Arkadaşlar stuttgartta Almanca b2 kursuna giden ve başlayan var mı? Ben b1 i bitirip sınavı geçmiş olmama rağmen hala konuşmakta çok zorluk yaşıyorum. Şu an b2 kursuna başlamak üzereyim ve isteğim de kalmadı konuşamadığım için..
Agi mi ? Yok ben baya oldu 3-4 yil önce gitmistimYani evet oraya yakın bir yer? Siz de mi gidiyorsunuz
Oldu baya siz 4-5 jahre ? Siz ?Peki ne zaman geldiniz Almanyaya
Konuşma düzeyiniz nasıl şu an bir de. Ben hala kekeleme aşamasındayım
İki kere gönderdim yanlışlıkla. Benim de 1.buçuk sene oldu aslında tam sayılmaz da tatillerde türkiyedeyim 2 ay falan.
"Wir lernen Deutsch " yabanci dil bölümünde direkt görürsünüzHayır hangisi. Yeniyim henüz
Ene ben dee b2 aldim. C1 lazim ama hic calisamiyorum.Sertifika değil dil öğrenmek zorundayım. TesDAF diye bir sınav var belki duydunuz. Zor bir sınav ve c1 gerekiyor. O sınava girip yüksek lisansımı yapmak istiyorum
Benim zamanım var aslında ama çalışamıyorum ve ilk dil tecrübem türkiyede dile pek ağırlık verilmediği için belki biraz zorlanıyorum. Size neden c1 gerekiyor
Maşallah çalışmadan b2 yapmak. Ben b1 i zar zor geçtim. Bakalım ifaya gidiyorum. İyi bir kurs ama bilmiyorum. Almanca zorladı beni. Sayfanıza geliyorum..