Almanca hakkında, önemli

Yakınmışız :) hadı ya takma maalesef ki yaşanacak şeyler ama Almanlar boyle şeylerle dalga geçmiyolar hemen yanlış bişey söylediğinde türkler gülmeye başlıyolar bu arada ne kadardır buradasın

Orası öyle ama yinede zoruma gitti

1 yil olmadı daha
Sen?

Benim daha 2 ay oldu nasıl alışacam buralara bilmiyorum

Ben de bir an önce iş bulmak istiyorum

Canım bilmiyorum temizlik dışında teilzeit her şi yapabilirim.

Canım bilmiyorum temizlik dışında teilzeit her şi yapabilirim.

Canım temizlik türkiye deki gibi değil burdaki işler ben gittim bi yakınımla 3 farklı yerde çalışıyordu. Ucude çokçok temizdi. Yani kadın yapmasa bile temizdi. Sende baksan?burda 2 saat bile gitsen para tr gidince artıyor...

Evet doğrudur ama bakıyorum şimdilik bi kaç yerden haber bekliyorum. Kursla birlikte biraz zor gelecek ama boş kalmaktan iyidir. Evde oturmak çok sıkıcı

Ihr möchtet deutsch lernen und schreibt auf türkisch :) versucht doch einfach deutsch zu schreiben? So könnt ihr euch auch gegenseitig motivieren. LG

Ihr möchtet deutsch lernen und schreibt auf türkisch :) versucht doch einfach deutsch zu schreiben? So könnt ihr euch auch gegenseitig motivieren. LG

Hahaha Ich denke auch aber Sie schreiben mir Türkisch. Ich antworte auf Türkisch

merhaba hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz,çevirileri olan kısa hikayeler arıyorum ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…