Almanca Pratik Yapalim

meltemDE

7.aydayiz
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2006
3.074
8
trt de vardi o geldi aklima almanca ingilizce fransizca dersler verridi hala varmi bilmiyorum ama ben affiniza siginicam yavas yavas ogrenyiorum biliyorumda bisi ogreticem diye bisi yok ama sonunda ogrenicem o zamanda herkese ogretmek isterim sadece merdilhanla yazismamiz sonucunda aciyorum ama daha iyi bilenelr var mutlaka onlarda yardim etsinler bende bisiler ogreneyim bu sayede bu forumu actim ama baska forumalrda acariz bu ilk deneme icin o yuzden calistigim ve almanyada ozelliklede vatandaslik yada oturum icin basvurup sinava girecekseniz sinavin yapildigi kitap schritte den calisiyorum ben ordan sirayla ornek vericem cumleleri en kolayindan basliyorum seviye artarak gideriz.
Ben biseyler yaziyorum buna almanca tabii cevap verin sonrada kendiniz bi cumle yazin yada arada bu yazilanlarda sorunuz varsa onuda sorun buna gore durumumuz belli olur
kolay gelsin hepimize.

Hallo
Mein Name ist Meltem (Ich heiße Meltem) .Ich komme aus Istanbul.Das ist in der Turkei.Jetzt bin ich in Deutchland,in Hamburg.Wir wohnen in Hamburg.Ich Spreche Turkisch,englisch und bissen deutsch.Ich lerne Deutsch.Ich bin verheiratet.Ich habe 1 sohn.Mein Sohn ist 3 jahre alt.Ich bin 39 jahre alt.Ich bin hausfrau(arbeitlos :KK43: )
Heute ist das genügend.
ich warte ihr antwort.
L O S !
Pamuk eller klavyeye(bunun almancasi nasil olur bilmiyorum turkce dusunmemek lazim dedigim bu:))))

Liebe Meltem

Dein deutsch ist wirklich sehr gut. Du hast zwar einpaar Grammatik Fehler gemacht aber mit der Zeit wird das bestimmt viel viel besser. Du bist aber wirklich jetzt schon sehr gut.

Ich bin die Sevgi lebe in Frankfurt, ich habe auch eine sehr gute Freundin die in Hamburg lebt. Ich bin seit ca. 4 Jahren verheiratet und habe noch keine Kinder. Bin auch zur Zeit Hausfrau. Bis dann, öpüldün canim :=))

Vielen dank meltemm.Mein name ist Handan,ich bin 31 Jahre alt.Ich bin verheiratet und ich habe zwei Kinder.Ich bin seid 12 Jahren in Deutschlan,ich bin auch hausfrau.Ich muss deutsch lernen.Evet birseyler yazdim ama ne kadar dogru bilmiyorum???

Fliegt ihr dieses Jahr nach Türkei?
Wohin fliegt ihr?
Ich gehe immer nach Bursa,meine Familie ist dort.

Habe ich richtig oder falsch geschrieben?:1no2: :1no2:

mein grammatik auch sehr schlecht aber ich freue mich mit euch so kommunizieren können.Liebe grüsse an alle aus bremen :)

Vielen dank meltemm.Mein name ist Handan,ich bin 31 Jahre alt.Ich bin verheiratet und ich habe zwei Kinder.Ich bin seid 12 Jahren in Deutschlan,ich bin auch hausfrau.Ich muss deutsch lernen.Evet birseyler yazdim ama ne kadar dogru bilmiyorum???

Fliegt ihr dieses Jahr nach Türkei?
Wohin fliegt ihr?
Ich gehe immer nach Bursa,meine Familie ist dort.

Habe ich richtig oder falsch geschrieben?:1no2: :1no2:

Hallo Merdilhan

wo in Deutschland lebts du??

Liebe Grüße Sevgi

Ja, Heiderlberg ist doch 1 Stunde von Mannheim entfernt, oder??

Neyse canim azda Türkce´ye kacalim:=)

Bende Frankfurt´ta yasiyorum

az buçuk almanca bilsemde yazılanları anladım...ne güzel taa ortaokul zamanında öğrendiğim almancayı unutmamışım...

sevgi8 Freut mich.
Danke danke viel danke über mein deutchs für shöne dein sätz.
ich probiere aber jetzt ich habe viel falsch.
Du hast auch eine sehr gute Freundin die in Hamburg lebt.
Sie heißt meltem:1hug:
hem almanca bilmiyorum hemde gevezeyim:)))
Tschüs

