A Ayda korkut Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2019 44 15 33 14 Aralık 2019 Konu Sahibi Ayda korkut #1 Arkadaşlar turkiyeden evlilik yoluyla gelen çocuğu olup boşanan bana özelden yazabilir mi lütfen yardıma ihtiyacım var ama lütfen bu süreci yaşayan bilen insanlara ihtiyacım var
Arkadaşlar turkiyeden evlilik yoluyla gelen çocuğu olup boşanan bana özelden yazabilir mi lütfen yardıma ihtiyacım var ama lütfen bu süreci yaşayan bilen insanlara ihtiyacım var
S sapkali Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ekim 2016 1.395 1.227 14 Aralık 2019 Konu Sahibi Ayda korkut #2 Canım konunu bir derdim var kısmına yazsaydın daha çok gören olurdu. Fikrim yok. öne çıksın diye yazdım.Allah yardımcın olsun
Canım konunu bir derdim var kısmına yazsaydın daha çok gören olurdu. Fikrim yok. öne çıksın diye yazdım.Allah yardımcın olsun
A Ayda korkut Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2019 44 15 33 14 Aralık 2019 Konu Sahibi Ayda korkut #3 sapkali .!.: Canım konunu bir derdim var kısmına yazsaydın daha çok gören olurdu. Fikrim yok. öne çıksın diye yazdım.Allah yardımcın olsun Genişletmek için tıkla... Bu konu işini felan çözemediğimden yazdım ama görülmedi tskr ederim yardımın için amin hepimize yardım etsin Rabbim
sapkali .!.: Canım konunu bir derdim var kısmına yazsaydın daha çok gören olurdu. Fikrim yok. öne çıksın diye yazdım.Allah yardımcın olsun Genişletmek için tıkla... Bu konu işini felan çözemediğimden yazdım ama görülmedi tskr ederim yardımın için amin hepimize yardım etsin Rabbim