktör 13 heterezigott
ve ace homozigott..
ama tüm gittigim doktorlar Prothrombini önemsiyolar digerlerini hice sayiyolarr:26:
benimkiler böyle keske bide seninkini ögrenseydimm.esine bi sorsan belki obiliyodurrr..
bide senin igneni kim yaziyo hemotoloji doktorumu kadin dogumcumu..benimkini kadin dogumcu hic karismiyo hep hemotoloji doktorum yaziyo.ayda gidip kan alip ona öre ignemi ayarliyo..aslinda cok ilgileniyolar aam nasip olmuyo iste..inslalahh sen alirsin yawrunu kucagina..gelismeleri buraya yaz canim benimmm:26:
Belkide baska sebebtendir benim doktor igneyi kullandigin surece sorun yok diyo banada ass biraktirdi Kanada yapar diye bide benim ignenin dozu yuksekmis heralde ondan
Canim malesef yakinda kaynanam hic sormadan soylemeden gelir herseye karisir butun duzenimi iki saate alt ust eder gider yatak odama girer dolaplarimi acar bunu niye buraya koydun bu burda olmamis Offf konusurda konusur ona gore herseyi o ve kizi bilir yok kizida hamilelik yasamisda onun sorunu olmamis ben biraz tuhafmisimda hic kimsede boyle hamilelik gormemiste sanki yalan soyluyorum allaha havale ettim onlari yanlarina kalir sanmasinlar
Bana ultrogestan yaradi heralde bilmiyorum iki ay kullandim kanama felan olmadi
Canim benim sonuc kaginda koyu yazilan yerler sunlar
DDimer : yuksek cikmis
Faktor VII faktor VIII yuksek cikmis
Hämoglobin: dusuk cikmis
Hämatokrit : dusuk cikmis
Material: EDTA ,Citrat , Serum
Bunlar yaziyor benim kanimi kadin doktoru aliyo heralde labaratuara yolluyo artik igneye hangisi karar veriyor bilmiyorum
Canim uzme kendini unutmaki sen 6 tane melek annesisin tahlillerini sakin ihmal etme
Mutlaka bulacaklar sebebini birsuru bebislerin olcak insallah sakin umutsuzluga kapilma bende senin gibi bidaha olmaz diyodum bak oldu allah sonunu guzel getirir insallah seni cok iyi anliyorum ben hersabah aglardim gune Karin bos baslamak cok zoruma giderdi millet yani kaynanam gorumcem dalga gecerdi benimle daha kucukler bebek bile sayilnazlarmis sacma sapan konusup canimi sikarlardi
Allahim insallah gonlune gore evlatlar nasip eder biran once
masalalhh baya ilerlemissin korkma canimmm
baska bi sebebte bulamiyolarr sadece pihtilasma buluyo tüm gittigim doktorlarr..aslinda benimde son hamileligimdeki ignem toplam günde 0,6 ml likti ama yine olmadihavva canim bide senin tahlil sonuclarinda hic herezigot yada homozigot yazmiyo onu anlayamadimm..d .dimer yüksek cikinca doru pihtilasma var demek oluyo....Faktor VII faktor VIII yuksek cikmis bunlarda olunca pihtilasmaya egilim var demekk..inslaalhh korkma bisey olmaz demekki igne uygun sana..
ama su kaynana cok kizdim oda cadiymis benimki gibi.gerci benimki gelemiyo konusmuyoz böylesi daha iyi
sen hic onun söylediklerini umursama yawrun hayirlisiyla bi dogsunn..kendini bilse gelinin dolabini acmazzz..dengesiz kadinmisss..bide nasi kendi torunlari hakkinda kücükmüste bebek sayilmazmista derler ya hay allahim sen herseyi görüyosunn inslaalhh bu yawrun seninle kalacakkkk....görüncende ayni anasinin kafasindanmis yazik bunlara.....
inslalah canim nasipse benimde olurrdoru 6 melegim var insalalhh rabbim 7 .sinde nasip ederr..inslalh sifami verir..sen yat buraya dertlesir konusuruzzzz hic sikilma yawrunun gelismelerini söyle benimde haberim olsun bana umut olursunnn
insaalh bu sefer kuzun seni birakmayak havvammmInsallah uygundur ignelerim canim acikcasi cok korkuyorum
Aslinda benim kan genetik heralde cunku babaminda bu sorunu var oda aspirin kullaniyor hatta gecici felc gecirdi pihtilasmadan dolayi
Kaynanama gelince benim bebegimi torunu gibi gormuyo bence gorumcem 4 ay once dogum yapti bi kizi oldu simdi ben hamileyim kayinbabam benim oglan torunum geliyo diyo gorumcemde simdi o gelir benim kizimi sevmezsiniz oyle yapacaksaniz simdiden kizimi sevmeyin diyo
Kaynanamda gozumun icine baka baka senin kizin bizim sevgimizin hepsini aldi bide baska sevgi kalmadi sen merak etme diyo
Okadar gicik insanlar benim bebegimin onlarin sevgisine ihtiyaci yok annesi babasi yeter ona amaan allahtan kocam herseyin farkinda benim yanimda oda yeter
Canim ben sana ara ara yazarim gelismeleri insallah allahim herkezin tum isteyenlerin yardimcisi olur
canim biz bu testi hic yaptirmadik..:26:belki yaptiran arkadaslar varsa yardimci olabilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?