Hallo Merdilhan
Freut mich.
Wir fahren (immer fahren nicht fliegen )dieses Jahr nach Turkei nicht.
Letzte Sommer haben wir für Urlaub in Istanbul und Bingöl gemacht.
Wir haben auch eins wohnung in Istanbul, in Beylikdüzü.
Aber meine mutter lebt in Gölcük.
Kennst du Gölcük?
Tchüs
bi bilen duzletsin sanirim cok yanlisim var toparlayamadim:KK43:

güz güzeli katildigin icin tesekkurler sevgi8 ve sen hatalarimizi duzeltirsen sevinirim yoksa korler sagirlar birbirini agirlar olmayalim:)
Citlembik merhaba canim yaz sende
moondance almanya da olman gerekmiyo icinden gelen bi cumlede olsa yaz almanca belki ilerde isine yarar bak okulda okumusun bosa gitmesin
keske bunlari almanca yazabielcek durumda olsaydim neyse bi gun olur insallah

gestern was mache ich?
ich habe krank aber nicht kalt.ich habe menstruation und dann ich bin viel müde.
Gestern habe ich nichts gemachen.
Heute auch ich bin müde.
Also bis bald.

trt de vardi o geldi aklima almanca ingilizce fransizca dersler verridi hala varmi bilmiyorum ama ben affiniza siginicam yavas yavas ogrenyiorum biliyorumda bisi ogreticem diye bisi yok ama sonunda ogrenicem o zamanda herkese ogretmek isterim sadece merdilhanla yazismamiz sonucunda aciyorum ama daha iyi bilenelr var mutlaka onlarda yardim etsinler bende bisiler ogreneyim bu sayede bu forumu actim ama baska forumalrda acariz bu ilk deneme icin o yuzden calistigim ve almanyada ozelliklede vatandaslik yada oturum icin basvurup sinava girecekseniz sinavin yapildigi kitap schritte den calisiyorum ben ordan sirayla ornek vericem cumleleri en kolayindan basliyorum seviye artarak gideriz.
Ben biseyler yaziyorum buna almanca tabii cevap verin sonrada kendiniz bi cumle yazin yada arada bu yazilanlarda sorunuz varsa onuda sorun buna gore durumumuz belli olur
kolay gelsin hepimize.

Hallo
Mein Name ist Meltem (Ich heiße Meltem) .Ich komme aus Istanbul.Das ist in der Turkei.Jetzt bin ich in Deutchland,in Hamburg.Wir wohnen in Hamburg.Ich Spreche Turkisch,englisch und bissen deutsch.Ich lerne Deutsch.Ich bin verheiratet.Ich habe 1 sohn.Mein Sohn ist 3 jahre alt.Ich bin 39 jahre alt.Ich bin hausfrau(arbeitlos :KK43: )
Heute ist das genügend.
ich warte ihr antwort.
L O S !
Pamuk eller klavyeye(bunun almancasi nasil olur bilmiyorum turkce dusunmemek lazim dedigim bu:))))

ya ya Ich Liebe dich (Nasıl yazılıyodu ule dih midi dich miydi neyse işte) Meltem ne diyon anam sen. BENDE SENİ....:Roflol: :Roflol:

hade hade andre tür yani alt yazi geciyom baska kapiya :))))):mymeka:
dalga gecicenize iki laf almanca ogrenin :)))))sevabiniza girim bende
hadi gene rütbenize saygi gosterimde bende ich liebe auch dich diyim :))))
forumumuda sulandirmayin ciddi yaziyos

Hallo meltemm wie gehts dir?

Ja ich kenne Gölcük.Meine schwester lebt dort.Gölcük ist eine schöne Stadt.

Burayi türkce yazicam yoksa gözünü cikaricam almancanin:))) birazda ders programi yapsak mesela ben dativ akkusativ oralari tam olarak cözemedim nasil yapsak mesela

der Mann (adam) -- den Mann (adamı)
der Ball (top) -- den Ball (topu)
der Sessel (koltuk) -- den Sessel (koltuğu

Sen bunlari cözebildinmi.Su an neleri ögreniyorsun.Ben su VHS kurslarini arastirdim 12 saati 80 euro bide saatleri cok uygunsuz aksam yediden sonra öfff Allahim yardim etsin su almanca kafayi yedirtcek sonunda.

Bis bald tschüs:a015: :a015:

Merdilhan Hallo Meine Freunde Wohnen In Heidelberg(kirchheim) Ich Komme Jedes Jahr Für Eine Woche Dahin Vielleicht Können Wir Uns Verabreden Und Treffen? Wäre Schöne Sache Nicht War? Viele Grüsse Aus Bremen

:çiçek: Hallo meine netten Freundinen. Ich möchte euch auch beitreten. Ich galube meine Grammatik ist gut, deswegen möchet ich euch gerne helfen.
Schöne Grüße

X