• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanca ögrenecek ve ögretecek Beraber Günlük pratik yapacak Arkadaslar Varmi ?

Birde onerim kesimlikle turkce grameri ogrenmelisin ozaman almancayi daha iyi anlarsin..cumle kurulumu sifat fiil zamir ozne tumlec ekler herseti..bak ozaman nasil grsmeri iyi anliyorsunn almanca gramer ogrenirken turkede nasil ogren turkceyle karilastir kafsna hemen girer her seyde ayni olmasada bi cok seyle ayni cunku almanca gramer turkceyle..tavsiyem

türkce ile almancanin gramerleri ayni degil ki..
almanca bi cumleyi turkceye cevirdiginde cok anlamsiz olabiliyor..

Twety almancam iyi degil ama senimkinden iyi sana yardimci olacagim visey olursa sor bildigim biseyse sana yardim ederim

canim bos zamanlarinda ugra burda olursam yazisiriz karsilikli iyi olur:7:

Brav aslinda uslu demek ama akilli anlamindada kullanabilirsin evet ve ikinci cumleyi dogru anlamissin

Ich habe hunger, was soll ich essen? :)

du immer kommt hier :D helfen mir :27: bitte :D :D

cümle kurmayi beceremiyorum iste kesin yanlislik var

kommst du immer hier olacakmis :/

Son düzenleme:
türkce ile almancanin gramerleri ayni degil ki..
almanca bi cumleyi turkceye cevirdiginde cok anlamsiz olabiliyor..

Onu demek istemedim..ama zamir sifat ve diger kurallar kendi dilinde bilnessen almacda da zamir difat vs ne anlamazsin..her dilde kurallar vardir birbirine benzer..benim bu sayede kalici olarak gramerim gelisti

Onu demek istemedim..ama zamir sifat ve diger kurallar kendi dilinde bilnessen almacda da zamir difat vs ne anlamazsin..her dilde kurallar vardir birbirine benzer..benim bu sayede kalici olarak gramerim gelisti

Almancam.com a gir ne demek istedigimi anlarsin...

kiz sana bisi diyim mi?

Adam akilli bu sekilde ögrenemezsin ben sende cok istek görmedim acikcasi :D:D

yani olsada olur olmasada olur gibi bakiyorsun benceeee yoksa simdiye az cok kapmistin almancayi öyle milletin dedigi kadar cok zor bir dil degil ..

birde özel birsey sormak isziyorum izninle: avustruyada mi yasiyorsun?

kiz sana bisi diyim mi?

Adam akilli bu sekilde ögrenemezsin ben sende cok istek görmedim acikcasi :D:D

yani olsada olur olmasada olur gibi bakiyorsun benceeee yoksa simdiye az cok kapmistin almancayi öyle milletin dedigi kadar cok zor bir dil degil ..

birde özel birsey sormak isziyorum izninle: avustruyada mi yasiyorsun?

Canim istek var ama imkanlar kisitli ?
olsada olur olmasada olur olurmu hic kim istemez ogrenmeyi yabanci bir yerdesin ve biri birsey sorsa apisip kaliyorsun,
ve evde oturmayla sence ne kadar ögrenebilirim ???
Sen bildigin icin sana kolay geliyor ama ögrenmek bence kolay degil..
hayir..

Son düzenleme:
Canim istek var ama imkanlar kisitli ?
olsada olur olmasada olur olurmu hic kim istemez ogrenmeyi yabanci bir yerdesin ve biri birsey sorsa apisip kaliyorsun,
ve evde oturmayla sence ne kadar ögrenebilirim ???
Sen bildigin icin sana kolay geliyor ama ögrenmek bence kolay degil..
hayir..

kurs gitme imkanin yokmu? yada yasli böyle zararsiz komsularin fln yokmu pratik yapsan? gencde olur tabi :D

Burda birsürü romanyali yeni gelmis insanlar var, sinirlar acildi romanyayilar akin akin, slovaklar.. 3 ayda böyle sohbet edecek kadar ögrenmisler sende ögrenirsin, esinle fln konus? o yardim etsin sana??

kurs gitme imkanin yokmu? yada yasli böyle zararsiz komsularin fln yokmu pratik yapsan? gencde olur tabi :D

Burda birsürü romanyali yeni gelmis insanlar var, sinirlar acildi romanyayilar akin akin, slovaklar.. 3 ayda böyle sohbet edecek kadar ögrenmisler sende ögrenirsin, esinle fln konus? o yardim etsin sana??

Komsum var ama kimsenin benle ugrasacagini sanmam :))
Bende kurstayken sohbet edecek kadar iyi kotu biliyordum ama unuttum simdi evdeyim hep,
esimle konussak evet guzel olur ama yabancilarla konussam daha iyi bakalim ya INSALLAH yeniden bi kursa giderim.

Komsum var ama kimsenin benle ugrasacagini sanmam :))Bende kurstayken sohbet edecek kadar iyi kotu biliyordum ama unuttum simdi evdeyim hep,esimle konussak evet guzel olur ama yabancilarla konussam daha iyi bakalim ya INSALLAH yeniden bi kursa giderim.

yaparsin sen zehir gibi aklin ve merakli bir yapin var :P biraz güven sadece kendine

selam kizlar bende ayni sizin gibi kurs yaptim ama surekli tekrar edecegim biri olmadigindan bende unutuyorum ogrendiklerimi ve turkce ile almanca cok farkli cok zor ....

Back