Almanca öğrenmek!!

37rose

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
49
29
Arkadaşlar stuttgartta Almanca b2 kursuna giden ve başlayan var mı? Ben b1 i bitirip sınavı geçmiş olmama rağmen hala konuşmakta çok zorluk yaşıyorum. Şu an b2 kursuna başlamak üzereyim ve isteğim de kalmadı konuşamadığım için..

Rotebührplatz 'a mi gideceksin ?

Konuşma düzeyiniz nasıl şu an bir de. Ben hala kekeleme aşamasındayım

Konuşma düzeyiniz nasıl şu an bir de. Ben hala kekeleme aşamasındayım

İki kere gönderdim yanlışlıkla. Benim de 1.buçuk sene oldu aslında tam sayılmaz da tatillerde türkiyedeyim 2 ay falan.

İki kere gönderdim yanlışlıkla. Benim de 1.buçuk sene oldu aslında tam sayılmaz da tatillerde türkiyedeyim 2 ay falan.

B2 ye gecince öyle bir bunalma hissi gelir.
amaciniz dil ögrenmek mi sadece yoksa herhangi bir sertifikaya falan mi ihtiyaciniz var ?

Sertifika değil dil öğrenmek zorundayım. TesDAF diye bir sınav var belki duydunuz. Zor bir sınav ve c1 gerekiyor. O sınava girip yüksek lisansımı yapmak istiyorum

Benim zamanım var aslında ama çalışamıyorum ve ilk dil tecrübem türkiyede dile pek ağırlık verilmediği için belki biraz zorlanıyorum. Size neden c1 gerekiyor

Benim zamanım var aslında ama çalışamıyorum ve ilk dil tecrübem türkiyede dile pek ağırlık verilmediği için belki biraz zorlanıyorum. Size neden c1 gerekiyor

Master ya da dualles studium istiyorum. .Ama benim kücük cocugum var. Sinav zor degil. Öss yi kazanan herkes yapar. Gecen sene girdim. Kursa da 3-4 yil önce gitmistim en son. Calismadan girdim. B2 yaptim. Almancam da iyi degil. Testdaf in kendi sayfasinda deneme sinavlari var iki tane. Cocukla oynayip oynayip o iki testi bitirdim. Yogunlassak yapariz. Ama benim hic vaktim olmuyor. Benim konuma gelin. B2 yi bitirip kursa hazirlanin simdi deneme testini cözmeyin zor gözükür. (Ama inanin degil) Yardimlasip calisabiliriz. Kizlar var benden daha iyiler yardimci oluyorlar. :) Bir de konusmayi ilerletmek icin dinleme yapmak lazim.

Maşallah çalışmadan b2 yapmak. Ben b1 i zar zor geçtim. Bakalım ifaya gidiyorum. İyi bir kurs ama bilmiyorum. Almanca zorladı beni. Sayfanıza geliyorum..

Maşallah çalışmadan b2 yapmak. Ben b1 i zar zor geçtim. Bakalım ifaya gidiyorum. İyi bir kurs ama bilmiyorum. Almanca zorladı beni. Sayfanıza geliyorum..

Tv ise yaradi. Dinleme bölümünden c1 geldi. Cünkü is yaparken tv aciyordum. Ama bu sene cok korkuyorum. Hic vaktim olmuyor. Unutmus bile olabilirim gecen seneye göre. Bir de uyurken hörbuch dinliyordum ya da yemek yaparken. Anlamadan dinliyordum öyle
Ek: fark etmeden calismak oluyor aslinda bunlar. Cok ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…