Almanca sınavı ve ben :(

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
yabancı dili asırı cok sevdigimi soylememe gerek yok aslında ama sayısal ogrencisi oldugumdan cok vakit ayıramıyorum keske yabancı dil secseymisim neyse sadede geliyorum
arın almanca sınavım var ve ben daha simdi oturup calısmaya basladım tabi yarına kadar cok bisey beklemiyorum kendimden ama sizden ricam bana yardım etmeniz kelimeleri falan nasıl ezberlicem bi yonteminiz varmı bide burda ilen arkadaslarla biraz pratik yapabilirmiyiz ayrı konu acıyorum cunku isledigimiz konular sınırlı oldugundan diger topigi geri sarmıyım dedim zaten cook basit konularımız :) var mı bi anayigit bana yardım edicek olan :)

ben dil çıkışlıyım ve ingilizce-almanca aynı anda alıyorum şuan.kelime ezberlemede zahmetli bir yöntem olan yazarak calısmayı yapmışımdır hep..klasik şeydir zaten örnek cümle kur vs. :) almanca hazırlık okudum 1 yıl şuan 1.sınıftayım.elimden gelen yardımı yapabilirim.gramer,kelime,yardımcı kaynak vs aklına gelebilcek herşey.

Merhaba kızlar. Ben 23 yaşındayım ve 17 iken Almanya'dan dönüş yaptık Şu an Almanca öğretmenliği son sınıftayım (Almanca biliyorum ama gerçekten çok eziyetli oldu)
Neyse size kolay kelime öğrenebilmeniz için birkaç tavsiyem var.. Kartlarla çalışın.. Bir tarafına kelimeyi diğer tarafına ise anlamını yazın. Veya Kelimeyi ve eş anlamlısını yazabilirsiniz. Böylelikle daha kolay öğrenirsiniz.
Eğer bir arkadaşınız varsa yine kağıtların üzerine kelimeler yazın ve kelimeyi çeken, yazan kelimeyi kullanmadan anlatmaya çalışsın Biraz zahmetli ama hem kendinizi daha rahat ifade edersiniz hem de eş anlamlılarını filan öğrenmiş olursunuz.
Bizim fakültede alman hocamız bunların bir kısmını yapıyor ve sınıf arkadaşlarımın almancası ilerledi
Umarım yardımcı olabilmişimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…